Tuna İşgören 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 birazda aç gözlü olmamak gerekli. Bende tekirdağda çay bahçesi işletiyorum maliyetlerin az çok ne olduğunu iyi bilirim. 135cc çay bardağı kullanıyorum ve çay 1 tl kahvehanede kahveci bardağı 75 krş . Nescafe Salvador Premium ürün kullanıyorum 750 gram kahve 75tl ve buna rağmen nescafeyi 3 TLden veriyorum. Türk kahvesi 3tl yanında çifte kavrulmuş lokum veriyorum. Bizim amacımız insanlara uygun fiyatta iyi hizmet vermek . ama bazı esnaflar benim yaptığım gibi yapmıyor az maliyet çok para peşindeler. 7 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Elazığ'da askeri hastanede tedavi görüyorum, bir müddet sonra bana çarşı izni gibi izin vermeye başladılar bende çıkıp geziyorum, bahar ayı hava mis dolaşıyorum, tabi o zaman şimdi ki gibi değil, askeri polisin arkasından yaklaşıp kurşun sıkma cesareti verilmemiş kimseye ki kamuflaj ile geziyorum, derken bir çay ocağı gördüm oturdum 3-5 bardak çay içtim gazete falan okudum, kalkarken yalan olması 3-5 bir para bıraktım tam giderken çaycı 'hele gardaş sen ne yapıyorsun' dedi, bende 'çayın parasını bıraktım' dedim, 'yav senin agzın ne diyor' dedi, 'gurbete gelmiş askere hele birde yaralanmış, bana çay parası aldı mı dedirtcen' dedi, Yaş geçtikce Atatürk'ün bahsettiği asil kanı anlamaya başladım, Allah bu kadim millete zeval vermesin. 23 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Maalesef böyle insanlar artık kalmadı gibi birşey.. Şansa sana bir tanesi denk gelmiş abi.. İnşallah bundan sonrada yanındakiler , çocukları işi büyütüp fiyatları artırmazlar.. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Ankara yolunda Cemiyet tesislerinde aynısına 18 tl ödedik... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Böyleleri de var [emoji3][emoji1303] Olayın iç yüzü pek öyle değil o haberde. Bir tarafın diğer tarafa kumar borcu var artık hesabı öderken veya ödedikten sonra ne dediyse adam silah alıp geldi kaç kişiyi birden vurdu. Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Elazığ'da askeri hastanede tedavi görüyorum, bir müddet sonra bana çarşı izni gibi izin vermeye başladılar bende çıkıp geziyorum, bahar ayı hava mis dolaşıyorum, tabi o zaman şimdi ki gibi değil, askeri polisin arkasından yaklaşıp kurşun sıkma cesareti verilmemiş kimseye ki kamuflaj ile geziyorum, derken bir çay ocağı gördüm oturdum 3-5 bardak çay içtim gazete falan okudum, kalkarken yalan olması 3-5 bir para bıraktım tam giderken çaycı 'hele gardaş sen ne yapıyorsun' dedi, bende 'çayın parasını bıraktım' dedim, 'yav senin agzın ne diyor' dedi, 'gurbete gelmiş askere hele birde yaralanmış, bana çay parası aldı mı dedirtcen' dedi, Yaş geçtikce Atatürk'ün bahsettiği asil kanı anlamaya başladım, Allah bu kadim millete zeval vermesin. Yau senin agzın ne diyor? Helal olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Kumarhane krallarıymış çatışanlar öyle diyordu haberde. Kumar alacakları vs... Bende nasıl bir arkadaşlık bu diyordum,meğer iç yüzü başkaymış. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Elazığ'da askeri hastanede tedavi görüyorum, bir müddet sonra bana çarşı izni gibi izin vermeye başladılar bende çıkıp geziyorum, bahar ayı hava mis dolaşıyorum, tabi o zaman şimdi ki gibi değil, askeri polisin arkasından yaklaşıp kurşun sıkma cesareti verilmemiş kimseye ki kamuflaj ile geziyorum, derken bir çay ocağı gördüm oturdum 3-5 bardak çay içtim gazete falan okudum, kalkarken yalan olması 3-5 bir para bıraktım tam giderken çaycı 'hele gardaş sen ne yapıyorsun' dedi, bende 'çayın parasını bıraktım' dedim, 'yav senin agzın ne diyor' dedi, 'gurbete gelmiş askere hele birde yaralanmış, bana çay parası aldı mı dedirtcen' dedi, Yaş geçtikce Atatürk'ün bahsettiği asil kanı anlamaya başladım, Allah bu kadim millete zeval vermesin. Elazığ hakikaten öyle , insanları pırlanta . 2 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Biz 1 çaya o kadar ödüyoruz abi merkezdeki kafelerde Maşallah Allah dahada helal bol kazanç nasip etsin Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Düğünümün olduğu gün, direksiyonda ben vardım. Köprü trafiğinde bir arabada gelin damat, camı açtım su istedim 3 lt uzattım 2 su dedim 3 verdi. Abi kalsın dedim ya 1 lirayı geri al yada suyu al dedi. Karşı şeritten gelin damadı görüp bahşiş için ölümüne koşanda oldu bu koca yürekli sucu dayıda oldu. 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Çok uzağa gitmeye gerek yok arkadaşlar gözü tok insan herzaman vardır. Kayınvalidem kalp krizi geçirince Sincan' daki özel hasthaneye ziyarate gitmişitm. Etrafta yemek yiyecek yer ararken ev yemekleri yapan bir yer tarif ettiler, çekinerek de olsa gittim, -çorba, (işkembe) -arnavut ciğer( bol kepçe ciğer, yanında yeşillik ve pilav ve patates tava) -su ve ikra olan kaç bardak çay 11-12 tl gibi bir hesap geldi, gelen çocuğa 15 TL verince o da şaşırmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yaz şenliğinde, Ürgüp'de yemek yedikten sonra görüşelim bu konuyu. 2 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Simit Sarayında küçük çay 5 TL İzmir Alsancak'ta. Geçen facebookta paylaşmıştım. 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Ben de bir anını anlatayım. Geçen hafta Beypazarı'na gittik. Gitmişken Soda alayım dedim. 24lü büyük paket üzerinde fiyat 10 lira olarak gördüm. Esnafa sorayım dedim 10 lira dedi. Tamam diyip çıktım. Marketler 7 ila 9 lira arası idi fiyatı. Böyle esnaflarda var Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Ben de bir anını anlatayım. Geçen hafta Beypazarı'na gittik. Gitmişken Soda alayım dedim. 24lü büyük paket üzerinde fiyat 10 lira olarak gördüm. Esnafa sorayım dedim 10 lira dedi. Tamam diyip çıktım. Marketler 7 ila 9 lira arası idi fiyatı. Böyle esnaflarda var Meşhur olan herşey, yerinde pahalıdır. İskender kebap Bursa da ilk yerinde 35 Tl porsiyonu. Başka bir yerde hemen hemen aynısını 10 Tl ye rahat rahat yersin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Haşmet abi, affına sığınarak bi geçmişi tazelemek istedim. Sene 2010, Servet yine kıbleyi şaşırmış, dalmış dağ yollarına...Ovit'i çıkmış, Erzurum'a doğru iniyor asil kangoo ile, ama ne asalet, bildiğin yolların aslanı, tırt mondeoların katili. Fekat saat ilerliyor ve çaysızlık nüksediyor....Ufaktan panikatak başlıyor. Çay demek yaşam demek... Al sana yol, Ovit'i inmiş ama oralıkta bırak tesisi kulube yok...Solundan dere akıyor ve arka sırtlarda 1-2 km uzakta köy.. Hemen rotayı oraya çeviriyor. Plan belli; Köy demek cami demek, cami demek hemen dibinde dedeler için kave demek, ama plan tutmuyor... Ahanda köy, Cami cemaatına diyor, ağalar çay içecem ama nerde? Amcanın biri, oğul zaten 5 haneyiz ne yapalım kaveyi, gel evde sıcak bir iki lokma ye.. peheeyy..amca bunu dedi ya, oralık karıştı. O çekeşliyor beni öteki lan köyün ileri geleni benim ben ağırlayacam diyor..Bastonlar havalarda uçuşuyor... Bi ara dedim içimden; acep kuvayi milliye'den birinemi benzettiler, anıları depreşti filan. Değil beyler değil... Eve gittik, 80 yaşında nene yeminle bizim hatunlardan 3 kat yok yok 8 kat daha hızla sofrayı kurdu, ( burayı ispiyonlayana ağız burun dalarım ) çay çeçil tereyağ lavaş..Akla gelen tüm organik ürünler var. Ama fena yedim ve peşine çocuklarım için bi sepet Oem yumurta ile uğurlandım yola.. Bu memleket bu tip insanların duası ile ayakta. Benim duam hikaye.. Para-pul bir yere kadar... 23 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Print screen Open paint Sağ tık paste Save as "Servet Aydın Açıkları" klasörüne Eve gittik, 80 yaşında nene yeminle bizim hatunlardan 3 kat yok yok 8 kat daha hızla sofrayı kurdu, ( burayı ispiyonlayana ağız burun dalarım ) çay çeçil tereyağ lavaş..Akla gelen tüm organik ürünler var. Ama fena yedim ve peşine çocuklarım için bi sepet Oem yumurta ile uğurlandım yola.. Ben hatırlıyorum bu yolculuğu Bana peynir getirmemiştin.. 11 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Print screen Open paint Sağ tık paste Save as "Servet Aydın Açıkları" klasörüne eyy çay.. sen nelere kadirsin.... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Büyük yerlerde ne yazık ki adamlarında yapabileceği bazen pek bir şey olmuyor kirası, elektriği, vergisi, çalışası derken hakikaten fiyat yükseliyor. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Nisan 2016 Yazar Paylaş 26 Nisan 2016 Servetim, adı lazım değil, özelden biri yazdı, olayın aslı; seni tanımışlar," amaniin, hemen yedirip içirip gönderelim yoksa köyde sağlam bir alet kalmaz" demişler, 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Servetim, adı lazım değil, özelden biri yazdı, olayın aslı; seni tanımışlar," amaniin, hemen yedirip içirip gönderelim yoksa köyde sağlam bir alet kalmaz" demişler, Emmi'yi sürüm sürüm süründürecem Ben hatırlıyorum bu yolculuğu Bana peynir getirmemiştin.. Kaç dedebayt hafıza var sende? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Emmi'yi sürüm sürüm süründürecem Kaç dedebayt hafıza var sende? Yetmez. Beter de olayım [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Yetmez. Beter de olayım [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts