İçeriğe Yönlendir

Seg Klimayı Nasıl Bilirsiniz ?

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Volkan Doğrular

Merhaba ;

Evin misafir odasına (30-35m2) bir klima almayı düşünüyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum.

Migrosta kullanılmak üzere yüklü hediye çeklerim var.Dolayısı ile bana ekstra maaliyeti olmadan Migrostan bir klima alabiliyorum.

Malum misafir odası yılda 15-20 kez kullanılacağı için inverter bir klimaya ihtiyaç duymamakta. Migrosta satılan klimalara bakılınca 18btu on/off klima olarak bir tek Seg marka klima var.

Klimayı almayı düşünüyorum ama sorun yaşar mıyım ?  , kullanan var mı ? , performansı nasıldır ? Bilenlerin duyanların bilgilerini paylaşırsa sevinirim. 

Klima ısıtma ve soğutma amaçlı olarak kullanılacaktır.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Seg vestel in yan ürünü galiba. Servisini de onlar sağlıyor

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Seg vestel in yan ürünü galiba. Servisini de onlar sağlıyor

O konuda sıkıntı yok . Markayı biliyorum Vestel servis hizmeti sağlıyor fakat internette çok fazla kullanıcı yorumu bulunmuyor. Alıp pişmanlık yaşamamak için bir danışmak istedim.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Anladığım kadarıyla size bedavaya gelecek çok fazlada kullanılmayacak. Bu şartlara göre alınabilir

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

İc ünite kalitesi vasat bir ürün. Soğutması iyi arkadasim ofiste kullaniyor herhangi bir sorun yasamadi 3 yıldır. İsitma modunda calistirdiginda ön izgaradan citirtilar geliyor az bisey. Ama siz devamli kullanmayacaginiz icin ve hediye cekleri göz önünde bulundurursak alinabilir tabiki . Model nosu varsa paylasabilirmisiniz bi inceleyelim

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

İc ünite kalitesi vasat bir ürün. Soğutması iyi arkadasim ofiste kullaniyor herhangi bir sorun yasamadi 3 yıldır. İsitma modunda calistirdiginda ön izgaradan citirtilar geliyor az bisey. Ama siz devamli kullanmayacaginiz icin ve hediye cekleri göz önünde bulundurursak alinabilir tabiki . Model nosu varsa paylasabilirmisiniz bi inceleyelim

ilk mesajımda link mevcut

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

televizyonunda hiç problem yaşamadım 5 yıl kullandım,ama kliması iş yerinde var çok da memnun olduğumuz söylenemez

Yorum bağlantısı
Hamit inan

Resmi kuruma 15 tane klima alacaktık. Arçeliğin bir modeli için  motor sıcaklığı, sesi, ağırlığı, gazı ....... içeren  detaylı şartname yazdım. Bir baktım karşımda Altus var. Arçeliği aradım altusun detaylı bilgilerini mailime attılar. İkisini karşılaştırdım. Sac kalınlığı, çalışma sesi, ısısı, gazı.......  tüm maddeler birebir arçelik ile altus aynı. Tekrar arçeliği aradım. Siz arçelik logosunu söküp sadece altus mu yapıştırıyorsunuz dedim. Aynen öyle ucuz ürün isteyen müşterileri kaçırmamak için yan ürün diyoruz ama birebir aynı demişlerdi.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Az kullanılacaksa idare edebilir diye düşünüyorum. Klimada arçelik beko vestel gurubunu hiçbir zaman yeterli göremedim. İşyerimde beko var çok sesli ve başarısız. Akrabalarda arçelik ve vestel klimaları gördüm onlar da pek başarılı değil. Antalya'da yazın yeterli soğutma her klimanın harcı değil. Başka alternatif yok mu ? Eğer yoksa çek değerlendirmek adına şöyle bir fikir geldi aklıma. Hemen nakite çevirilebilecek bir elektronik cihaz alma yoluna gidebilirsin. İphone 5s gibi bir telefon varsa neredeyse kayıpsız çek nakite dönüşür. Ordan da üste bir miktar eklenip iyi sınıfına giren klimalardan alınabilir.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Klima cok fazla çalışmayacağı icin pek önemsemiyorum açıkcası yoksa Arcelik Beko Vestel klima konusunda klasman dışı . İnverter almaya gerek yok calışma saati hesabı yapsak yılda 200 saat çalışır veya çalışmaz. Bu klima olmaz ise yine start/stop farklı marka bir klima olacak

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Bu şartlar altında mantıklı görünüyor. Serviste jantların rengine de boyanırsa tadından yenmez  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

bence migrostan kullanacağınız çeke başka bişey alın,bütçeniz varsa eğer klima için elediğiniz markalar dışında alın,ihtiyaçlar sabit kalmaz bugun az kulladığınız x malzemeyi yarın çok kullanabilirsiniz,elektronik şans işi ama malum markalar arıza için birebir potansiyel,ben vestel inverter aldım bir daha alırmıyım? asla!! 

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bu şartlar altında mantıklı görünüyor. Serviste jantların rengine de boyanırsa tadından yenmez  :fiuw:

Orijinal rengi yakın zaten : ;) ekstra boyaya gerek yok. :flowers:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Vestel neyse bu da o işte.. Vestel klima konusunda çok başarılı değil bildiğim kadarıyla. Televizyon falan olsaydı bu alacağınız şey alın geçin derdim ama klima da biraz düşünmek gerekiyor..

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Klima cok fazla çalışmayacağı icin pek önemsemiyorum açıkcası yoksa Arcelik Beko Vestel klima konusunda klasman dışı . İnverter almaya gerek yok calışma saati hesabı yapsak yılda 200 saat çalışır veya çalışmaz. Bu klima olmaz ise yine start/stop farklı marka bir klima olacak

Şuanda evimde kullandığım Arçelik Active Plasma Plus A15040 modeli iç ve dış ünite LG'dir. sadece üzerinde arçelik yazıyor. tıpkı Eski vestel Tüplü monitörlerinin içi LG olduğu gibi.  3 yıl olacak ve ben aşırı memnunum 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

İş yerimdeki eski tüm klimalar vesteldi ve çok memnunduk. Bende geçen sene eve klima alırken fiyat/güç karşılaştırması yaparak vestel tercih ettim ancak pişman oldum. İç ünite kalitesi vasat. Ön kapak elinizde kalacak gibi . Bazen kumandadan kapatınca fan kapağını kapatmıyor. Çalışırken fandan titreşimle karışık ses yapıyor. Açınca bir anda soğutuyor ancak ısı ayarı iyi çalışmıyor. Isıyı 30c ayarlarsan kapatıyor. 29c a getirirsen sürekli çalışıyor. Kağıt üzerinde iyi ama pratikte iyi değil. Sonradan öğrendim ki eski vesteller Türkiye üretimi değilmiş. Klima konusunda bence japonlardan şaşmayın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...