İçeriğe Yönlendir

Accord'a Dönüş

Misafir

Recommended Posts

Yanlış hatırlamıyorsam hep hasar kayıtlı araba alırım çok daha ucuza geliyor daha modelli arabalar diyen sizdiniz sanırım maşallah sıfır hataya yakın almışsınız bu sefer :)

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim. Bu araç istisna, aynı fikirdeyim hala :)

Ne yakıyor bu şimdi :) hayırlı olsun kazasız belasız.

Deneme şansım olmadı aracı çarşamba öğleden sonra alıp evin önüne çektim ve perşembe izmire geldim:(

Yorum bağlantısı

Tadina doyamadigim araba :) 2 tane kullandim 2004 model 2.4 ikisi de ayri bir keyifti. Gule gule kullanin tam titiz sahibinden almissiniz. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun, çift egzos hakkını veriyor bunlarda.

Lpg varmı? Ne marka?

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, çift egzos hakkını veriyor bunlarda.

Lpg varmı? Ne marka?

Lpg yok abi, taktırmayı şimdilik düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Isabetli karar :)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Uçak maşallah..

Hatasız, kazasız sürüşler  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Zamanın efsane arabalarından biri. Şu sıralar sıfırları nerdeyse hiç satılmıyor ama olsun güzel araba :)

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Efsaneyi almışsınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile ;)

:nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hep hayalim olan kasa motor birleşimi, vergi ve yakıt bu şekilde oldukça da hayal kalacak maalesef :) hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Hep hayalim olan kasa motor birleşimi, vergi ve yakıt bu şekilde oldukça da hayal kalacak maalesef :) hayırlı olsun.

Vergisi senelik 748tl, yakıtına gelince de 12lt lpg gibi bir tüketimi olur ama ist içi bilemem. Korkulacak araba değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Vergisi senelik 748tl, yakıtına gelince de 12lt lpg gibi bir tüketimi olur ama ist içi bilemem. Korkulacak araba değil.

abi 2.4 değilmi nasıl 748 tl oluyor. o kasko değer bedelinin bişeyi ile ilgili düşüm mü oluyor bunlarda. çok mantıklı öyleyse vergi çok değil

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

abi 2.4 değilmi nasıl 748 tl oluyor. o kasko değer bedelinin bişeyi ile ilgili düşüm mü oluyor bunlarda. çok mantıklı öyleyse vergi çok değil

2.4 sonatada aynı şekilde, kasko değerinin %5 aşağısında mı bi kanun var ya ona giriyor 2.0 vergisi ödüyor. Yılda 1 dilekçe vererek yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

2.4 sonatada aynı şekilde, kasko değerinin %5 aşağısında mı bi kanun var ya ona giriyor 2.0 vergisi ödüyor. Yılda 1 dilekçe vererek yapılıyor.

o zaman çok mantıklı bu arabalar. ben hep vergisinden korkardım gerek yokmuş korkmaya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...