İçeriğe Yönlendir

Internetten Beyaz Eşya Almak

Erdem Bozkurt

Recommended Posts

Erdem Bozkurt

herkese merhaba,işyerim için dik derin doruncu alacağım,internette fiyatlar bayi fiyatlarının altında,hiç internetten beyaz eşya satın almadım,tedarikci ürün satın alındıktan sonra yetkili servise yönlendirilip teslimatı yapılır bilgisi vermiş,aklımda kaldı acaba dedim sıkıntı olurmu diye? önceden internet üzerinden alışveriş yapan oldumu? fikirlerinizi almak istiyorum,teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ben evime buzdolabını internetten aldım media marktdan. sıradan bir buzdolaçı veya teknosadan ortalama 300-400 tl daha ucuzdu. kargo şirketi getirdi ürünün yetkili serviside kurulumunu yaptı . herhangi bir sıkıntı olmaz lakin ben media marktddan aldım sağlam yerden ne olduğu belli olmayan stelerden daha ucuza da vardı almadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Bende aynı şekilde çamaşır makinesi, fırın, ocak vb şeyler aldım. Hic sorun olmadı, geldiğinde kontrol edip teslim alın yeterli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Evdeki çoğu beyaz eşyamı n11 den aldım, yetkili servis garantili olduğu sürece sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

n11 veya gitti gidiyor baktığım siteler,servis garantisi verdiiğine göre umarım sıkıntı yaşamam,teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu

bende derin dondurucumu hepsiburada dan almıştım.indesit marka.almadan lojistik ilede görüşerek ne kadar sürede teslim edebileceğini garanti altına almıştım.dondurucu geldiği gün servisi aradım hemen geldiler.hiçbir sıkıntı olmadı.ancak paketin tamamen servis tarafından açılacağına dikkat edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Ben çamaşır makinası almıştım servis kuruluma geldi arkada bize söylemeden kursalar bizim asla goremeyecegimiz bir yerde ezilme varmış servis elemanı bize gösterdi ister biz goturelim hasarlı parçaları değiştirelim ister gönderin yenisi gelsin demişlerdi bizde geri göndermiştik hiçbir sıkıntı olmadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hepsiburada'dan Siemens 500 litre buzdolabı aldım. Hem de ücretsiz kargo :) Piyasadan 600 tl daha ucuza. Servis geldi kurdu. 4 yıldır sorun yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Internetten fiyat alıp.. Bayiden o fiyata alıyorum.

Veriyorsanız verin vermiyorsanız alıyorum internetten diyorum.. Veriyorlar :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Internetten fiyat alıp.. Bayiden o fiyata alıyorum.

Veriyorsanız verin vermiyorsanız alıyorum internetten diyorum.. Veriyorlar :)

mantıklı mehmet abi,aradığım ürünün 200-250 tl düşük fiyatları var,1 tane değil epeyde var,bu fiyatlar varken neden pahalı almak olsun,yarın arayıcam bayiyi internette bu fiyat diye bakalım ne diyecek :) 

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

bende bulaşık makinası almıştım koçtaştan. kargo ile direk servise geldi. servis getirdi kurdu. 

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Telefonla olmaaaz. :)

o zaman yakın temasa geçeriz epeyde bayi var biri olur der elbet :)  :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu

Böyle durumlar için en iyisi hepsiburada. Bende lg tv almıştım baya bi ucuza piyasadakinden. Kargo getirdi yetkili servis kurup garantisini başlattı.

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

n11 üzerinden 4 kapılı arçelik aldım. Bayiler aynı cihaza 975 tl daha fazla fiyat çekmişlerdi ayrıca 9 taksit. n11 üzerinden alınca hem 975 tl daha ucuza hemde 12 taksit almıştım. Aldığım firma ürünü direk servise kargoladı servis ürün eline ulaşınca randevu aldı bizden sonrasında montajı yapıp garantiyi başlatıp gittiler. :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Valla soruyu bayiden beyaz eşya alan var mı diye güncellemek lazım :D ben bayide gidip beğeniyorum sonra internetten alıyorum..fiyatlar acaip fark ediyor..bir arkadaşım market alışverişini hepsiburadadan yapıyor o da dehşet ucuz oluyormuş :D ben dahao seviyeye gelemedim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Evlenirken evimin tüm beyaz eşyalarını hepsiburada.com dan aldım. 2 gün içinde teslim edildi.Servisi aradım ücretsiz olarak kurulumunu yaptılar.Mağaza fiyatına göre 2 bin liraya yakın avantajım oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

1 yıl kadar önce n11'den buhar kazanlı philips ütü aldım. Ütü bariz bir şekilde kullanılmış üründü. Geri iade ettim. Muhtemelen başka birisine gönderecekler. n11 ve gg gibi yerlerden alırken yorumlara bakın ona göre tercihinizi yapın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Evimin beyaz eşyasının büyük bir bölümünü internetten bilindik sitelerden aldım. Genelde sorun yok. Buzdolabı gibi büyük eşyaların taşınmasında kargo firması mızmızlık yapabilir. Eve teslim konusunda ısrarcı olmazsanız bina girişine bırakmak isteyebilir. Bir de çizik ezik konularına eşya gelir gelmez bakın. Eğer sorun varsa tutanak tutturun ürünü teslim almayın. kargocu gittikten sonra ürünü geri göndermek biraz uğraştırabilir tecrübeyle sabittir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bulaşık ve çamaşır makinesi aldım. Birisi Boş diğeri zaymıns. İkisini de geldi yetkili servis bağladı garantiyi açtı gittiler.

Sıkıntı da çıkmadı şimdiye kadar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kani Kaya

Yalnız yeni yönetmelikle, kargocular 20 desinin üstünü yukarı çıkarmıyor...Aşağıdaki kapıya bırakıyor bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

yaklaşık 3 sene önce n11'den samsung çamaşır makinesi ve buzdolabı aldım. piyasa fiyatından yaklaşık 750 lira uygun fiyata. ürünler ücretsiz kargoyla eve geldikten sonra servisi aradım, gelip kurulumunu yaptılar. yalnız ürünlerin ambalajını servisin açması gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

6 yıl önce evlenme arefesinde iken çamaşır, bulaşık makinesi buzdolabı ve set üstü ocak aldım. Servis geldi kurdu çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. 4 üründen bayi fiyatlarıyla karşılaştırdığımda 2010 da 1800 civarı bir kârım oldu. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...