İçeriğe Yönlendir

Aliexspress Kargo Takibi

Hakkı Önder

Recommended Posts

Arkadaşlar forumda aradım bulamadım aliexspresten kargo takibi nasıl yapılır.

http://www.17track.net/trburadan yapıyorum çıkmadı.

Yapabilen varsa hayrına kargo takip numaram .:YF059687831SW

Sipariş no: 74275522690461

takip kodu bu olmaması lazım aldığınız üründe takip kodu yok büyük ihtimalle onlar da böyle bi kod atıyorlar.

Aldığınız ürünün değeri neydi? 

Yorum bağlantısı
Emre Akbas

bu kod gerçek degil ya sallamış yada yanlış girmiştir satıcıya mesaj atın verdiğiniz kargo takip hatalı diye bakalım nediyecek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakkı Önder

Teşekkür ederim arkadaşlar aldığım ürün aşağıda.

http://tr.aliexpress.com/item/Nicrew-LED-Aquarium-Hood-Lighting-Fish-Tank-Light-for-Freshwater-and-Saltwater-Blue-and-White-Light/32620821716.html

takip kodu bu olmaması lazım aldığınız üründe takip kodu yok büyük ihtimalle onlar da böyle bi kod atıyorlar.

Aldığınız ürünün değeri neydi? 

26 $

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kargo takip numarası yanlış verilmiş bence tekrar isteyin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakkı Önder

Sağolun arkadaşlar ben yeni kargo takip numarası isteyeyim en iyisi çan,çin,çon keferesinden. :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

anlatabildiğim kadarıyla adım adım bu şekilde

hesabım kısmından my orders yada tr çevirisinden girliyorsa siparişlerimden 

NA0vbY.jpg

bu ekranı açtığınız da hangi siparişinizi takip edecekseniz wiev detail e basıp aşağıdaki ekran daki gibi hareket edeceksiniz

a3rOBB.jpg

kBdNYr.jpg

Üst kısımdan kırmız renkle işaretlediğim takip numarasını belli bir süre sonra ptt kargo takip http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ bu linkten takip edebilirsiniz kargo tr ye girdiği andan sonra ptt den takibini yapabiliyorsunuz onun öncesinde tr takibi yapılmıyor malesef 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakkı Önder
(düzenlendi)

pzp4va.pngOlan biten bu.Geçen alışverişimde de böyle oldu sonra bir gün çıkageldi. :)

Açıklamanız için teşekkür ederim.

tarihinde Hakkı Önder tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

evet bazen öyle olabiliyor bana da çok denk geldi aliexpress biraz yavaş kalıyor sisteme işlemekte en garantisi kargo takip no ile takip etmek oluyor bana gelen ürün daha yurt dışında görünüyorken ben teslim aldım enteresan şeyler oluyor böyle :)

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

her takip numarası sistemden izlenemiyor R harfi ile başlayanlar rahatlıkla izlenebilirken diğerlerinde sorun çıkabiliyor o harflerden gönderilen şehir ve posta şirketi ile alakalı bence evham yapmayın kargonuz gelir şu ana kadar 46 şiparişten sadece bir tanesi kapıma gelmedi onda da adres eksik yazılmıştı telefondan ptt bana ulaştı.

bu arada kargonuz sisteme düşmüş 17track uygulamasını akıllı telefonunuza indirip türkçe dil desteği ile rahatlıkla takip edebilirsinzi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakkı Önder
(düzenlendi)

0no1y8.pngBu gün sisteme düşmüş. :)

Herkese tekrar çok teşekkürler.

Selamlar.

tarihinde Hakkı Önder tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...