İçeriğe Yönlendir

Vanali Egzoz

Onur Özcü
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Onur Özcü
arkadaşlar iyi günler
sizlere birşey danışmak istiyorum
2010 model benzinli focus titanıum x model aracım var.
aracıma vanalı egzoz taktırmak istiyorum 
sizce ne yapmalıyım.
daha önce taktıran varmı?araçta tüp takılı değil.
şimdiden teşekkürler
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fiestama takmıştım adana işi :D 80 liraya aldım ama egsozcuya taktıracam diye bayağı uğraştım. iki tipi var susturucu ile olan varex tarzı bide direk vana. ben vanalı taktım :p orta susturucu iptaldi onun oraya taktım içeriye fazla ses alıyor ama rally arabasından daha fazla egsoz sesi veriyordu dışarı :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yasal değil bu olay. Trafikten men edilir aracınız yakalanırsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

zevk işi ama

arkadaşlar iyi günler
sizlere birşey danışmak istiyorum
2010 model benzinli focus titanıum x model aracım var.
aracıma vanalı egzoz taktırmak istiyorum 
sizce ne yapmalıyım.
daha önce taktıran varmı?araçta tüp takılı değil.
şimdiden teşekkürler

taktırmayın !

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Yasağı vs göze alıyorsanız da vanalı taktırmayın son susturucu varex tarzı yaptırın onların sesi daha güzel. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Herkesin kendi zevki saygı duyuyorum ama takdırmanızı tavsiye etmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Siz mutlu olacaksınız sesi duyunca ancak birçok kişiyi rahatsız etmiş olacaksınız.

İllaki düşünmüşsünüzdür ama yine hatırlatmak istedim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

fiestama takmıştım adana işi :D 80 liraya aldım ama egsozcuya taktıracam diye bayağı uğraştım. iki tipi var susturucu ile olan varex tarzı bide direk vana. ben vanalı taktım :p orta susturucu iptaldi onun oraya taktım içeriye fazla ses alıyor ama rally arabasından daha fazla egsoz sesi veriyordu dışarı :p

Böyle yazınca özlediğimi hissettim  :D Ne güzel kükrerdi. Bu ses bu arabadan mı geliyor abi diye çok soran olmuştu eline sağlık.

Madalyonun diğer yüzü ise şöyle. Expo 2016 nedeniyle Antalya pilot bölge oldu ve yüzde 100 yasa uygulaması geldi.  Bir yerden bir yere gidine kadar 3-4 çevirmeden geçerken döktüğüm ecel terlerini anlatamam :blush: Bu süre içinde günde 500 araba bağlanıyor burada. Basık egzozlu araç kalmadı trafikte. Eğer egzoz yapacaksanız Antalya'ya gelmeyin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Özcü

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan 

tekrar çok teşekkürler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan 

tekrar çok teşekkürler

:bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Burak TONĞA

tekrar çok teşekkürler

:D  :bravo:

Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik

tekrar çok teşekkürler

Tebrik ederim. Doğru bir karar verdiniz. İnsanları rahatsız etmek zaten size hiç bir şey kazandırmayacaktı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...