Engin Akşen 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Herkese iyi günler.Az biraz silah merakım var. Replika bir silah almayı düşünüyorum ancak bu silahla beraber uçak seyehati yapabilir miyim onu bilmiyorum. İnternetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım Havaalının daki silah teslim yerinde replika silahları alıyorlar mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Replika taklit demek? Replika silah nasıl oluyor. Hiç bir silah ile binemezsiniz de Havaalanı güvenliği ruhsatsız silahı da almaz. Taşımaz sizin için Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Replikadan kastınız airsoft silahları falan mı ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 (düzenlendi) Kuru sıkı demek istemiş bence arkadaş ? su tabancası bile olmaz bence 22 Nisan 2016 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Replikayı bırakın su tabancasını dahi uçağa almıyorlar. Yaşadım bunu, su tabancasını almadılar. Silah teslim noktasına replika alıyorlar mı bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 o bir hayal unut uçağı. hava alanına bile almazlar olmadı birde döverler hele şu aralar fena 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 yahu bırak silahı replikasını bildin kahvaltılık zeytinle binemiyorsun o kadar 3 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Kesinlikle uçağa binemezsin. Mermi şeklindeki çakmakla bile uçağa almıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 yahu bırak silahı replikasını bildin kahvaltılık zeytinle binemiyorsun o kadar içi kırmızı biberli yeşil zeytinle binsek? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Herkese iyi günler.Az biraz silah merakım var. Replika bir silah almayı düşünüyorum ancak bu silahla beraber uçak seyehati yapabilir miyim onu bilmiyorum. İnternetten araştırdım ama pek bir şey bulamadım Havaalının daki silah teslim yerinde replika silahları alıyorlar mı ?Girişte emniyet birimine teslim etmelisiniz. Zaten girerken xray de görüp çantanızı açtırırlar. İndiğinizde yine emniyet biriminden teslim alırsınız Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 silahla uçak seyahati yapabilirsiniz. bagaja vermenizde sakınca yoktur. bu gerçek silah da olabilir. av tüfeği ya da ruhsatlı tüfek de olabilir. Yivli tüfek risklidir ama belli bir amacı varsa (mesela ithalatçısınız, fuara geldiniz gidiyorsunuz, askeriyeye satışı olacak vs) o da olabilir. Silah ve benzerleri kabin içine alınamaz. Uçakla taşınabilir. doğan beyin dediği gibi bagajla uğraşmak istemiyorsanız silah teslime verip poşete verirsiniz çıkışta alırsınız, bir sakıncası yoktur, ayıp felan da değildir. yalnız replika silah çok tehlikelidir haberiniz olsun. normal silahtan daha tehlikelidir. 3 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 Kurusıkı silah ses tabancası demek silahla uçak seyahati yapabilirsiniz. bagaja vermenizde sakınca yoktur. bu gerçek silah da olabilir. av tüfeği ya da ruhsatlı tüfek de olabilir. Yivli tüfek risklidir ama belli bir amacı varsa (mesela ithalatçısınız, fuara geldiniz gidiyorsunuz, askeriyeye satışı olacak vs) o da olabilir. Silah ve benzerleri kabin içine alınamaz. Uçakla taşınabilir. doğan beyin dediği gibi bagajla uğraşmak istemiyorsanız silah teslime verip poşete verirsiniz çıkışta alırsınız, bir sakıncası yoktur, ayıp felan da değildir. yalnız replika silah çok tehlikelidir haberiniz olsun. normal silahtan daha tehlikelidir. tehlikeli olduğu konusunda Katılıyorum size ancak amacım belime takıp dolaşmak değil. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 ilk uçak seyahatimde surat şeklimin birine benzemesinden dolayı güvenlik odasında, iç çamaşırlarıma kadar arandım, kimlik, eyliyet şubu şeylerim belki onlarca kez kontrol edildi sonra uçağa binebilmiştim, ondan sonra bırak silahı metal kemer tokası bile takmadım 1 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 22 Nisan 2016 Yazar Paylaş 22 Nisan 2016 Replika taklit demek? Replika silah nasıl oluyor. Hiç bir silah ile binemezsiniz de Havaalanı güvenliği ruhsatsız silahı da almaz. Taşımaz sizin için Replikadan kastınız airsoft silahları falan mı ? Hayır kurusıkı bildigim kadarıyla polisler dahi ucaga silahlarıyla binemiyor. Kesinlikle uçağa binemezsin. Mermi şeklindeki çakmakla bile uçağa almıyorlar. Uçağa silahla binmekten değil girişteki silah teslim alan silah alma yerine verip binmekten bahsediyorum gerçeğini niye almıyorsunuz? çok pahalı ve çok daha fazla sorumluluk gerektirdiğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 şimdi şu şekilde oluyor replikadan kastın kuru sıkı ise şehirler arası yolculuklarda faturası senin adına ise bavulda bagaja mermisiz şekilde bir şehirden diğer şehire götürebilirsin ruhsatın dahi olsa mermisiz boş şekilde kendi kılıfında gezdirebilirsin belinde olması için taşıma ruhsatı geçiyor meskul mahelde her türlüsü yasak taşıma hariç hayırlı günler tabi sizi çok aramamaları için en başta belirtmelisin yada karakoldan izin kağıdı alabilirsin hocamın dediği gibi kurusılar tehlikelidir neden mi çünkü çok ucuz ve kötü mazemelerden yapılır çoğu belli bir süre sonrada kabza elinizde kalır allah korusun elinizi bile parçalar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 .. hocamın dediği gibi kurusılar tehlikelidir neden mi çünkü çok ucuz ve kötü mazemelerden yapılır çoğu belli bir süre sonrada kabza elinizde kalır allah korusun elinizi bile parçalar Ben o yüzden söylemedim. KArşınızdaki adam sizdeki silahın kuru sıkı olduğunu anlamaz ateş eder. Bir tanıdık kendisine silah çekilince kendi silahını panikten ateşleyip adamı öldürdü eskiden. Yıllarca kaçtıktan sonra yakalanıp yattı. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 kargo ile yollayın.. Kargo ile taşınması yasaktır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Kargo ile taşınması yasaktır. bisikletle? 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Bulduğunuz karakoldan gideceğiniz adresi belirten bir yazı almanız gerekli Yol belgesi... Taşıma şekli kolay açılmayan kapalı kutu içerisinde şarjör ve mermileri ayrı olarak olmalı... Bunun dışındaki hallerde yakalandığınız takdirde gerçek silah muamelesi görür ve ceza alırsınız... Bu tarz silahların sadece koleksiyon amaçlı olmalı bana göre bunun dışında kesinlikle kullanılmamalı... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 koleksiyon yapacaksan da aslını almak gerek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 koleksiyon yapacaksan da aslını almak gerek kdv sini ödeyip alabilioz mu? dirty harry de ki ne idi ? modeli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 kdv sini ödeyip alabilioz mu? dirty harry de ki ne idi ? modeli bu: https://en.wikipedia.org/wiki/Smith_%26_Wesson_Model_29 ABD den satınalıp getirebilirsiniz, legaldir (tabi ruhsatı ile): http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product4_750001_750051_765798_-1_757898_757896_757896_ProductDisplayErrorView_Y 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts