Bekir Afşar 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 Arkadaşlar çok özür dilerim firma ismini yanlış vermişim akmanlar oto Aksaray ford yedek parça bugün gidemedim ama arkadaşımı yolladım parçayı sordurttum 380 tl demişler akmanlar otoda şase numaranizla anında sonuç alabilirsiniz benim aldığım kaliper sandık ürün demişlerdi ve orjinal parcaydi hatta no name serviste Fatih abilere taktirmistim onlar bile aldığım fiyata inanılmaz sasirmislardi. Bilgi için teşekkürler Fatih Bey. Gün içinde sizden cevap gelmeyince diğer yerden (Taha Bey'in önerdiği) tamir kiti + piston siparişi verdim. İçindeki mekanizmayı da gerekirse torna ile halletmeye çalışacağız. Eğer olmazsa veya ilerde gerekirse bahsettiğiniz yerden alırız artık. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Arkadaşlara faydalı olabilecek bir site buldum. Umarım kimsenin ihtiyacı kalmaz. http://www.frenpar.com.tr/Urunler.php?Arama=mondeo&Dil=TR&Sayfa=1 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 Sonunda arabama kavuştum. Bu fren merkezi meselesi yüzünden 5-6 gün araçtan ayrı kaldım. Sonunda halloldu. Taha Bey'in bilgisini verdiği yerden piston dahil tamir takımı siparişi verdim. 1100 lira gibi bir para yerine 150 + 20 lira kargo ile sorun çözülmüş oldu. Forumumuzun önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ustanın aramadığı yer kalmadı ama bulamadı. Forumumuzun değerli üyeleri sayesinde bulduk çok şükür. Tüm mesaj atıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Taha Bey'e ayrıca teşekkür ederim. İyiki varsınız 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Sonunda arabama kavuştum. Bu fren merkezi meselesi yüzünden 5-6 gün araçtan ayrı kaldım. Sonunda halloldu. Taha Bey'in bilgisini verdiği yerden piston dahil tamir takımı siparişi verdim. 1100 lira gibi bir para yerine 150 + 20 lira kargo ile sorun çözülmüş oldu. Forumumuzun önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ustanın aramadığı yer kalmadı ama bulamadı. Forumumuzun değerli üyeleri sayesinde bulduk çok şükür. Tüm mesaj atıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Taha Bey'e ayrıca teşekkür ederim. İyiki varsınız Geçmiş olsun, Bosch Car dan mı aldınız? Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 Geçmiş olsun, Bosch Car dan mı aldınız? Bosch Car servisi ama Muğla'dakilerin hiç birisinde yoktu. Taha Bey'in PM ile attığı yerden aldım ben de. Size de PM atıyorum şimdi. Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Bilgi için teşekkürler Fatih Bey. Gün içinde sizden cevap gelmeyince diğer yerden (Taha Bey'in önerdiği) tamir kiti + piston siparişi verdim. İçindeki mekanizmayı da gerekirse torna ile halletmeye çalışacağız. Eğer olmazsa veya ilerde gerekirse bahsettiğiniz yerden alırız artık. Sonunda arabama kavuştum. Bu fren merkezi meselesi yüzünden 5-6 gün araçtan ayrı kaldım. Sonunda halloldu. Taha Bey'in bilgisini verdiği yerden piston dahil tamir takımı siparişi verdim. 1100 lira gibi bir para yerine 150 + 20 lira kargo ile sorun çözülmüş oldu. Forumumuzun önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ustanın aramadığı yer kalmadı ama bulamadı. Forumumuzun değerli üyeleri sayesinde bulduk çok şükür. Tüm mesaj atıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Taha Bey'e ayrıca teşekkür ederim. İyiki varsınız Geçmiş olsun, Bosch Car dan mı aldınız? Merhaba; Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Pm yerine başka başka kişilerinde yararına olur düşüncesiyle firmayı buradan açık yazıyorum. Lütfen Reklam olarak algılanmasın.. ENDER OTOMOTİV FREN MARKET ADRES : Sanayi Mah. Ömer Türkçakal Bulvarı İzmit Sanayi Sitesi 7.Cadde 102 Blok No:46 İzmit / Kocaeli TELEFON : (90) 262 335 63 07 FAX : (90) 262 335 63 08 E-POSTA : ender@otoender.com Saygılarımla... 3 Yorum bağlantısı
Mesut Yar 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 Bu arka sağ kaliper takımı ile ilgili bana da bilgi verebilir misiniz mk III 2007 arka sağ fren kaliperim yağ sızdırıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2018 Paylaş 5 Kasım 2018 32 dakika önce, Mesut Yar yazdı: Bu arka sağ kaliper takımı ile ilgili bana da bilgi verebilir misiniz mk III 2007 arka sağ fren kaliperim yağ sızdırıyor Kaliper değil de.. Fren merkezi sızdırıyordur.. Tamir edilebilir.. Olmazsa değişmek gerekir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts