Onur Özcü 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 arkadaşlar iyi günlersizlere birşey danışmak istiyorum2010 model benzinli focus titanıum x model aracım var.aracıma vanalı egzoz taktırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım.daha önce taktıran varmı?araçta tüp takılı değil.şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 fiestama takmıştım adana işi 80 liraya aldım ama egsozcuya taktıracam diye bayağı uğraştım. iki tipi var susturucu ile olan varex tarzı bide direk vana. ben vanalı taktım orta susturucu iptaldi onun oraya taktım içeriye fazla ses alıyor ama rally arabasından daha fazla egsoz sesi veriyordu dışarı 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Yasal değil bu olay. Trafikten men edilir aracınız yakalanırsa. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 zevk işi ama arkadaşlar iyi günlersizlere birşey danışmak istiyorum2010 model benzinli focus titanıum x model aracım var.aracıma vanalı egzoz taktırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım.daha önce taktıran varmı?araçta tüp takılı değil.şimdiden teşekkürler taktırmayın ! 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Yasağı vs göze alıyorsanız da vanalı taktırmayın son susturucu varex tarzı yaptırın onların sesi daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Herkesin kendi zevki saygı duyuyorum ama takdırmanızı tavsiye etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Misafir 8 Nisan 2016 Çözüm Paylaş 8 Nisan 2016 Aracınıza ve çevrenize bu işkenceyi yapmayın Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Siz mutlu olacaksınız sesi duyunca ancak birçok kişiyi rahatsız etmiş olacaksınız. İllaki düşünmüşsünüzdür ama yine hatırlatmak istedim. 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 fiestama takmıştım adana işi 80 liraya aldım ama egsozcuya taktıracam diye bayağı uğraştım. iki tipi var susturucu ile olan varex tarzı bide direk vana. ben vanalı taktım orta susturucu iptaldi onun oraya taktım içeriye fazla ses alıyor ama rally arabasından daha fazla egsoz sesi veriyordu dışarı Böyle yazınca özlediğimi hissettim Ne güzel kükrerdi. Bu ses bu arabadan mı geliyor abi diye çok soran olmuştu eline sağlık. Madalyonun diğer yüzü ise şöyle. Expo 2016 nedeniyle Antalya pilot bölge oldu ve yüzde 100 yasa uygulaması geldi. Bir yerden bir yere gidine kadar 3-4 çevirmeden geçerken döktüğüm ecel terlerini anlatamam Bu süre içinde günde 500 araba bağlanıyor burada. Basık egzozlu araç kalmadı trafikte. Eğer egzoz yapacaksanız Antalya'ya gelmeyin 1 Yorum bağlantısı
Onur Özcü 9 Nisan 2016 Yazar Paylaş 9 Nisan 2016 arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan tekrar çok teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan tekrar çok teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Burak TONĞA 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan tekrar çok teşekkürler Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim sanırım ben vazgeçtim taktırmaktan tekrar çok teşekkürler Tebrik ederim. Doğru bir karar verdiniz. İnsanları rahatsız etmek zaten size hiç bir şey kazandırmayacaktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts