Kerim Bilge 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Değerli abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Her ne kadar aktif olarak forumda yazmaya fırsat bulamasam da yakınen takip edip konuları okuyorum. Eski aracım (2014 model leon fr) 'ıma güzel fiyata alıcı çıkınca ve bende hep hayallerimi süsleyen b7 kasa passatın exculisve donanımını uygun ve temizini bulunca ailem de sağolsunlar destek çıkınca hayallerime ulaşmak nasip oldu. Aracı aldığımdan beri yaptıklarım: -L.Locker 3D paspas -İç aydınlatma lambalarını LED ile değiştirdim. - Sol ön taraftaki tamponun çıkmış tırnaklarını yerine oturttum - Standart bakım (23.000 km deki aracın mazot filtresi leş gibi çıktı ne olur km ye güvenip ihmal etmeyin ülkemizin hali ortada) Yapacaklarım: -Plaka bu hafta içi Ankara plaka olacak ve mühürlü APP leri takacağız inşallah... -Cam filmi (çok emin olmamakla beraber çünkü arkalarda elektrikli ve manuel perde ve renkli cam var ama bugüne kadar tüm araçlarıma yaptırdım) -Bagaj havuzu -Bagaj üstü spoiler -Krom egzos başlığı -Orjinal xenon (bunun için hayli zaman ve ekonomik olarak belimi doğrultmam gerekiyor) Aklımdakileri de zamanla yapacağım inşallah ancak hem zevkle yapabilmek hem uzatılmış garantiye çok zarar vermemek ve ekonomik açıdan kendimi toplayabilmek için çok aceleci davranmak da istemiyorum. Aracı 23.000 km de kazasız boyasız tertemiz şekilde İstanbul'dan aldım, Ankara'ya getirdim. İşte aracımın fotoğrafları: 17 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, exclusive donanım başkadır. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Maşallah Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Araç çok güzel hayırlı olsun.. ben yaşlanmışım heralde trafikte manuel kullanmak resmen eziyet geliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Kardesim hayırlı olsun. D sınıfı tadı başkadır. Samsung Galaxy Alpha cihazimdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 (düzenlendi) Allah tekerlerini düz bastırsın..Manuel olması hoşuma gitti, güle güle kullanın... 1,6 sanırım? 16 Nisan 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Beyaz fırtına resmen. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 hayırlı olsun. kazasız cezasız inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 gerçekden çok güzel orjinal kapı eşiği aydınlatmaları çok şık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Allah tekerlerini düz bastırsın.. Manuel olması hoşuma gitti, güle güle kullanın... 1,6 sanırım? Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Araç 1.6 TDI 105 hp, 250 nm tork. Motor performans arayanlara ve özellikle leon frdan inenlere başta biraz aratabilir ancak uzun yoldaki konfor ve az yakması ile gerçekten memnun ediyor. Büyükşehirde manuel vites gerçekten sıkıntı ancak DSG'ler de çok yüksek ihtimalle kavrama sorunu çıkardığı için pek sıcak bakmıyoruz. Zaten bu zamana kadar sülalece manuel vites kullandık hep. Ancak bu arabanın 6. vitesini çok seviyorum. 6. viteste tam 2000 devirde 120km/h yaparken 2100 gibi bi değerde de 140km/h yapıyor ve ona rağmen 5.3-5.4 yakıyor ortalama. Fotoğraflar biraz acemi işi oldu ama bu hafta plakaları takıp, yıkayıp pakladıktan sonra iyice profesyonel makine ile fotoğraflarını çekeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Araçta güzelmiş maşallah 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Şimdi benim birkaç sorum olacak. Bu B7 kasa kodlu Passat 'larda Highline ile Exclusive arasında ne gibi farklılıklar var? Birde 2013-2014 Highline ile Exclusive modellerinin piyasa fiyatları nelerdir? (DSG ve Manuel, ikisi içinde yazarsanız çok sevinirim.) Tekrar hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 17 Nisan 2016 Yazar Paylaş 17 Nisan 2016 Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim... Şimdi benim birkaç sorum olacak. Bu B7 kasa kodlu Passat 'larda Highline ile Exclusive arasında ne gibi farklılıklar var? Birde 2013-2014 Highline ile Exclusive modellerinin piyasa fiyatları nelerdir? (DSG ve Manuel, ikisi içinde yazarsanız çok sevinirim.) Tekrar hayırlı olsun. Exclusive donanım passatın kasa değişimine 1 yıl kala çıkarılan bir donanımdır. Baştan itibaren maalesef satışta bulunmuyor. Aslında exclusive donanım comfortlinenın geliştirilmiş hali gibi diyebiliriz. Comfort'a ek olarak: -Nappa deri döşeme (hakiki deri) -Ahşam temalı dekorlar -220 v 150w priz -4 koltuk ısıtma -Manuel arka yan ve elektrikli arka cam perdeleri -17' inch 235/45 R17 jantlar ve nappa deri döşeme sipariş edildiğinde beraberinde gelen alçaltılmış şasi ve süspansiyonlar. -Orjinal ebatta yedek lastik -Işıklı kapı eşikleri -Karartılmış arka yan ve arka cam v.s Higline'nın Cofortline'a ve Exclusive'e ek olan özellikler: -Ön xenon farlar ve arka led farlar -Renkli MFA yol bilgisayarı -Elektrikli ayarlanabilir koltuklar -Ortası nubuk yarı deri koltuklar vs.vs Aklıma şimdilik gelen bunlar. Ancak exclusivede olan perde, nappa deri döşeme, alçaltılmış şasi ve süspansiyon highline da bile opsiyon. Aslında bakılacak olursak exclusive mi highline mı alınmalı sorusunun cevabı xenon farın hayatınızdaki yeri olmalı. Unutulmamalı ki xenon opsiyonlu exclusiveler bile var onlar da highline standartında araçlar. Excluisiveler: 84.000'den başlar (manuel), çok temize doğru 100.000 e kadar yaklaşıyor. Highlinelar: Onlar da 80.000 den başlar (kmsi çok ve hasarlı olanlar) 105.000 e kadar giden var. Maalesef kesin bir rakam söylemek zor. Her 2.el araç gibi piyasasını takip edip temizi piyasa fiyatının 3-4 bin TL altına alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alper Ünal 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim... Exclusive donanım passatın kasa değişimine 1 yıl kala çıkarılan bir donanımdır. Baştan itibaren maalesef satışta bulunmuyor. Aslında exclusive donanım comfortlinenın geliştirilmiş hali gibi diyebiliriz. Comfort'a ek olarak: -Nappa deri döşeme (hakiki deri) -Ahşam temalı dekorlar -220 v 150w priz -4 koltuk ısıtma -Manuel arka yan ve elektrikli arka cam perdeleri -17' inch 235/45 R17 jantlar ve nappa deri döşeme sipariş edildiğinde beraberinde gelen alçaltılmış şasi ve süspansiyonlar. -Orjinal ebatta yedek lastik -Işıklı kapı eşikleri -Karartılmış arka yan ve arka cam v.s Higline'nın Cofortline'a ve Exclusive'e ek olan özellikler: -Ön xenon farlar ve arka led farlar -Renkli MFA yol bilgisayarı -Elektrikli ayarlanabilir koltuklar -Ortası nubuk yarı deri koltuklar vs.vs Aklıma şimdilik gelen bunlar. Ancak exclusivede olan perde, nappa deri döşeme, alçaltılmış şasi ve süspansiyon highline da bile opsiyon. Aslında bakılacak olursak exclusive mi highline mı alınmalı sorusunun cevabı xenon farın hayatınızdaki yeri olmalı. Unutulmamalı ki xenon opsiyonlu exclusiveler bile var onlar da highline standartında araçlar. Excluisiveler: 84.000'den başlar (manuel), çok temize doğru 100.000 e kadar yaklaşıyor. Highlinelar: Onlar da 80.000 den başlar (kmsi çok ve hasarlı olanlar) 105.000 e kadar giden var. Maalesef kesin bir rakam söylemek zor. Her 2.el araç gibi piyasasını takip edip temizi piyasa fiyatının 3-4 bin TL altına alabilirsiniz. 2.0 tdi dsg-6 kombinasyonu araştırmalarım ve netten okuduklarıma göre sorunsuz bir kombinasyon ve bence passata daha yakışan bir kombinasyon Buna rağmen 1.6 litre dizelden daha uygun fiyata alınabilmekte ama ülkemizdeki vergi sistemi yüzünden tercih konusunda 2.planda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts