İçeriğe Yönlendir

Solmus Plastik Aksamlar

Alpay Sumer

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Evet kanka sende vardı işe yaramayınca bana kak.. şey pardon verdiydin :=)

Sevdiğim birine vermiştim de unutmuştum kim olduğunu demek sana gitmiş kanka :flowers: Bak Kerem ne diyor,

Akşama Emlak tarafına gelirsen kankanın emaneti almak için uğrarsın.. Yoksa benim çarşıya çıkmam yıl olur.  ;)  :D

Havalar da güzelleşti çarşıda işin yok mu senin :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Ya bu tip iç plastik aksam parlatacak bir ürün arıyorum, ya çok pahalı ya da adam gibi bir link bulamadım, yardım lütfen...

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ya bu tip iç plastik aksam parlatacak bir ürün arıyorum, ya çok pahalı ya da adam gibi bir link bulamadım, yardım lütfen...

Auto gylm vrc(vinly and rubber care) kullanıyorum genelde, ferah limon kokusunu seviyorum. Onun dışında atas plak2 de kullanıyorum. Auto finesse spritz de bu aralar popüler detay dünyasında.

Parlak isterseniz torpidoya sıkıp silin, mat isterseniz beze sıkıp bezle silin

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Yalniz benim dedigim fistik ezmesi yagi ve gercekten ise yariyor. Tum detailing forumlarinda ornekleri vardir. Beyazlasmis trimde harikalar yaratiyor.

Ama marka urunu olarak CarPro Perl, Sonax Plastic gel, C4 denedigim urunler ve hepsini tavsiye ederim.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Fistik ezmesini kendi aracinizda kullabdiniz mi? Fotograf atarsaniz bakalim nasil durmus acaba ?

Birde yazdiginiz ve tavsiyede bulundugunuz urunlerin turkiyede satisi yokmu?

Birde yazdiginiz ve tavsiyede bulundugunuz urunlerin turkiyede satisi yokmu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Evde fistik ezmesi var. Hafta sonu deneyim once ve sonra fotograflarini paylasirim.

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

6f61ce88871a6e2fb3563f8f13202499.jpg

[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus

Atas markasinin plastik parlaticisinj nerde bulabilriiz internette ?

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Valla ne kadar marka varsa hepsi yurtdisi satisli...epeydir bu konuya ugrasiyorum ama yok bulamiyorum...

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Bugra bey yakin zamanda Nanolex Trim Rejuvenator' un TR'de satildigi bie site paylasmisti ve fiyayi komikti. Kendisine sorun ve sorunu kokten cozun.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Mehmet abi'nin paylaştığı kalwax süt gayet yeterli bir ürün. Ben kullanıyorum.  Ayrıca burada karşı da abinin birisi nuri leflef cila sürüyor. Hani şu ayakkabılara sürülen cila olur ya ondan. Çokta güzel oluyor.

http://www.umutaskerimalzemeleri.com/hirdavat-cesitlerimiz/207-kundura-cilasi-nuri-leflef.html

içeriğinde badem yağı var bunun..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Link yoktur????? Yardım eden yoktur!!!!!!

Yardım [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Yorum bağlantısı
Serdar Yılmaz
(düzenlendi)

atası netten nasıl alabillriz ?

Link yoktur????? Yardım eden yoktur!!!!!!

Yardım [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

http://www.erdemboya.net/ATAS-PLAK2-PLASTIK-PARLATICI-SPREY-BASLIKLI-SISEDE-BOLUNMUS-1-KG,PR-82.html Bu firmanın adresi :

ERDEM BOYA KİMYA SANAYİ ve TİCARET

Halil Rıfat Paşa Mah.Perpa Ticaret Merkezi
B Blok Kat 5 (Kırmızı Hat) NO: 237

ŞİŞLİ-OKMEYDANI-İSTANBUL

Tel:0532 236 34 53

http://www.724odeal.com/tr/home/629-torpido-sivi-cila.html bu firmanın adresi : Ankara Baykoç Otomotiv Ltd., Yeşilçam Sanayi Sitesi D Blok No:116 Şaşmaz 06370 Etimesgut Ankara

bu iki link te atas plak2 nin satış linkleridir. ama ne kadar güvenlidir o konuda bir yorum yapamayacağım. Kendim hiç almadım

tarihinde Serdar Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...