Erdem Bozkurt 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 Güvenilir yer kavramıda azçok belli yerlerden olduğu sürece internetten herşey alınabilir sanırım alırken kazanmak her zaman kaçınılmaz...!! Yorum bağlantısı
Uğur Ünsal 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Ben de n11'den ürün almıştım. Kargo yetkilileri ürünü 3. kata çıkatmak istemediler. Bina girişi teslim yaptıklarını söylediler. Ben de bu şekilde teslim almam deyince benle beraber 3 kişi 3. kata çıkartmıştık. Ambalajda vuruk-darbe yoksa ambalajı siz açmayın. Yetkili servisin açması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 beyaz eşyada ilk tercihim her zaman bayiden almak olur. pazarlığımı kıran kırana yapar alırım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Netten buzdolabı, derin dondurucu, 2 çamaşır makinası, 2 bulaşık makinası, termosifon, ocak, ütü, süpürge alayını aldım. Çamaşır makinasını netten aldığımı duyan servis fiyatı sordu. 1100 dedim ve 100 lira da puan kazandığımı belirttim. Adamın tepkisi abi bu makinayı imkanı yok burda 1500 den aşağı alamazsın. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Ben televizyonu interetten aldım hiç bir sıkıntı yaşamadık. Yalnız beyaz eşyalarda şöyle bir durum var buna dikkat edin ; Revizyonlu ürün.. Yani garanti kapsamı dahilinde sorunlu yada darbeli,hatalı eşyalar fabrikaya gidiyor fabrika veya yetkili serviste sıfır parçalar takılarak yeniden satışa sunuluyor. İşte bunlar daha uygun fiyatlı oluyor. Mesela spotçularda satılan malların %90 ı bu şekildedir. Ha ne oluyor yine senin garantini servis başlatıyor yine servis kurulum yapıyor ancak aldığınız ürün sizden önce bir işlem görmüş oluyor.. Misal size gelirken yamulmuş darbe almış dolap siz değiştirdiniz o dolap ne oluyor sanıyorsunuz çöpe mi gidiyor ? revizyon işlemi görüp yine sıfır olarak işlem görüyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts