Süleyman Can Şahin 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Selamlar. Aracımın bagajı uzun zamandır su alıyordu sol tarafından. Forumdan baktığım kadarıyla hblerin stop lambası altından su aldığını gördüm oraları silikonladım ancak düzelme olmadı. Bugün su tutup baktığımda arka tampon sabitleyen vidanın üstünden aldığını farkettim . Oraya hafifçe su döktüm baya bi su aldı içeri. Burayı nasıl onarırım daha önceden böyle bir problemle karşılaşan oldumu. Büyük ihtimalle tamponu sökmek gerekecek arka tampon nasıl sökülür. Suyun geldiği yer. Diğer tarafındada aynı problem var ancak ordan çok fazla su gelmiyor. Bir başka problemde koltuğun altındada çamurlanma oluyor o su buraya kadar gelmez herhalde . Islaklıkda olmuyo zaten orda . Oraya bu çamur nerden geliyor acaba. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Tampon sökülecek, hava tahliye kapakları güzelce yenilenecek ve su akışı kesilecek. Forumda sedan Focus için konusu vardı. Bulursam eklerim. Evet, işte aşağıdaki konu. Mantığı aynı. İnceleyin ve uygulayın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ 14 Nisan 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi link eklendi. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hb kasada ilk defa gördüm su alma olayını,acaba daha önceden bir işlem yapıldımı aracınıza ? Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Sanırım aracın arkadan kazası var önceden. Bundan dolayı su alıyor içeri yoksa stoplar dışında hiçbir yerden alması imkansız. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 focus 2 hb mi su alıyormuş yahu. duymamıştım daha önce sedan olanları biliyoruz Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 Hb kasada ilk defa gördüm su alma olayını,acaba daha önceden bir işlem yapıldımı aracınıza ? Abi hb nin su almadığı yermi var Burdan su alanı ilk defa gördüm ama. Sadece tamponda çizikler vardı ben boyattım başka işlem yok. Sanırım aracın arkadan kazası var önceden. Bundan dolayı su alıyor içeri yoksa stoplar dışında hiçbir yerden alması imkansız. Kazası yok aracın çizikten dolayı ben boyatmıştım tamponu. Geçmiş olsun. Tampon sökülecek, hava tahliye kapakları güzelce yenilenecek ve su akışı kesilecek. Forumda sedan Focus için konusu vardı. Bulursam eklerim. Evet, işte aşağıdaki konu. Mantığı aynı. İnceleyin ve uygulayın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ Abi bu menfezler aklıma geldi ancak onlar biraz daha yanlarda kalıyor. Ordan aldığı su bu hizadan geçermi. focus 2 hb mi su alıyormuş yahu. duymamıştım daha önce sedan olanları biliyoruz hb ler daha fazla yerden su alıyor sedana göre. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Abi hb nin su almadığı yermi var Burdan su alanı ilk defa gördüm ama. Sadece tamponda çizikler vardı ben boyattım başka işlem yok. Kazası yok aracın çizikten dolayı ben boyatmıştım tamponu. Abi bu menfezler aklıma geldi ancak onlar biraz daha yanlarda kalıyor. Ordan aldığı su bu hizadan geçermi. hb ler daha fazla yerden su alıyor sedana göre. Valla ondan emin değilim. Fotoğraflardan anladığım buralardan alacağı. Ancak yinede başka yerden de alsa tamponu sökmeden anlamak yada tamir zor gibi. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 Valla ondan emin değilim. Fotoğraflardan anladığım buralardan alacağı. Ancak yinede başka yerden de alsa tamponu sökmeden anlamak yada tamir zor gibi.Aynen abi tamponu sökmem lazım onuda nasıl yaparım bilmiyorum arka lastikleri sökmem lazım herhalde.SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Süleyman bu tamamen şans demek ki,8 yıldır kullanıyorum suya hiç denk gelmedim. Aynen abi tamponu sökmem lazım onuda nasıl yaparım bilmiyorum arka lastikleri sökmem lazım Sakın tek başına sökmeye kalkma,bir bilenden destek al. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) Süleyman bu tamamen şans demek ki,8 yıldır kullanıyorum suya hiç denk gelmedim. Sakın tek başına sökmeye kalkma,bir bilenden destek al. Aynen abi şans. Tek başıma sökemem hiç nasıl söküldüğünü gösteren birşeyde bulamadım. Şöyle bi video var abi adam her yeri silikonlamış . 14 Nisan 2016 tarihinde Süleyman Can Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Mahvetmiş arabayı İstanbulda olsaydın Hakan ustaya git derdim sana,sökmesi ve takması sabır işi bu tamponların. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 Mahvetmiş arabayı İstanbulda olsaydın Hakan ustaya git derdim sana,sökmesi ve takması sabır işi bu tamponların. Abi burda usta filan yok esnaflıkda yok ya oda ayrı. fotoğrafdan belli oluyor tamponu geçen sene boyattım. adam boyanın üzerine direk boya atmış sonuç ortada işte. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Geçmiş olsun. Tampon sökülecek, hava tahliye kapakları güzelce yenilenecek ve su akışı kesilecek. Forumda sedan Focus için konusu vardı. Bulursam eklerim. Evet, işte aşağıdaki konu. Mantığı aynı. İnceleyin ve uygulayın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/260731-focus2-bagaj-su-al%C4%B1yor/ abi bugün daha detaylı baktım. elimi o boşluk dan içeri sokunca suyun yönü çamurluklara doğru gidiyor. büyük ihtimalle o kapaklardan geliyor su. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Süleyman benim eski arabamda da menfez problemi vardı. Tampon sökmek aslında kolay. Çok fazla vida sökmüyorsun ama ucundan tutacak bir iki kişi olmazsa tamponu çıkartırken arabanın boyasını çizdirirsin. Benim eski konuya bak. İlk başlarda hatayı yanlış yerlerde aramışım. Sonra tabi forumun yönlendirmesiyle menfezleri keşfettim ve yaptırdım. Koltuklara da oradan gidiyor su. Bahsettiğin vidaları sök, takarken silikon vari bir şey kullanarak yalıtım yap. Buyur benim konu: Bagajım Artık Tertemiz 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 23 Nisan 2016 Yazar Paylaş 23 Nisan 2016 Süleyman benim eski arabamda da menfez problemi vardı. Tampon sökmek aslında kolay. Çok fazla vida sökmüyorsun ama ucundan tutacak bir iki kişi olmazsa tamponu çıkartırken arabanın boyasını çizdirirsin. Benim eski konuya bak. İlk başlarda hatayı yanlış yerlerde aramışım. Sonra tabi forumun yönlendirmesiyle menfezleri keşfettim ve yaptırdım. Koltuklara da oradan gidiyor su. Bahsettiğin vidaları sök, takarken silikon vari bir şey kullanarak yalıtım yap. Buyur benim konu: Bagajım Artık Tertemiz Hocam benim araçda menfezden alıyormuş suyu. Söktük güzelce temizlendi oralar sonradan silok çektik kanallara . Birde tamponun ayaklarının oturduğu yeler var orayada silikon çekip taktık geri. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Standart Hocam aynı yerden yine su almaya başladı. usta slikonu düzgün çekemedi herhalde. siz yaptırırken hangi malzeme kullanıldı hatırlıyomusunuz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Hocam aynı yerden yine su almaya başladı. usta slikonu düzgün çekemedi herhalde. siz yaptırırken hangi malzeme kullanıldı hatırlıyomusunuz. Valla kendi konuma baktım orada da hatırlayamamışım. Ustalar bilir. Beyaz, silikona benzer ama çok daha sağlam. Yaptırdığınız yere götürün düzeltsin hocam olmaz öyle... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Valla kendi konuma baktım orada da hatırlayamamışım. Ustalar bilir. Beyaz, silikona benzer ama çok daha sağlam. Yaptırdığınız yere götürün düzeltsin hocam olmaz öyle... hocam grüştüm düzeltecek ama biraz uzak bana ilçedeyim ben. kendim yapsam mı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 hocam grüştüm düzeltecek ama biraz uzak bana ilçedeyim ben. kendim yapsam mı diye düşünüyorum Tampon sökümünü gördüysen yaparsın. Ama yanına adam lazım muhakkak. Birincisi boyayı çizmeden tamponu çıkartmaya yardım için ikincisi de menfezi deri ile kaplarken ucundan tutmak için Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Tampon sökümünü gördüysen yaparsın. Ama yanına adam lazım muhakkak. Birincisi boyayı çizmeden tamponu çıkartmaya yardım için ikincisi de menfezi deri ile kaplarken ucundan tutmak için Deri kaplama nasıl oluyor. Bunu yaparken sadece slikonladı usta. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Şu iletide resmettiğim gibi. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266286-benim-bagajım-artık-tertemiz-fotoroman/?p=2598946 Sadece altları boşluk. Hava alsın diye. Maksat üstten sızan suyun menfeze hiç değmeden aşağı kaymasını engelleyip bagajın hava almasını devam ettirmek.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Şu iletide resmettiğim gibi. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266286-benim-bagajım-artık-tertemiz-fotoroman/?p=2598946 Sadece altları boşluk. Hava alsın diye. Maksat üstten sızan suyun menfeze hiç değmeden aşağı kaymasını engelleyip bagajın hava almasını devam ettirmek.. hocam siz orayı komple kapatmışsınız. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 hocam siz orayı komple kapatmışsınız. Yanlardan ve alttan hava alıyor. Hiç bir problemi de olmadı. O şekilde olmazsa yine su alıyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts