Burak Selver 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Merhaba arkadaşlar elimde arçelik marka müzik seti var ama hoparlörleri yok. İnternetten aradım ve Sony marka 2 adet hoparlör buldum benim kafamda bir şüphe yok ama hoparlörlerin sahibi kişi uymayabilir desteklemez falan dedi açıkcası benim içimede kurt düşürdü. Almadan önce bi araştırayım bilenlere sorayım dedim hoparlörde teyp çıkışıda 6ohm gücünde sorun Olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bunlarda resimler; Hoparlör modeli olarak sony ssl 80 yazıyo birde ek olarak hoparlörlerden veirm alabilirmiyim gücü iyimidir Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Bence uyar ancak müzik setinin çıkış gücüne bakmak lazım. Orjinal hoperlorlarının gücüne yakın ise kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 4 Ohm dir muhtemelen hoparlör destekler sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Burak Selver 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Hoparlörlerin arkasındaki etiketi eklemeyi unutmuşum buda etiketi Birde başka bir yerden edindiğim bilgilere göre teybin orjinal hoparlörleri 2x150 watt günündeymiş, almayı düşündüğüm sony hoparlörler 2x90 watt gücündeymiş daha güçsüz yani pek alamazmıyım Yorum bağlantısı
Alper Keskin 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 Ohmaj uyuyor. amplifikatörün hoparlörden güçlü olması her zaman daha iyidir.Sisteme yük binmez.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Tek dikkat etmeniz gereken husus aradaki ana ünitedeki amplifikatörün gücünden dolayı ses hoparlörlerin sağlığı için şiddetinin %75-80 lik kısmını geçmeyin. Yorum bağlantısı
Burak Selver 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 Ohmaj uyuyor. amplifikatörün hoparlörden güçlü olması her zaman daha iyidir.Sisteme yük binmez.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Tek dikkat etmeniz gereken husus aradaki ana ünitedeki amplifikatörün gücünden dolayı ses hoparlörlerin sağlığı için şiddetinin %75-80 lik kısmını geçmeyin. çok teşekkür ederim ilgilenip bilgi verdiğiniz için.. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 3 Mayıs 2016 Paylaş 3 Mayıs 2016 o hoparlör vardı teyibiyle birlikte 10. kattan aç sesi bası 1. kattan duyarsın o derece ama teyip kaldırırmı bilemem sizin Yorum bağlantısı
Burak Selver 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 o hoparlör vardı teyibiyle birlikte 10. kattan aç sesi bası 1. kattan duyarsın o derece ama teyip kaldırırmı bilemem sizin o derece diyosunuz yani bunu duymak beni rahatlattı teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts