İçeriğe Yönlendir

2013 Passat B7 Tdi Exclusive

Kerim Bilge

Recommended Posts

Kerim Bilge

2.0 tdi dsg-6 kombinasyonu araştırmalarım ve netten okuduklarıma göre sorunsuz bir kombinasyon ve bence passata daha yakışan bir kombinasyon

Buna rağmen 1.6 litre dizelden daha uygun fiyata alınabilmekte ama ülkemizdeki vergi sistemi yüzünden tercih konusunda 2.planda

2.0 tdi ikinci elde uyguna alınabiliyor ancak maalesef 1.6 tdi kadar az yakmıyor ve ikinci eli yok. Malumunuz 1600 cc üstü araçlar bizim ülkemizde öcü muamelesi görüyor. :) Bu arada 2.0 tdilarda gelen dsgler sorunsuz diye biliyorum. 6 ileri ve ıslak kavrama olmasından öte herhalde.

Bu kasanın hakkı 2.0 tdi 177 lik motordur der susarım. :)

Yorum bağlantısı
Alper Ünal

2.0 tdi ikinci elde uyguna alınabiliyor ancak maalesef 1.6 tdi kadar az yakmıyor ve ikinci eli yok. Malumunuz 1600 cc üstü araçlar bizim ülkemizde öcü muamelesi görüyor. :) Bu arada 2.0 tdilarda gelen dsgler sorunsuz diye biliyorum. 6 ileri ve ıslak kavrama olmasından öte herhalde.

Bu kasanın hakkı 2.0 tdi 177 lik motordur der susarım. :)

Evet 1.6 tdi kadar az yakamaz ama 2.0 dizeller arasında en az yakanı model yılına göre ve d sınıfı 2.0 dizeller arasında piyasası en hızlı olan araç (1.6 tdi 3 günde satılıyorsa 2.0 tdi iki haftada satılır)

2.0 tdi 177 lik kombinasyon zevk aracı zaten 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun. Çok beğendiğim aracı istediğim donanımda almışsınız.

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ;)

:nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Herkese çok teşekkür ederim evet gerçekten donanımı bir das autoya göre dolu... [emoji1]

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Bugün plakımızı Ankara olacak şekilde değiştirip applerimizi de taktık. Sizce nasıl olmuşuz?

Bu arada geçen hafta arabayı yıkayıp katı wax atmıştım. O kadar pis olmasına rağmen araba hala parlıyor. Herkese önerimdir arabanıza bir kez daha vurulabilirsiniz. :)

93cc79b4329a9ff8cff25511a41ab2e9.jpgfe2d855fbcb687bdd9ad0723fc979481.jpga02e5e97d1bc7f17485a6a371c6ef4d6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Kazasız belasız güle güle kullanın.

Teşekkürler abi bilmukabil inşallah... :)
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Boyle bi soylerken insanin hosuna gidiyor dimi "ekskuluzivvvv" [emoji1] [emoji1] neyin var? konfortlayn bla blam degilde ekskuluzivv passsat [emoji1] [emoji1] neyse arabanin masallahi var gule gule kullanin guzel yerlere guzel insanlara gotursun sizi [emoji4] [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Maşallah, taş gibi... Allah kaza bela vermesin inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Maşallah...:nazar :

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim, Rabbim hep birlikte güzel güzel araçlarımızı kullanmayı nasip etsin... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Herkese çok teşekkür ederim, ben de bu kasada beyazı çok seviyorum. Bugün collinite 915 cila attım, motor temizliği yaptım, yadigar kilimler serildi,

e99f55d1954e9db56e7bf08cd614a0a6.jpg

a1d4a233d56cff3bc141e4050492980d.jpg413947daebe9a25966806f5427d31fe3.jpg143debf7580009aa0cb6d18d4dff5a9f.jpg

Bu aralar memleketteyim, 2 kişi manavgattan antalyaya geliş bonusu olsun. 100 le gittim ışıklar vs olduğundan ortalama hızım 74

918476bd67093d318fea90eded061983.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Hayırlı olsun.3,8 çok iyi bir değer bu boyuttaki bir araç için. Depo ölçümü ile yb tutuyormu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Teşekkürler Fatih abi vag grupta bir sıkıntı yaşamadım ben bu konuda ne zaman ölçsem tam tutuyor. Belki vagcomdan hassasiyeti %100 yapmamla alakası olabilir bu durumun.

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Hayırlı olsun Bilgehan.

Teşekkür ederim abi senin golf de hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bugün eniştenin arabaya bluetooth kite baktık da seninkinden memnun musun? Bizim aux girişi kolçağın içinde nasıl olur ses alması falan bilgin var mı?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Teşekkür ederim abi senin golf de hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bugün eniştenin arabaya bluetooth kite baktık da seninkinden memnun musun? Bizim aux girişi kolçağın içinde nasıl olur ses alması falan bilgin var mı?

Bende teşekkür ederim. :) Bluetooth kitten oldukça memnunum. Ancak aux girişi kolçağın içindeyse problem olabilir. Çünkü bluetooth'un mikrofonu kendi üzerinde. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...