İçeriğe Yönlendir

Yorumlarınızı Bekliyorum Mondeo

Deniz Oğuz

Recommended Posts

Deniz Oğuz

herkese merhabalar,

Abilerim, kardeşlerim 1.6 tdci mondeo olmayı düşünüyorum

1- https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-samsun-dan-2012-ford-mondeo-1.6-tdci-trend-115ps-hatasiz-288811335/detay/

2- https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-yok-boya-yok-orijinal-km-285720792/detay/

linkteki ilanlara fiyat ve araçlar konusunda yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Trendle Titantum arasında donanım açısından çok fark varmıdır? Teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

otokoç 2 elde aldatmaca olmaz ona güvenin. olmuşken her zaman donanımlısı makbuldıur 2. elde satarken de tercih sebebi olur seçimde. mondeo da en bariz fark ekran oluyor.

selectie özelikle aranan bir modelidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Mondeo trendlerde hız sabitleyici ve dijital klima var..bence kullanmayacağınız özelliklere para vermeyin..otokoçtan 2 tane araba aldım çok çok memnun kaldım..tavsiye ederim çok şeffaf ve müşteri odaklılar

Yorum bağlantısı
Deniz Oğuz
(düzenlendi)

Mondeo trendlerde hız sabitleyici ve dijital klima var..bence kullanmayacağınız özelliklere para vermeyin..otokoçtan 2 tane araba aldım çok çok memnun kaldım..tavsiye ederim çok şeffaf ve müşteri odaklılar

İlanları detaylı inceleyemedim ama trendlere bakmayın bence...

otokoç 2 elde aldatmaca olmaz ona güvenin. olmuşken her zaman donanımlısı makbuldıur 2. elde satarken de tercih sebebi olur seçimde. mondeo da en bariz fark ekran oluyor.

selectie özelikle aranan bir modelidir

Gördüğüm kadarıyla trend donanım olarak yeterli ESP, Dijital klima, hız sabitleyici gibi temel özellikler var. Yeterli olur görüşündeyim. Ama donanımlar arası farkları çok bilmediğimden ve fikirleriniz benim için önemli olduğu için danışmak istedim.

tarihinde Deniz Oğuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Fiesta olsa titanyum bak derdim ama mondeo trend pakette bile oldukça yeterli donanimlar mevcut. Otokoctaki arac degerlendirilebilir bence

Yorum bağlantısı

Gördüğüm kadarıyla trend donanım olarak yeterli ESP, Dijital klima, hız sabitleyici gibi temel özellikler var. Yeterli olur görüşündeyim. Ama donanımlar arası farkları çok bilmediğimden ve fikirleriniz benim için önemli olduğu için danışmak istedim.

Kişisel tercihtir ama yerinizde olsam titanium alırdım. Gündüz farı, gösterge focus göstergesi değil, arka cam hava kanalları nikelajlı iç çevreler arabayı farklı gösteriyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

http://hizliresim.com/0n0zZW

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Tanıdık bildik bir araç olursa trend alabilirim, ilandan bakarken trend bakmıyorum ama.

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Mondeoların 1.6 dizeleri pek yok yani bir passat kadar yaygın değil acaba tutulmadığı içinmi tercih edilmedi halbuki vergi avantajıda var.

Motor yeterli geliyormu?Bende düşünüyorum aslında ama kafamda yazdığım soru işaretleri var

Yorum bağlantısı

Mondeoların 1.6 dizeleri pek yok yani bir passat kadar yaygın değil acaba tutulmadığı içinmi tercih edilmedi halbuki vergi avantajıda var.

Motor yeterli geliyormu?Bende düşünüyorum aslında ama kafamda yazdığım soru işaretleri var

Mondeo 1.6 dizelde otomatik kombinasyonu olmadığından daha az görüyorsunuzdur, yoksa bilindik motor focustaki motorla aynı.

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Mondeo 1.6 dizelde otomatik kombinasyonu olmadığından daha az görüyorsunuzdur, yoksa bilindik motor focustaki motorla aynı.

Araç çekişinde perfomansında sorun varmıdır kasa büyük sonuçta yeterli gelirmi emin olamadım fiyatlarda aslında donanıma göre uygun

Yorum bağlantısı

Araç çekişinde perfomansında sorun varmıdır kasa büyük sonuçta yeterli gelirmi emin olamadım fiyatlarda aslında donanıma göre uygun

Kullanmadığım için net yorum yapamayacağım. 2.0 motorla kıyaslanmaz tabiki ama istatistiklere göre passat 1.6 tdi ile arasında öyle aşırı farklar yok, yinede bu motorun ağır kasada çekişini Evren İskent abimize sorabilirsiniz 1.6 tdci s60 aldı.

Yorum bağlantısı

Kullanmadığım için net yorum yapamayacağım. 2.0 motorla kıyaslanmaz tabiki ama istatistiklere göre passat 1.6 tdi ile arasında öyle aşırı farklar yok, yinede bu motorun ağır kasada çekişini Evren İskent abimize sorabilirsiniz 1.6 tdci s60 aldı.

180km ve üstü hızlarda seyredilmeyecekse; 1.6TDCI motorun diğer şartlarda üzmesi mümkün değil. Üzse de vergisi ile gülersiniz en azından kayıp olmaz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...