İçeriğe Yönlendir

Dubleks Daire Hakkındaki Düşünceleriniz.

Gökhan Albayrak

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Dubleks daire ile 4+1 daire arasında çok fark var, C-D sınıfı araç farkı gibi. Dubleks daireler normal dairelere göre insanı daha fazla özgür kılıyor gibi bir düşünceye sahibim. Normal daireler ne kadar geniş olsa da sonuçta altta ve üstte komşunuz var ve bu sizi sınırlandırıyor. Şimdi 4+1 bir dairede oturuyorum, eliptik bisikletimi kullandığım zaman acaba ses yapıyor muyum sorusu aklımı sürekli kurcalıyor. Akşam 8 gibi eve geliyorum ve 10-11 arasında spor yapmak istiyorum. Bu durum beni engelliyor. Tv izlerken, özellikle maçlarda, sesinin açık olmasını istiyorum, kaliteli bir ses sistemiyle müzik dinlemeyi çok seviyorum. Normal dairede bunları yapamıyorum, yapsam bile anca nefsimi köreltecek kadarını. Terasda bir mangal ardı semaver keyfimin olacağını düşünüyorum. Bunlar beni heyecanlandıran avantajlar. Dezavantajı ise hanım biraz daha fazla yorulacak. Temizlik için yardımcı biri de gelse, illa ki o ev bir elden geçecek, yoksa olmaz. Yalıtım konularını mesleğim gereği halledebileceğimi düşünüyorum. Şimdi bu konuya yapılan yorumlardan yaptığım çıkarım şu. 

Dairenin planı 1. sırada öncelikli olmalı. Ardından evin fiziki malzeme kalitesi ve son husus da evin satın alımı sırasında yaşayacağım alım satım süreci. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hocam ilandaki ev gerçekten çok güzel duruyor. Fiyat olarak da buralara göre gayet uygun. İlanı hanıma göstersem Elazığ'a taşınmak ister. :)

İnşallah gönlünüzün rahat edeceği bir evde oturursunuz.

Yorum bağlantısı

yuh fiyata bak bedava ( buralara göre ) 

o evde yaşıyor olsam balkonu bi güzel zemin kaplama ile katlanır cam yaptrırdım duvar kesimlerini de bahçe gibi yapar çiçek ekerdim.

ben el kadar balkonda çilek yetiştirmeye çalışıyorum burası olacak varya oooooooo

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yayla gibi ev daha ne olacak. :)  Fiyat buralara göre uygun. 

Yorum bağlantısı

Ankara Çankaya 100. yıl işçi bloklarında 75 m2 ev 210.000 TL 

Buranın fiyatlarına göre çok makul bir fiyat. İşin özeti elbette ki fikir almak önemlidir . Aklınıza ve gönlünüze uyuyorsa alın derim . Nihayetin de siz yaşıyacaksınız alacağınız ev de .

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Ankara Çankaya 100. yıl işçi bloklarında 75 m2 ev 210.000 TL 

Buranın fiyatlarına göre çok makul bir fiyat. İşin özeti elbette ki fikir almak önemlidir . Aklınıza ve gönlünüze uyuyorsa alın derim . Nihayetin de siz yaşıyacaksınız alacağınız ev de .

Ankara yada herhangi bir başka şehirle fiyatları mukayese etmek çok gerçekçi olmaz, sizi yanıltır. Elazığ da yeni yapılmış, popüler semtlerdeki 4+1 daireler ortalama 250-300 bin tl arasında değişiyor. Bu fiyat aralığında dubleks daire bulmak da mümkün, linkteki daire de çok popüler bir semtte değil.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ankara yada herhangi bir başka şehirle fiyatları mukayese etmek çok gerçekçi olmaz, sizi yanıltır. Elazığ da yeni yapılmış, popüler semtlerdeki 4+1 daireler ortalama 250-300 bin tl arasında değişiyor. Bu fiyat aralığında dubleks daire bulmak da mümkün, linkteki daire de çok popüler bir semtte değil.

Gökhan hocam burada birbirine yakın semtler arasında bile fiyatlarda uçurum olduğu için Elazığ ile kıyaslama illa ki olmaz. Ben dubleks taraftarı biri değilim ama ev cidden çok güzel . Umarım gönlünüzde ki evi alırsınız. 

tarihinde Murat BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yanyana iki ev bile iki üç katı farkeder. yerine tipine kalitesine altındaki dükkana kadar farkeder.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Yaklasik 10 yildir insaatin kaba işçiliği ile ugrasiyorum iki yilda okulunu okudum hatta koyde dublex seklinde birde ev yaptik babam ile ilk başta heves ile gözümüze çok güzel geliyordu kalabalik misafir içinde cok uygundu yazlari akrabalar geliyor iyi vakit geciriyorduk daha sonralari aslinda dublex degilde normal 4+1 ev yapmadigimiza pişman olduk çünkü annem babam yaslaniyor birde babaannem var yaşlı için merdiven in cik sıkıntı oluyor mutfak alt katta yatak odalari üst katta falan filan babam hep der durur eskiden evler küçüktü aileler kalabalik şimdi aileler küçük evler büyük benim kanaatim 3+1 4+1 evler daha mantikli ben su an 2+1 90 m2 evde oturuyorum gayet memnunum en güzeli hanim bir çırpıda evi temizliyor çocuk ile daha fazla vakit geciriyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

17 yıldır dubleks evde oturuyorum hiçbir zaman şikayetim olmadı. Şimdilerde biraz merdiven olayı düşündürmeye başladı sadece sanırım 3-5 sene sonra dubleks merdiveni iyice zorlar gibi. Yaş genç iken imkanı olan geniş güzel bir dubleks te oturmalı. Heleki çoluk çocuğa biraz meraklıysanız kesinlikle dublekste oturulmalı.İlerleyen yaşlarda bir karı koca kalınca, heleki yaş ilerleyince tek katlı daha mütevazi bir evde zaten oturulacaktır.

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

şimdi konu başlığını görünce bu aklıma geldi, bunu düşünüyorum:=)

PkdX9N.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...