Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Öncelikle organizatör ayhan abiye, anahtarlık ve baklava için evren abiye, katılarak muhabbetimize ortak olan bütün arkadaşlara, abilerimize, kardeşlerimize teşekkür ederim. Balıkesirden gelip misafirimiz olan erenide her zaman görmek istediğimizi belirteyim tanıştığıma memnun olduğum bir arkadaş. Son olarak resimlerde filtre kullanalım android telefonlar beni hep şişman göstermiş, hele ferhatın attığı resimde murat abiden bile şişman duruyorum 29 Nisan 2016 tarihinde Salih Erdem SANCAK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Çok güzel bir akşamdı. Katılan katılamayan herkese teşekkür ederim. Ayrıca organizasyon için Ayhan abiye, tatlılar için Evren abiye(hayırlı olsun abi, kazasız, belasız inşallah), ulaşım konusunda yardımcı olan Erdem abiye ve adminimiz Serkan abiye teşekkür ederim. Katılımıyla bizleri şereflendiren Eren abiyede tesekkur ederim. Zaman, mekan farketmeksizin birarada olmanın mutluluğunu tekrardan yaşadık. Efsane Ankara ekibi sonsuz teşekkürler. 29 Nisan 2016 tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bişey olmaz gayet orjinal çıkmışsın yarasın göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer rahat ol [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Göbek kilo balkon [emoji6] önünü ilkldin mi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ankara buluşmalarında çok ciddi katılımlar oluyor. Ayakta bile böyle. Oturunca büyük toplantı oluyor zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Mukkemmel bir organizasyondu, Ayhan abiye, dilime dusmemek icin iki arada bi derede katilan Mustafa Kocak kardesime, yemek yiyemedigi halde bizi gormek icin gelen Suleyman abime, tatli icin Evren abime ve muhabbet icin tum dostlara tesekkur ediyorum. Gunun surprizi de Eren'di, iyi ki gelmis canim kardesim. Iyi ki varsiniz... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Baya bekledik burda. Bu insanlar nereye bakıyor Yorum bağlantısı
Barış Akkurt 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzeldi bütün arkadaşlar çok samimi bol sohbet bi akşam oldu 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ankaraya geldiğim günde böyle bir organizasyona denk gelmem çok güzel oldu benim için. Çok değerli insanlarla çok güzel vakit geçirdik. Evren abinin tatlısını yemekte nasipmiş tekrardan Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi. Kısaca her anıyla güzel bir akşamdı. Herkese çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bu kokoreçnini adr4si falan sabit mi [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bu kokoreçnini adr4si falan sabit miSabit abi sen gel kokolar benden..... Bir de fotolarda kırmızı bir Punto var bak azcık tanıyabilecek misin [emoji48] ...Herkese teşekkürler, ellerine kollarına, ayaklarına,yüreklerine, sohnetlerine sağlık... Ayhan Abi etkinlik için teşekkür ederim...İyi ki varsınız... 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Sabit abi sen gel kokolar benden..... Bir de fotolarda kırmızı bir Punto var bak azcık tanıyabilecek misin [emoji48] ... Herkese teşekkürler, ellerine kollarına, ayaklarına,yüreklerine, sohnetlerine sağlık... Ayhan Abi etkinlik için teşekkür ederim...İyi ki varsınız... onu da mı yediniz mangalda 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Olmamış beğenmedim hemde kıskanmadım hiç 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 (düzenlendi) Bu kokoreçnini adr4si falan sabit mi Olmamış beğenmedim hemde kıskanmadım hiçBiz de senin ocak basi fotolarini hic begenmemistik 29 Nisan 2016 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Bu kokoreçnini adr4si falan sabit miKaçak [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Adamın başına ne gelirse... Afiyet bal şeker olsun kardeşim hepinize. Ayaklarınıza, muhabbetinize sağlık. Selamlar, sevgiler, saygılar.. Allah kokoreççinize zeval vermesin. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık arkadaşlar Bir konu dikkatimi çekti fotolar nerede ve ne zaman çekildi arkadaşların üzerinde kaban ceket bilimum kışlık giysi var biz kısa kolluları giyeli 1 ay oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Afiyet olsun ayaklarınıza sağlık arkadaşlar Bir konu dikkatimi çekti fotolar nerede ve ne zaman çekildi arkadaşların üzerinde kaban ceket bilimum kışlık giysi var biz kısa kolluları giyeli 1 ay oldu Sabri Ustam aslında buluşma falan olmadi. 2 ay önceki buluşmayı yeni gibi servis ediyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Maşallah Ankara büyüklüğünü göstermiş yine herkesin ayağına sağlık, afiyetler olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts