İçeriğe Yönlendir

Kaldırıma Vurulan Teker Ve Sonrası

Muhammet Mustafa Paslı

Recommended Posts

Muhammet Mustafa Paslı

Arkadaşlar bugün arabamı teslim aldım. Usta sizin verdiğiniz tepkinin 2-3 katını verdi. Poryalar dağılmış aks başlıkları değişti iki yeni lastik ve jant alındı.

Ucuz yırttığımı söyledi bu arabayla 150km hız yaptığıma inanmadı. Sesi bastırmak için müziği son ses yapıp devam ediyordum. Tabi arabadan pek anlamayınca dışardan tekerde bir şey gözükmeyince insan yapıyor böyle hatalar.

Şuan arabanın rot-balansında bir sıkıntı yok 180km ye cıkıp denedim herhangi titreme veya sağa sola çekme yok. 

Maliyete gelince.

Arka tampon Tamiri = 50 TL

Arka Tampon Boyası= 150 TL

Arka Tampon Kedi Gözü= 50TL

2 Adet jant lastik = 300 TL

1 Adet ön porya = 150 TL

1 Adet arka porya = 150 TL

Rot/Balans = 50 TL

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Tampon hasarınız ne kadardı fotoğraf var mı acaba benim arka tamponda da küçük bi hasar var tamir ve boya icin 350 istediler komple boya

Yorum bağlantısı
Muhammet Mustafa Paslı

Tampon hasarınız ne kadardı fotoğraf var mı acaba benim arka tamponda da küçük bi hasar var tamir ve boya icin 350 istediler komple boya

21A47q.jpg

tamponun ithali zaten 160TL boyasıyla 310 eder sizden çok istemişler bence biraz daha sorun

Yorum bağlantısı
Mehmet Alkan

Çok geçmiş olsun

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun. Aman dikkat, daha hassas olalım bundan sonra...[emoji5]

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Yanlış anlaşılmazsa, fiesta ile sık sık 170-180 lere çıkılıyor diye anladım ben konuyu.

2011 Fiestam ile bir kaç kez 160-170 e çıktım gece otoban bomboş iken, onda da aracın durmayacağı açıkca belliydi. 
Yani bir fiesta ile 180 km hızlara çıkmak araçta arıza olmasa bile BENCE risk...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...