Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-megane-ii-261437915/detay/ Kullanan arkadaşlardan bu araçla ilgili yorumlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Senin için baştan kaybediyor abi. Anahtarı yok bunun. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 BU kasalar avrupa kasa olarak geçiyor abi ve bildiğim kadarıyla parçaları sedana nazaran daha pahalı. Bunun yanı sıra bobin problemi olduğu söylenir benzin-lpg meganların. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-megane-ii-261437915/detay/ Kullanan arkadaşlardan bu araçla ilgili yorumlarını bekliyorum. Mükremin abi bunun sedan olanından vardı bende eskiden 5 sene kullandım hala o konforu bulamadım, şehir içi ve uzun yolda da çok konforludur, süspansiyonları yumuşak, donanım olarak senesine göre çok dolu, yol tutuşuna virajlarda fazla zorlamaya gelmez, yakıtı malum İstanbul içi sıkışık trafikte dikkatsiz kullanımda 10 litrenin altına pek düşmezdi, aman aman kronik bir sorunu yok en azından 5 sene boyunca bana denk gelmedi, 2 defa ateşleme bobini değiştirdim ekstra olarak oda pek kafaya takılacak sorun değil bence. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 lpg'siz binilmeyecek model diye duydum. Bu araç da bayağıdır ilanda Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 DCİ olmadıkça bence meganın ve renonun bir anlamı yok:) Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 (düzenlendi) abi 2007'de bu jantlar yoktu diye biliyorum, sedan/hb/sw hepsinde çok kollu jant olması lazım. kış lastiğiyle falan takmışlarsa bilemem. megane 2 özellikle makyajdan sonraki versiyonda bayağı yumuşak bir araç ve privilege donanım da opsiyonsuz bile bayağı donanımlıdır. elimizden 4 megane 2 geçti -ikisi makyajlıydı- ama hepsi dizel olduğu için motorla ilgili bir şey diyemiyorum. bu arada araç boyasız gibi olsa da hb megane 2 için bence pahalı. edit: kronik sorun olarak direksiyon kolon kilidi arızası çıkabilir. kırılıp çıkma uydurulursa 300-400'den aşağı olmaz, değiştirmek ise zamanında 700 civarı idi. sondan ikinci megane'ı bir hafta falan alttan elle çalıştırmıştım yenisini almamak için direteceğim diye, böyle bir seçenek de var kırılırsa. sağ ön yolcu tarafı tabanında gözde su birikir, klima tahliye borusu yüzündendi bizimki. bunun bir sebebi daha oluyor ama hatırlayamadım, bize denk gelmedi hiç. 11 Nisan 2016 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Ben bu kasayı çok beğeniyorum, bir ara baya takmıştım kafaya ama 2. el piyasası çok zayıf. Aylarca ilanda duran hatchback araçlar görüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Ben bu kasayı çok beğeniyorum, bir ara baya takmıştım kafaya ama 2. el piyasası çok zayıf. Aylarca ilanda duran hatchback araçlar görüyorum. mükemmel kalçasından dolayı ikinci eli bayağı zayıf dediğiniz gibi, fiyatları da bu yüzden bayağı uygun sedanlara göre. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Ben bu kasayı çok beğeniyorum, bir ara baya takmıştım kafaya ama 2. el piyasası çok zayıf. Aylarca ilanda duran hatchback araçlar görüyorum. Sedan alalım sana Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 lpg ye uyum sağlayan araçlardan biriside meganedir eski aracıma ilk sahibi 70 binde tüp taktırmış ben aracı 230 000 de sattım o kadar yol yapmış lpg de motor hala saat gibiydi 2006 sonrası meganelerde çk büyük bir kronik sorun yok sadece kapı kolları vs. bobinde olabilir ama bobin meselesi hemen hemen çoğu araçta oluyor tavsiye ederim alıınabilir Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Abi sana tekbir şey söyleyebilirim viraja girdimmi arka plakayı her an okutabilecek tipte bir arabadır.Benim focus wagonla girdiğim viraja bununla giremiyordum. Oldukça fazla kullandım bu araçtan bana hiç bir zaman güven vermedi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 K4m motor tork dağılımı ve yakıt tüketimi açısından çok güzel bir motor. Ses hariç. Hb kasalar sedanlara nazaran satışları ve rakamları daha düşük. Kronik sorunu bobin arızası deniliyor ama ben daha yaşamadım çevremde de kullanan ama yaşamayan var. Zaten 4 bobini var atarsın bagaja 1 tane abi tık değiştir devam et. Kronik sorun böyle olsun. Abi sana tekbir şey söyleyebilirim viraja girdimmi arka plakayı her an okutabilecek tipte bir arabadır.Benim focus wagonla girdiğim viraja bununla giremiyordum. Oldukça fazla kullandım bu araçtan bana hiç bir zaman güven vermedi. Şahin abi bende sedanı var araç rayda gibi gidiyor ayrıca frenler çok güzel. Senin kullandığında alt takım ve lastik sıkıntısı olmasın? abi 2007'de bu jantlar yoktu diye biliyorum, sedan/hb/sw hepsinde çok kollu jant olması lazım. kış lastiğiyle falan takmışlarsa bilemem. megane 2 özellikle makyajdan sonraki versiyonda bayağı yumuşak bir araç ve privilege donanım da opsiyonsuz bile bayağı donanımlıdır. elimizden 4 megane 2 geçti -ikisi makyajlıydı- ama hepsi dizel olduğu için motorla ilgili bir şey diyemiyorum. bu arada araç boyasız gibi olsa da hb megane 2 için bence pahalı. edit: kronik sorun olarak direksiyon kolon kilidi arızası çıkabilir. kırılıp çıkma uydurulursa 300-400'den aşağı olmaz, değiştirmek ise zamanında 700 civarı idi. sondan ikinci megane'ı bir hafta falan alttan elle çalıştırmıştım yenisini almamak için direteceğim diye, böyle bir seçenek de var kırılırsa. sağ ön yolcu tarafı tabanında gözde su birikir, klima tahliye borusu yüzündendi bizimki. bunun bir sebebi daha oluyor ama hatırlayamadım, bize denk gelmedi hiç. Diğer sebep orjinal ön kapı hoparlörünü değiştirip daha büyük takmaları ve bunu yaparken mıknatıs muhafazasını kesmek zorunda kalmaları. O muhafaza kesilince hoparlör ızgarasından su alıyor araç. Yani kapı içinden tahliye olması gereken su içeriye giriyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 K4m motor tork dağılımı ve yakıt tüketimi açısından çok güzel bir motor. Ses hariç. Hb kasalar sedanlara nazaran satışları ve rakamları daha düşük. Kronik sorunu bobin arızası deniliyor ama ben daha yaşamadım çevremde de kullanan ama yaşamayan var. Zaten 4 bobini var atarsın bagaja 1 tane abi tık değiştir devam et. Kronik sorun böyle olsun. Şahin abi bende sedanı var araç rayda gibi gidiyor ayrıca frenler çok güzel. Senin kullandığında alt takım ve lastik sıkıntısı olmasın? Diğer sebep orjinal ön kapı hoparlörünü değiştirip daha büyük takmaları ve bunu yaparken mıknatıs muhafazasını kesmek zorunda kalmaları. O muhafaza kesilince hoparlör ızgarasından su alıyor araç. Yani kapı içinden tahliye olması gereken su içeriye giriyor. evet,lütfen Allahım,olmasın. abi naapıcan megane'ı,İlkayı mı takip ediyorsun,marea da yapacak bişey mi kalmadı? İlkay,ver abicim megane'ı Mükremin abiye. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Iko satsın sana ,niye aramakla uğraşıyorsun Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Abi biliyorsun devamlı yollardayım yağışlı havalarda yola çıktığımda illaki bir megane'ın tekerleri havada olduğunu çok görmüşlüğüm var ve bu nedenle de hiç güvenilir bir araç olduğunu düşünmedim abi bu nedenle de herhangi bir bilgi için bir şey diyemeyeceğim, ama karar sizindir tabi ki... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts