İçeriğe Yönlendir

Maun Kaplama Yerine Piano Black Mi Yoksa Karbon Fiber Kaplama Mı?

Emrah Altun

Recommended Posts

Emrah Altun

70bbb773716f562c2f0f351e4cd9b95a.jpg

Arkadaşlar aracımın konsolu resimde görüldüğü gibi. Teyp çerçevesinin maun şeklinde olması gözüme batıyor. Çok eski hissettiriyor. Sizce bu çerçeveyi piano black mi boyatmalıyım yoksa karbon fiber mi kaplatmalıyım? Bu şekilde yapılmış örnek uygulamalar var mı. Özellikle bej döşeme rengi için piano black çalışma görmedim. Var ise konuya ekleyebilir misiniz?

Bunların dışında plastidip gibi değişik önerileri olan var ise duymaktan memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Benim tercihim 3m karbon fiber kaplama olurdu daha sportif bir görünüm olduğunu düşünüyorum... :) 

Araccedil-karbon-fiber-konsol-sticker-ki

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Maun kaplama yerine ne yapsanız daha güzel durur bence, o kadar sevmiyorum. Tercihim piano black den yana olurdu.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Bende piano black diyorum..karbon fiber sonradan yapıldıgı hissi veriyor,piano ise çogu aracın orjinali..bence

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

PC'ye geçince alel acele şöyle bir şey yaptım photoshopta. Bence fena durmadı.

Fikirleriniz?

00000265.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Bence de piano black. Carbon kaplayınca bir kusur varmış da örtmek için yapılmış hissi veriyor. Maun kaplama jaguar ya da taurus modellerindeki gibi olsa o da yakışır.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok farklı gelebilir herkese ama ben olsam teybin tuşlarının grisi ile aynı renge boyatırdım, Cd çevresi, teyp tuşları, vites körüğü çerçevesi, havalandırma ızgara çerçevesi ve direksiyondaki grilerle acayip bir kombin olurdu....

Siyah veya piano black olursa yapacağınız bölüm zaten koyu renkli olduğu için ki shop'da  da yapmışsınız yapılan işlem kendini göstermeyecektir ama yine de zevk sizin tabiki  :)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Piano black belli bir süre sonra çizikler oluştuğunda rahatsız eden bir görünüme sahip.Karbon fiber orjinal karbon fiber olursa görüntü çok çok iyi ama basit plastik kaplamalar hoş durmuyor..Maun çok klasik

Bence hiç dokunmayın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Piano black yapmayın bence hatta karbon da yapmayın. Nedeni ise piano black aşırı parlak olduğu için parmak izi ve tozu aşırı belli ediyor. Heleki orta konsol gibi sürekli kullanılan bir yerde.

Benim tavsiyem  %50 mat gun metal veya ızgara halkaları gibi alüminyum rengi.

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Piano Black in modası ne kadar geçmiş olsa da sonradan yapma Karbon kaplamadan çok daha iyi durcağına eminim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Gittigidiyorda hazir 5 parcali kaplamalar var. Istenilen renk. Uygulamasi kolay. Eger begenilmezse veya deforme olursa cikarilip yenisi ile devam edilebilir. 75tl civari.

Saygilarimla.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Söylenildiği gibi karbon kaplama apaçi işi, sanki altında bişeler yapılmış, en ucuz yoldan üstü kapatılmış izlenimi verir. Piano black ise toz, parmak izi vs ne olursa üzerinde belli oluyor. Serhan abinin dediğine hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Alüminyum kaplama hoş durur tıpkı havalandırma çerçevesi gibi ama boyanacak parçanın genişliği bir çerçeve havası oluşturmanın ötesine geçeceği kaygısı taşıyorum. 

Sonra döndüm dedim ki, "Hiç Elleme..." :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

Bende bir ara düşündüm ama maun kalması daha iyi.

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Adem Öztürk

Arkadaşlardan birisi sulu kaplamadan bahsetti benim istediğim titanyumlardaki görüntünün aynısını istiyorum bu sulu kaplamami oluyor ve nekadar sağlıklı olur acaba bide bunu nerelerde yaptırabilirim sizce maliyetindende bilginiz varmıdır hayırlı akşamlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Burak Koca

Kesinlikle Piano Black. Karbon kaplamayı söküp, Piano Black'e boyadık bu yaz. Ayrıca Havalandırma Çerçevelerinide bu işe eklerseniz bütün olarak çok güzel duruyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...