Emrah Altun 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Vitesi geriye takınca park sensörü bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Park sensörünün devreye girmediği bir akşam yan aynadan kontrol ettiğimde geri vites lambasının da yapmadığını gördüm.Bu durumda sizce sorun sigortadan mı yoksa müşürden mi kaynaklanıyor? Arabaya son binişimde park sensörü çalıştı. Bazen çalışıp bazen çalışmamasının sebebi ne olabilir? Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Takılan park sensörü cihazından kaynaklanıyor bence. Kesin konuşmıyım tabi. Ama 6 ay önce aldığım sıfır fiestam'dada aynı sorun vardı. 2 Kere servise gittim delikleri değiştirdiler kabloları değiştirdiler fayda etmedi. En son komple park sensörünü değiştirdiler sorun çözüldü. Benim problemim geri vitese taktığımda sürekli 0 Metre gösterip devamlı ötmesiydi. Ve dediğiniz gibi bi süre sonra hiç göstermiyordu kalan mesafeyi yani çalışmıyordu. Aracınız yeni ise garanti kapsamında servise göstermenizi öneririm Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Sorunun birebir aynısını yaşadım. Müşürden önce lambanın duyunu kontrol edin bence. Kesin olarak duyda problem olmadığına emin olduğunuzda müşüre bakın. Sensör de enerjiyi geri lambasının duyundan aldığı için ikisi de alakasız alakasız çalışıyordu benim arabada da, sonuçta temassizlik olduğunu bulduk. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Geri vites müşüründe arız var galiba, bir elektrikçiye göstermen gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bazen geri vites müşürünün ucu aşınma sonucu kısalabiliyor, arabanızın yaşına bağlı olarak değişen bir ihtimal tabi bu ama kontrol edilebilir. Müşürü söküp altına bir pul koyarak takınca boyu da uzamış oluyor, masrafsız Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bağlantı yerlerini kontrol et,daha önce başıma geldi..hepsini tekrardan bağlamıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) Geri Vites musurune baktırın veya yanmadigi anda çıkarıp tekrar takın arızaya ulaşabilirsiniz Veya musurun soketi ni çıkartın her hangi bir parça kablo ile birbirine deydi rın yanar sa eğer müşür yanmassa başka arıza var 20 Nisan 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts