Aydın Sert 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Değerli forum üyeleri herkese günaydınlar. Öncelikle cümlemize hayırlı haftalar ve bol kazançlar dilerim. Forumla tanışmama vesile olan aile aracımız Connect' ten sonra, Rabbim küçüklüğümden beri hayalim olan kendi arabamı almayı nasip etti çok şükür. Allah herkesin gönlüne göre versin. Öncelikle aracımdan biraz bahsedeyim. Aracım 2000 model signo donanımlı, 1.6 SR benzinli meşhur golf 4 hitler motorlu. 4 cam otomatik, çift hava yastığı, dijital klima, yol bilgisayarı, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, park sensörü vs. Arabayı aldığımda 106.000 km' de idi. Değişeni olmayan, yaşından dolayı muhtelif yerlerinde boya olan ve bir adet kaza kaydı mevcut olan küçük uğurböceği Ben aldığımda ilk iş Atiker sıralı sistem LPG taktırmak oldu. Daha sonra 4' lü cam kaldırma modülü entegreli alarm sistemi taktırdım. Yarı parça derili alcantra koltuk kılıfı, çift çıkış eksoz, paspas takımı aldım. Direksiyona kendim suni deri diktim, vites körüğünü polo' nun orijinal vites körüğü ile değiştirdim ve direksiyon ile uyumlu olması için süs dikişi geçtim. Plakalıkların ve içi aydınlatmaların ampullerini sert plaka üzerine güçlü şerit led ile değiştirdim. Kısalarıma NB Plus Unlimited ve parklarıma lensli led taktım. Dün de babamla birlikte 2 numara cam filmi çektik ve TurtleWax çizik giderici cila ile parladık. Malum yaz geliyor. Evet çok konuştum gelsin resimler. Resimler telefon ile çekilmiştir, daha sonra ayrıntılı resimler gelecek 17 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Kırmızı renk ayrı bir güzel..Arabanız çok temiz duruyor..Gülerek kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Kız gibi araba derler ya. Aynen öyle. Araç zaten temizmiş, sizin dokunuşlar ile fabrika çıkışı sıfır araç gibi olmuş. Kazasız belasız kullanın ben çok beğendim. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermsin 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun çok beğendim. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 Beğeni ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Maşallah maşallah cam gibi duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun aracınız. Çok güzel ve temiz gözüküyor maşallah Kazasız belasız binmeniz dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Maşallah çok tatlı görünüyor, güle güle kullanın.... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts