Sarp D. Uygur 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Acaba servis yapar mı? Sadece aperatla çözülüyorsa süper olur.. Biz yapabiliyorsak servisler hayli hayli yapar. Muhtemelen tuzlu rakamlara yaparlar ama anlattığım yolla daha ucuza getirebilirsiniz. Direksiyonunuzun kablolama sistemine cc aparatının kablolarını entegre etme konusunda verdiğim referans sitesinden şemaya bakıp kendiniz de yapabilirsiniz. Sonrası yazılımdan ayar kısmında.. Yorum bağlantısı
Bekir İlk 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 emeğinize sağlık. aslında maddi imkanı olmadığı için cc li alamayan ama daha sonra olsa daha iyi olur. takıyorlar mı acaba diye düşünenlere güzel bir örnek.tebrik ediyorum.direksiyonu kesmek, direksiyonu değiştirmek bunlar beni düşündürdü. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Biz yapabiliyorsak servisler hayli hayli yapar. Muhtemelen tuzlu rakamlara yaparlar ama anlattığım yolla daha ucuza getirebilirsiniz. Direksiyonunuzun kablolama sistemine cc aparatının kablolarını entegre etme konusunda verdiğim referans sitesinden şemaya bakıp kendiniz de yapabilirsiniz. Sonrası yazılımdan ayar kısmında.. Ben servise yaptırırım uygun fiyata saolsunlar çok severler beni teşekkürler cevaplarınız için 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Helal olsun emeğiniz takdire şayan maliyeti de cüzi olunca böyle oem değişiklikleri seviyorum. Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Sarp dostuma cok tesekkur ederim. Usenmedi benim CC sahibi olmami sagladi. Cok tesekkurler zaman ayirdigin icin.. 1 Yorum bağlantısı
Ersan Özyıldırım 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Tebrikler emek harcanmış ve uğraşılmış bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Tebrikler emek harcanmış ve uğraşılmış bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim. Benden sonra şu an 2 kişi daha yaptı ve kullanıyorlar. Focuslar için yeni çağ başlasın 1 Yorum bağlantısı
İlker Ozeren 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Teşekkür ederim. Benden sonra şu an 2 kişi daha yaptı ve kullanıyorlar. Focuslar için yeni çağ başlasın Merhaba Sarp Bey, CC anlatımı ve bilgilerdirmesi çok güzel olmuş. Paylaşım için teşekkür ederim.Bende aracıma cc uygulamak istiyorum. cc kiti bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 16 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2016 Şu an izin dönemindeyim, eğer acil değil ise müsait bir ara daha önce gittiğim dükkanların numaralarını atarım size. Acil ise İzmir Ford çıkma parça diye arattırın, Hakan oto da vardı bi ara. Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Açıklamaları ve videosuyla dört dörtlük bir konu olmuş ve çok basit bir anlatımla herkesin yapabileceği şekilde sonuçlandırılmış. Emeğinize sağlık ancak bu işlerin sonu yok, bugün hız sabitleme istersiniz yarın adaptif far istersiniz diğer gün anahtarsız çalıştırma istersiniz Eğer donanıma karşı koyamıyorsanız ve bütçe sorununuz yoksa her zaman için ihtiyacınıza göre Style ya da Titanium versiyonlarını almanızı tavsiye ederim. Bu tür işlemler (sadece bu konu için yazmıyorum) amatör şekilde yapılıyor olsa da sizin de belirttiğinizi gibi her zaman risk faktörü vardır ve bu risk arabanın yolda kalmasının haricinde canınıza mal olabilir. Örneğin, heyecanla bu işe kalkan birisinin direksiyonu toplarken airbag kablosunu takmaması ya da klipsleme işlemini tam yapamaması ya da kabloları uygun olmayan yerlerden geçirerek zamanla bu kabloların koparak yine airbag gibi önemli bir parçanın çalışmaması sonucu istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Konu içinde sürekli uyarılarda bulunmuşsunuz gerçi ama özellikle direksiyon gibi parçalarda bu tür işlem yapanların 2 kez dikkatli olmaları gerekmektedir. Tekrardan emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 28 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2016 .... Çok teşekkür ediyorum abi, inan paylaştıktan sonra benim de sık sık aklıma aynı sorular geldi. Hani bazı şeyleri herkes faydalansın diye gizli saklı tutmadan paylaşıyoruz ama dikkatsiz birinin de canının yanmasına neden olur muyuz diye demeden edemedim. İnşallah bu işe kalkışan arkadaşlarımızdan hiç kimse sıkıntı yaşamaz. Bu arada aracı alma hikayem biraz farklı olduğu için dolusu boşu vs. diye seçeneğim olmadı. Dolayısıyla eldekini doldurmaya çalıştım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts