İçeriğe Yönlendir

Replika Silahla Uçağa Binme

Engin Akşen

Recommended Posts

Engin Akşen

Herkese iyi günler.Az biraz silah merakım var. Replika bir silah almayı düşünüyorum ancak bu silahla beraber uçak seyehati yapabilir miyim onu bilmiyorum. İnternetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım Havaalının daki silah teslim yerinde replika silahları alıyorlar mı ? 

Yorum bağlantısı

Replika taklit demek? Replika silah nasıl oluyor. Hiç bir silah ile binemezsiniz de Havaalanı güvenliği ruhsatsız silahı da almaz. Taşımaz sizin için

Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe

Replikadan kastınız airsoft silahları falan mı ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Kuru sıkı demek istemiş bence arkadaş ? su tabancası bile olmaz bence :D

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Replikayı bırakın su tabancasını dahi uçağa almıyorlar. Yaşadım bunu, su tabancasını almadılar. 

Silah teslim noktasına replika alıyorlar mı bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

o bir hayal unut uçağı. hava alanına bile almazlar olmadı birde döverler hele şu aralar fena  :i-ih:  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yahu bırak silahı replikasını bildin kahvaltılık zeytinle binemiyorsun o kadar 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Kesinlikle uçağa binemezsin. Mermi şeklindeki çakmakla bile uçağa almıyorlar.

Yorum bağlantısı

yahu bırak silahı replikasını bildin kahvaltılık zeytinle binemiyorsun o kadar 

içi kırmızı biberli yeşil zeytinle binsek? 

Yorum bağlantısı

Herkese iyi günler.Az biraz silah merakım var. Replika bir silah almayı düşünüyorum ancak bu silahla beraber uçak seyehati yapabilir miyim onu bilmiyorum. İnternetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım Havaalının daki silah teslim yerinde replika silahları alıyorlar mı ?

Girişte emniyet birimine teslim etmelisiniz. Zaten girerken xray de görüp çantanızı açtırırlar. İndiğinizde yine emniyet biriminden teslim alırsınız
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

silahla uçak seyahati yapabilirsiniz. bagaja vermenizde sakınca yoktur. bu gerçek silah da olabilir. av tüfeği ya da ruhsatlı tüfek de olabilir. Yivli tüfek risklidir ama belli bir amacı varsa (mesela ithalatçısınız, fuara geldiniz gidiyorsunuz, askeriyeye satışı olacak vs) o da olabilir. Silah ve benzerleri kabin içine alınamaz. Uçakla taşınabilir.

doğan beyin dediği gibi bagajla uğraşmak istemiyorsanız silah teslime verip poşete verirsiniz çıkışta alırsınız, bir sakıncası yoktur, ayıp felan da değildir. 

yalnız replika silah çok tehlikelidir haberiniz olsun. normal silahtan daha tehlikelidir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Engin Akşen

Kurusıkı silah ses tabancası demek :)

silahla uçak seyahati yapabilirsiniz. bagaja vermenizde sakınca yoktur. bu gerçek silah da olabilir. av tüfeği ya da ruhsatlı tüfek de olabilir. Yivli tüfek risklidir ama belli bir amacı varsa (mesela ithalatçısınız, fuara geldiniz gidiyorsunuz, askeriyeye satışı olacak vs) o da olabilir. Silah ve benzerleri kabin içine alınamaz. Uçakla taşınabilir.

doğan beyin dediği gibi bagajla uğraşmak istemiyorsanız silah teslime verip poşete verirsiniz çıkışta alırsınız, bir sakıncası yoktur, ayıp felan da değildir. 

yalnız replika silah çok tehlikelidir haberiniz olsun. normal silahtan daha tehlikelidir.

tehlikeli olduğu konusunda Katılıyorum size ancak amacım belime takıp dolaşmak değil.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

ilk uçak seyahatimde surat şeklimin birine benzemesinden dolayı güvenlik odasında, iç çamaşırlarıma kadar arandım, kimlik, eyliyet şubu şeylerim belki onlarca kez kontrol edildi sonra uçağa binebilmiştim, ondan sonra bırak silahı metal kemer tokası bile takmadım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Akşen

Replika taklit demek? Replika silah nasıl oluyor. Hiç bir silah ile binemezsiniz de Havaalanı güvenliği ruhsatsız silahı da almaz. Taşımaz sizin için

Replikadan kastınız airsoft silahları falan mı ?

Hayır kurusıkı

bildigim kadarıyla polisler dahi ucaga silahlarıyla binemiyor.

Kesinlikle uçağa binemezsin. Mermi şeklindeki çakmakla bile uçağa almıyorlar.

Uçağa silahla binmekten değil girişteki silah teslim alan silah alma yerine verip binmekten bahsediyorum

gerçeğini niye almıyorsunuz?

çok pahalı ve çok daha fazla sorumluluk gerektirdiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

şimdi şu şekilde oluyor replikadan kastın kuru sıkı ise şehirler arası yolculuklarda faturası senin adına ise bavulda bagaja mermisiz şekilde bir şehirden diğer şehire götürebilirsin ruhsatın dahi olsa mermisiz boş şekilde kendi kılıfında gezdirebilirsin belinde olması için taşıma ruhsatı geçiyor meskul mahelde her türlüsü yasak taşıma hariç hayırlı günler

tabi sizi çok aramamaları için en başta belirtmelisin yada karakoldan izin kağıdı alabilirsin

hocamın dediği gibi kurusılar tehlikelidir neden mi çünkü çok ucuz ve kötü mazemelerden yapılır çoğu belli bir süre sonrada kabza elinizde kalır allah korusun elinizi bile parçalar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

..

hocamın dediği gibi kurusılar tehlikelidir neden mi çünkü çok ucuz ve kötü mazemelerden yapılır çoğu belli bir süre sonrada kabza elinizde kalır allah korusun elinizi bile parçalar

Ben o yüzden söylemedim. KArşınızdaki adam sizdeki silahın kuru sıkı olduğunu anlamaz ateş eder. Bir tanıdık kendisine silah çekilince kendi silahını panikten ateşleyip adamı öldürdü eskiden. Yıllarca kaçtıktan sonra yakalanıp yattı.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

kargo ile yollayın..

Kargo ile taşınması yasaktır.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Bulduğunuz karakoldan gideceğiniz adresi belirten bir yazı almanız gerekli Yol belgesi... Taşıma şekli kolay açılmayan kapalı kutu içerisinde şarjör ve mermileri ayrı olarak olmalı... Bunun dışındaki hallerde yakalandığınız takdirde gerçek silah muamelesi görür ve ceza alırsınız... Bu tarz silahların sadece koleksiyon amaçlı olmalı bana göre bunun dışında kesinlikle kullanılmamalı... 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

koleksiyon yapacaksan da aslını almak gerek :)

kdv sini ödeyip alabilioz mu?

dirty harry de ki ne idi ? modeli

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...