İçeriğe Yönlendir

Hesap Öderken Hiç Utandınız Mı ?

Haşmet Güngör

Recommended Posts

Bide bunların parasını cebinden ödediğini düşün. ;) O zaman kesin ağlardın.. ;):D

Cepten ödedim ben bunu iş için değildi uçuş [emoji20]
Yorum bağlantısı

Cepten ödedim ben bunu iş için değildi uçuş [emoji20]

O zaman gülme bence. Otur ağla..  ;)  :D 2012 senesi gibi fuarda sandviçe verdiğimi,z para geldi aklıma.. 5 kg peynir parasını 1 dilim peynirli sandviçe vermiştik.  :D

Yorum bağlantısı

O zaman gülme bence. Otur ağla.. ;):D 2012 senesi gibi fuarda sandviçe verdiğimi,z para geldi aklıma.. 5 kg peynir parasını 1 dilim peynirli sandviçe vermiştik. :D

[emoji23] Daha okadar ölmedik [emoji12] ama sürekli böyle olursa fazla sürmez [emoji317]
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Pazartesi günü havaalanında bir bardak çay içtim ince belli küçük olanlardan 8 tl bir tost yedim avuç içi kadar 20 tl :) guleyimmi aglayayimmi bilemedim malesef

İçmiyeydin, yemiyeydin! :i-ih:

Yorum bağlantısı

İçmiyeydin, yemiyeydin! :i-ih:

Bu kadar acımasız olabilecekleri Aklıma gelmemişti küçücük çay nihayetinde ama daha yemem [emoji1]
Yorum bağlantısı

Aynı olay Eskişehirde başıma geldi,tarihi odunpazar evlerinin orada bilenler bilir.Nargile + 1 çay ve 1 maden suyu içtim...hesabı istedim 4 tl dedi,ben şok [emoji23] yanlış olmasın bak Nargile var dedim..yok abi Nargile 3 tl,çay ve maden suyuda 0,50 kuruş dedi.. 5 tl verdim üstü kalsın dedim ve çıktım..Anadolumda böyle esnaflarda var işte.

Ali dayının mekana mı gittin sen, merkezde az yukarıya doğru ?

Yorum bağlantısı

Yok tam meydanda.

Aynı yerden bahsediyoruz, mekan salaş indirmeler var binası eski tam meydanda yakışır bilmediğin yok eniştee :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...