Murat Korkmaz 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Fiestalarda yanlış görmediysem motorun altında bir koruma yok. Motor alt koruma kapağı ya da keçesi mi deniyor tam bilmiyorum ama alsak faydasını görür müyüz sizce ? Hem motoru korumak seken taşlardan vs. veya yol sesini azaltabilir mi acaba alttan gelen ? Yorumlarınız nelerdir internette biraz araştırdım ama aşadaki ürün uyar mı ? http://www.yedekparcaford.com//pinfo.asp?pid=10045&gclid=CLbMy-uuvMwCFXEz0wodhgUPGg http://www.fordtoptancisi.com/Motor-Alt-Koruma-Fiesta,PR-3907.html http://www.fordyedekparcacisi.com/Urunler/Ford-Fiesta-2008-Motor-Alt-Muhafaza.html Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Konyada Arkadaş aynısının saç olanını yapıyor, 175 tl sanırsam fiyatı vardı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Hiç kurcalama, heleki sac olandan sakın takma, kaza anında daha beter hasar verirsin araca, kabin içine bile etki eder... Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Benim 2011 fiestamdada alt koruma mevcuttu orjınal olarak Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 2015 dizel bende de orjinalinde var fotolardaki gibi, saç değil. Keçe sanırım. Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Hiç kurcalama, heleki sac olandan sakın takma, kaza anında daha beter hasar verirsin araca, kabin içine bile etki eder... Acaba benim araçta da var mı emin olamadım bazı fiesta sahipleri var demiş ama 2015 dizel bende de orjinalinde var fotolardaki gibi, saç değil. Keçe sanırım. 2013 modelinde de var mıdır acaba bir bilginiz var mı ? Bende orjinal olarak var. Kaç modeldi aracınız ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Keçe yada plastikse sorun olmaz, ama dikkat et düzgün taksınlar, yolda birsürü fiesta görüyorum, çoğuna arkadan baktığımda alttan çirkin şekilde sarkmış duruyorlar, sanırım adam gibi sabit durmuyor bu parça... Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 2013 Fiesta 1.5 Tit. X+GP O zaman bende de vardır diye düşünüyorum bugün detaylı olarak bakıcam Yorum bağlantısı
Muharrem Öter 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 2016 fiesta da yok bende almayı düşünüyorum ama plastik olanından Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Geçen gün servisle konuşmaya gittim, dizel modellerde motor alt koruma oluyormuş benzinli modellerde yokmuş. Benzinli modellerde intercooler olmadığı için soğutmayı sağlayabilsin motor diye konulmuyormuş ama ne kadar doğru bilemedim hatta benzinli modellerin yaylarının yüksekliği bu yüzden bir tık yüksek oluyormuş dizellere göre. Yorum bağlantısı
Muharrem Öter 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Yay alcam arabaya bide alt keçe alırsak cayır cayır ısınır motor zaten fındık kadar [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Bu arkadaş yorum yapmasınnn Ayıp sana ortağım Yorum bağlantısı
Adem AYGÜN 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Bendede yoktu plastiğini alıp taktırdım maksat motor binebze korunsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts