İçeriğe Yönlendir

Rover Ateşi - Rov 97

Muhammet Arslan

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Hayırlı Olsun Çok Temiz duruyor boyası vs. maşallah kazasız belasız inş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim  :flowers:

Daha önce gördüğüm arabalarınız da çok güzeldi bu da çok güzel duruyor. Kazasız, belasız sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah.
Foruma adamı takip et butonu yapılıp bu adamın aldığı arabalar takip edilmeli, satılırken kimse almadan alınmadı :good1:  

Hocam arabayı alıyorum, eksiğini gideriyorum, sorununu düzeltiyorum. Sonra ya sıkılıyorum, ya da sahibinden'de bir ilana gönlümü kaptırıyorum, satıyorum. Hep zarar. Kamu hizmeti yapıyorum resmen  :D  :D

Hocam tertemiz evet maşallah ama ben tasarımından bahsediyorum.[emoji4]

ASUS_T00K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon yaa, ben yıpranmamış anlamında söylediniz sandım. Aslına bakarsanız ben E segmenti sevdiğimden, 3 kollu değil, 4 kollu direksiyon severim. Bu algı son yıllarda yıkıldı, E segmentine de artık 3 kollu koyuyorlar  :( üzülüyorum bu duruma.

Allah Hayırlı uğurlu etsin forumun 4.Rover ı oldu.9 10 tane roverı m oldu hiçbiri beni üzmedi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bu da beni üzmez. Bir sıkıntımız olursa tecrübelerinizden yararlanırız artık  :flowers:

Hayırlı olsun çok temiz ve diri duruyor, 

Binici olarak düşünülürse koruma filmi sökülüp boyatıp mis gibi binilir, gözünüze batmaz en azından.

Ben binici niyetiyle aldığım arabalara bile ortalama 6-8 ay biniyorum. Göze batma konusuna gelince, pek kaportayı önemsemem, eski arabalarımın çoğunun kaportasına baktırmadan almışımdır. Ama şimdi bunda hiç boya yok, ilk günden boydan boya çizmişler arabayı, aldığımda yoktu, çok mu dikkat çekiyor nedir  :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Böyle temizini denk getirmek zor tebrik ederim :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Muhammet hayırlısı olsun, güzel seçim maşallah  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..Çok temiz duruyor..Güzel günlerde kullanın :nazar:  :nazar:

Boyatma konusunda Türkiye'de yaşamasak hemen boyatın derdim ama bizim millet helede iki çamurluk ve bir de kaput boyalı kim bilir neler olmuştur bakış açısı ile canınızı sıkabilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Abi nasıl diri duruyor maşallah yahu, güzel günlerde kazasız belasız binmek nasip olur inşallah. Kaça mal oldu özel değilse öğrenebilir miyiz?

Hocam ben genelde piyasasının üzerinde alırım. Bunu da 17.400'e aldım.

Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..Çok temiz duruyor..Güzel günlerde kullanın :nazar:  :nazar:

Boyatma konusunda Türkiye'de yaşamasak hemen boyatın derdim ama bizim millet helede iki çamurluk ve bir de kaput boyalı kim bilir neler olmuştur bakış açısı ile canınızı sıkabilir..

Aynen ben de o eğilimdeyim şimdilik, böyle bineyim diye düşünüyorum. Tabi kırmızı film fikri bence güzel, sorayım, mümkün oluyorsa üzerine bir kat daha film yaptırayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan
(düzenlendi)

Eğer km orjinalse çok iyi fiyata almışsınız, sahibindende gördüğüm kadarıyla 15 bin civarına 200- 300 bin km arasında roverlar var sadece.

SMS sorgulamasında 2009'da 20bin km görünüyor, söylenilen de arabanın 2009'a kadar yattığı. Ama tabi bunu kesin olarak kanıtlamak zor. Fakat pedal, direksiyon, düğmelerdeki boyaların durumuna bakılırsa orjinal dememek için bir sebep yok. 4'lü flaşör düğmesinin üzerindeki kırmızı boya tüm arabalarda solmuş, bunda hala duruyor. Ama dediğim gibi, orijinal olduğunu kanıtlamak zor olduğu gibi, değil demek için de bir neden yok.

Yüksek km'de arabalara 20-21 bin bile yazan var, ama satılmıyor tabi  :rolleyes:

tarihinde Muhammet Arslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

plaka nefis, paspaslardaki detay çok güzel, direksiyon muazzam zaten.

Kaputtaki hata pasta ile biraz gider gibi ama sanki kaldırmış bir kısmını,lokal boyanacak gibi.

Kazasız belasız inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun, Allah pişmanlık vermesin. Mutluluk getirsin.

Rover mahallenin çapkın (ben çapkın yazayım da siz ne anlarsanız anlayın :biggrin: ) kızı gibidir. Herkes beraber olmak ister ama kimse almak istemez. Tasarım olarak harika bir araç, konfor olarak da mükemmel, sen aynı zamanda bakımlısını da bulmuşsun. :nazar:  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayırlı olsun. Ben boyatırdım. :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Hayırlı olsun, Allah pişmanlık vermesin. Mutluluk getirsin.

Rover mahallenin çapkın (ben çapkın yazayım da siz ne anlarsanız anlayın :biggrin: ) kızı gibidir. Herkes beraber olmak ister ama kimse almak istemez. Tasarım olarak harika bir araç, konfor olarak da mükemmel, sen aynı zamanda bakımlısını da bulmuşsun. :nazar:  :bravo:  :bravo:

Evinin kadını çocuklarının anası olacak abi inşallah  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun.Kazsız belasız İnşallah. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Hocam ben genelde piyasasının üzerinde alırım. Bunu da 17.400'e aldım.

Aynen ben de o eğilimdeyim şimdilik, böyle bineyim diye düşünüyorum. Tabi kırmızı film fikri bence güzel, sorayım, mümkün oluyorsa üzerine bir kat daha film yaptırayım.

Aracınız hayırlı olsun. Keyif alınacak araçlardandır diye düşünüyorum. Ayrıca aldığınız fiyatı yazdığınız için ayrıca tebrik ederim.:))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gerçekten geçtiğiğ yerlerdeki insanları kendisine baktıracak bir araç, kocaman   :nazar:  :nazar:

Kazasız belasız kullanın inşallah  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Bildiğim diğer araçlarınız gibi buda çok güzel maşallah.Allah kazsız bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

aracın maşallahı var. harika görünüyor. hayırlı uğurlu olsun. rabbim kaza bela vermesin. plaka da çok özel olmuş. :nazar:

sanki 1997 model değil de 2017 model gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Araç muhteşem görünüyor bu yaşta bu temizlikte bulmak çok çok zor. Allah kaza bela vermesin iyi günlerde güle güle kullanın. :nazar::)

Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Araç muhteşem görünüyor bu yaşta bu temizlikte bulmak çok çok zor. Allah kaza bela vermesin iyi günlerde güle güle kullanın. :nazar::)

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Daha güzeli sizlerin olsun.

Arabayı ODTÜ'de bir hoca almış, bir yıl binip yurt dışına gitmiş.

2009'a kadar yatmış. 2.sahibi de servis şoförü. O da fazla binmemiş.

Araba aramazken denk geliyor böyle bazen. Arasak bulunmaz  :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Muhammet Arslan

Km 66.666 oldu  :good1:

Camlar filmlendi

Yeni lastik alındı (fotoğraftakiler eski)

Koltuklar kılıflandı (hiç sevmem ama kumaş çok yıpranmış yatmaktan)

Pasta cila yapıldı.

Teyp takıldı, blaupunkt. Arka hoparlörler değiştirildi.

Klima gazı basıldı.

3o6NW0.jpg

R3rX87.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...