İçeriğe Yönlendir

Ankara 29.04.2016 Kokoreç Ve Köfte Etkinliği..herkese Kapımız Açık :)

Ayhan Onaran

Recommended Posts

Emin Önal

o27c574df7d456fb2549f6695bd4cec66.jpg

Daha dün burdayken, 3 gün yemek yemem diyordu  :fiuw:

Ankara  :nazar:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Ayhan abi ve Göktüğ abiye teşekkür ederim, gayet güzel organizasyon oldu. Her zamanki gibi muhabbet yemeği solladı gitti. Yalnız ben bir yerde oturmaktansa, bu şekilde çok daha keyif aldım. Katılan tüm dostların ayaklarına yüreklerine sağlık. :bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Fotoğrafları unutmuşum :)

E8k24n.jpg

Murat abi, baklavanın Antep standartlarına uygun olup olmadığını denetliyor :D

d3mMAL.jpg

kBm0ym.jpg

Erkan Hocamız, Murat üzerinde uygulamalı baklava yeme kuralları adlı dersi icra ederken :D

BP3GB9.jpg

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ankara ekibi olarak bu sefer değişik bir konsept denedik. Oturarak katılım sağladığımız toplantılar yerine birde ayaküstü birşeyler yiyelim dedik. Bu şekilde çok daha iyi muhabbet ortamı oldu bence. Çünkü oturduğumuzda kalabalık olduğu zamanlarda bir çok kişi sadece hoşgeldin-güle güle şeklinde görüşebiliyordu. Y masa şeklini denedik olmadı U masa denedik olmadı Ğ masa denemektense biz de buna karar verdik :) Açık hava da rahat rahat muhabbet ettik. Kimse de bizi rahatsız etmedi. Yiyeceğimiz içeceğimizde çok şükür boldu. Yağmurdan korktuk ama yağmadı. Çok güzel oldu. Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hiç yabancılık çekmedi. Evren 'in tadlısı da tam istediğimiz gibiydi. Fıstıklı ve taptaze.. Kendisine tekrar teşekkür eder aracını iyi günlerde kullanmasını dilerim.

Katılan,katılmayı isteyipte gelemeyen herkese teşekkürler. Bir başka yemekte tekrar bir araya gelmek üzere.. artık ciğer mi olur kuzu çevirmemi olur yoksa deve mi olur bilemiyorum :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Organizasyon için ayhan abi ve ortağına, tatlı için evren abiye,murat yıldız à yapboz hediye eden kendime, geceye katılan herkese teşekkürler. Ankara ekibi hakikaten efsane olmaya doğru gidiyor. Özellikle koşuyolunda spor yapanların gözünün önünde tabureye oturup onları yedik ya helal olsun bize.

b7e38a7226b677769b162ed9f82fdb0a.jpgfc2af172caf214f64a0d27977fe0fae1.jpg

Abi sizin telefonun markası neydi. Bakıyorum da en güzel netlik bu fotolarda olmuş  :good1:  :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ankara yine klasını gösterip klas bir etkinlik yapmış. Ayaklarına yüreklerine sağlık.

Yorum bağlantısı

Adamın başına ne gelirse...  :D  :good1: Afiyet bal şeker olsun kardeşim hepinize. Ayaklarınıza, muhabbetinize sağlık. Selamlar, sevgiler, saygılar..  :flowers: Allah kokoreççinize zeval vermesin.  ;)  :biggrin:

Bir gün teşrif et hep beraber olsun kardeşim  :flowers:

Daha dün burdayken, 3 gün yemek yemem diyordu  :fiuw:

Ankara  :nazar:

2 köfte 1 kokoreçi 3 ayranla boğdurdu, üstüne yediği baklavaları sayamadım.

Yorum bağlantısı

Bir gün teşrif et hep beraber olsun kardeşim  :flowers:

2 köfte 1 kokoreçi 3 ayranla boğdurdu, üstüne yediği baklavaları sayamadım.

İnşallah o günde bir gün gelecek kardeşim. Teşekkürler..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Alp Albostan

Emeği geçenlerin ellerine sağlık, güzel bir tanışma bahanesi oldu benim için. Yaz boyu güzel etkinlikler bekliyoruz :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Super olmus toplantı herkesin ayağına sağlık Evren abi Volvo hayırlı olsun tekrar kazasız belasız abi :)

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Güzel bir buluşma olmuş,ayağınıza,yüreğinize sağlık.

Yorum bağlantısı

Super olmus toplantı herkesin ayağına sağlık Evren abi Volvo hayırlı olsun tekrar kazasız belasız abi :)

Sağol Sametcim. Daha iyisi sizlerin olsun insallah.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Hafta sonu şehir dışına çıktığımdan aranızda olamadım. Katılanların ayaklarına sağlık. Afiyet olsun :flowers: 

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

Geciklmeli de olsa sizlere afiyet olsun, Ayhan kardeşime çabaları için, katılıp da sıcak soğukı ortam da sıcak ortam yaratan arkadaşların da ayakların da sağlık.

Bugün endoskopi yapaıldı, "GASTRİT, AZ MİKTAR DA SAFRA  VE BİR KAÇ POLİP  ve de REFLÜ" esas sonuç 15 gün sonra patolojden sonucuna göre doktorla görüştükten sonra. 

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Geciklmeli de olsa sizlere afiyet olsun, Ayhan kardeşime çabaları için, katılıp da sıcak soğukı ortam da sıcak ortam yaratan arkadaşların da ayakların da sağlık.

Bugün endoskopi yapaıldı, "GASTRİT, AZ MİKTAR DA SAFRA VE BİR KAÇ POLİP ve de REFLÜ" esas sonuç 15 gün sonra patolojden sonucuna göre doktorla görüştükten sonra.

Abim çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Akkurt

Bugün endoskopi yapaıldı, "GASTRİT, AZ MİKTAR DA SAFRA  VE BİR KAÇ POLİP  ve de REFLÜ" esas sonuç 15 gün sonra patolojden sonucuna göre doktorla görüştükten sonra. 

geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...