İçeriğe Yönlendir

Ankara 29.04.2016 Kokoreç Ve Köfte Etkinliği..herkese Kapımız Açık :)

Ayhan Onaran

Recommended Posts

(düzenlendi)

Öncelikle organizatör ayhan abiye, anahtarlık ve baklava için evren abiye, katılarak muhabbetimize ortak olan bütün arkadaşlara, abilerimize, kardeşlerimize teşekkür ederim. Balıkesirden gelip misafirimiz olan erenide her zaman görmek istediğimizi belirteyim tanıştığıma memnun olduğum bir arkadaş.

Son olarak resimlerde filtre kullanalım android telefonlar beni hep şişman göstermiş, hele ferhatın attığı resimde murat abiden bile şişman duruyorum :)

tarihinde Salih Erdem SANCAK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Çok güzel bir akşamdı. Katılan katılamayan herkese teşekkür ederim. Ayrıca organizasyon için Ayhan abiye, tatlılar için Evren abiye(hayırlı olsun abi, kazasız, belasız inşallah), ulaşım konusunda yardımcı olan Erdem abiye ve adminimiz Serkan abiye teşekkür ederim. Katılımıyla bizleri şereflendiren Eren abiyede tesekkur ederim. Zaman, mekan farketmeksizin birarada olmanın mutluluğunu tekrardan yaşadık. Efsane Ankara ekibi sonsuz teşekkürler.

tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bişey olmaz gayet orjinal çıkmışsın yarasın göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer rahat ol [emoji23]

Yorum bağlantısı

Ankara buluşmalarında çok ciddi katılımlar oluyor. Ayakta bile böyle.

Oturunca büyük toplantı oluyor zaten. :bravo:

Yorum bağlantısı

Mukkemmel bir organizasyondu, Ayhan abiye, dilime dusmemek icin iki arada bi derede katilan Mustafa Kocak kardesime, yemek yiyemedigi halde bizi gormek icin gelen Suleyman abime, tatli icin Evren abime ve muhabbet icin tum dostlara tesekkur ediyorum. Gunun surprizi de Eren'di, iyi ki gelmis canim kardesim. Iyi ki varsiniz...

e0fd0c0dd7cb91afcb0c162365990d31.jpg

27c574df7d456fb2549f6695bd4cec66.jpg

be82d7b3855641fc7d43bd1abe0d7395.jpg

Yorum bağlantısı
Barış Akkurt

Emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzeldi bütün arkadaşlar çok samimi bol sohbet bi akşam oldu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ankaraya geldiğim günde böyle bir organizasyona denk gelmem çok güzel oldu benim için. Çok değerli insanlarla çok güzel vakit geçirdik. Evren abinin tatlısını yemekte nasipmiş :) tekrardan Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi. Kısaca her anıyla güzel bir akşamdı. Herkese çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu kokoreçnini adr4si falan sabit mi

[emoji23] [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Sabit abi sen gel kokolar benden..... Bir de fotolarda kırmızı bir Punto var bak azcık tanıyabilecek misin [emoji48] ...

Herkese teşekkürler, ellerine kollarına, ayaklarına,yüreklerine, sohnetlerine sağlık...

Ayhan Abi etkinlik için teşekkür ederim...İyi ki varsınız...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sabit abi sen gel kokolar benden..... Bir de fotolarda kırmızı bir Punto var bak azcık tanıyabilecek misin [emoji48] ...

Herkese teşekkürler, ellerine kollarına, ayaklarına,yüreklerine, sohnetlerine sağlık...

Ayhan Abi etkinlik için teşekkür ederim...İyi ki varsınız...

onu da mı yediniz mangalda

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Olmamış beğenmedim hemde kıskanmadım hiç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

881835ea042fa2abaded393baec836cd.jpg

Olmamış beğenmedim hemde kıskanmadım hiç

Biz de senin ocak basi fotolarini hic begenmemistik tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Adamın başına ne gelirse...  :D  :good1: Afiyet bal şeker olsun kardeşim hepinize. Ayaklarınıza, muhabbetinize sağlık. Selamlar, sevgiler, saygılar..  :flowers: Allah kokoreççinize zeval vermesin.  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :bravo: Bir konu dikkatimi çekti fotolar nerede ve ne zaman çekildi arkadaşların üzerinde kaban ceket  bilimum kışlık giysi var biz kısa kolluları giyeli 1 ay oldu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :bravo: Bir konu dikkatimi çekti fotolar nerede ve ne zaman çekildi arkadaşların üzerinde kaban ceket bilimum kışlık giysi var biz kısa kolluları giyeli 1 ay oldu :)

Sabri Ustam aslında buluşma falan olmadi. 2 ay önceki buluşmayı yeni gibi servis ediyorlar.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Maşallah Ankara büyüklüğünü göstermiş yine herkesin ayağına sağlık, afiyetler olsun  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...