İçeriğe Yönlendir

Wosvagen Passat 1.6 Tdi 2014 Model Sizce Fiyat Çokmu ?

ümit karagöz

Recommended Posts

Ali Gök

Mondeo almak isterim. 4 yıl sonra inşallah :)

amin abi hepimiz alırız inşallah :)  bence konu açan arkadaşlar özelikle belirtmeli param 45 10 daha bulabilirm yada 47 bin var 1 lira daha yok . 

bu ayrım olmaz ise sürekli 5 ver 10 daha ver oluyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bu aslında piyasanın aldatmacası.

Bir zamanlar Focus 2 bizim gibi ortalama kesim için alınacak en uygun "iyi" araba (kime göre iyi? yine biz orta sınıfa göre tabi) iken tutuldu tutuldu tutuldu... Ve bizim halkımız en az 1-2 kar etmeden satmadı her zamanki gibi. Zamanla çok alınıp satıldığı için fiyatlar şişti gitti...

Bu olay sadece f2,5'ta değil çok alınıp satılan bütün araçlarda görürsünüz aynı mevzuyu. Honda markası reklamına "alırken de, satarken de 56000tl" diye yazmış, garip bir piyasa işte :)

F3 bisiklet olmuş, Allah size daha da iyilerini nasip etsin tabi ama herkes için durum aynı değil malesef. Şu an 45000 lirayı zor çıkarmış birine 5 daha 10 daha ver demenize katılamıyorum sadece. Yoksa haklısınız, daha yeni kasa genellikle daha iyidir.

Focus'ta da öyle ama bagaj hariç :)

İşte tüketim alışkanlıkları Ali bey..ben cebimdeki son kuruşa kadar verip asla araba almam..araba benim için ulaşım aracıdır..bütçemi zorlamayan rakamlara araba alırım o yüzden ıkınıp sıkınıp alt kasa arabaya o kadar vermeye gerek yok..herkesin kendi takdiri ama yanlış bence..araba sürekli götüren bir masraf kapısı..çok yormamak lazım bütçeyi..

Forum özelindede F3 yazmamın nedeni bence arada ciddi fark var..iki araca sahip olmak lazım...bende F2.5 Titanium aldım yaklaşık 6 ay kadar kullandım..çok yorum yapmak istemiyorum ama beğenmedim..o motor o şanzıman hiç olmamış..şimdi Mondeo bakıyorum Style kafamda soru işareti..tork konvertörlü 160 hp Mondeo ya tüm testlerde 160 hp gibi değil yazmışlar kafam çok karıştı..

Bence araba alırken kendi ihtiyaçlarınız ve maddi durumunuza göre seçmek daha doğru olur..kullanmayacağınız özelliklere para vermeye gerek yok bence...birde çok abartmayalım arabaları..

buraya ilan açıp aylarca satılmayan arabalar oluyor..burada birbirimize arkadaş diyorsak gerçekçi olalım..şu durgunlukta hanımın arabayı zor diyodum 15 günde satıldı..yazıyor 40 bin lira 4 ay satılmıyor altı üstü 40.000 liralık araba teknik olarak en fazla 1 ayda satılmalı..demekki fiyat şişkin.. sonra forum dışına kaça satıldığı belli olmadan konu kapanıyor..bence bu yanlış...şimdi benimle titanium ilanlarına yazıyor F3 trend alın diye dalga geçen arkadaşlarında bu ilanlarına şahsen şahit oldum...bana göre yanlış...nokta.. :)

Yorum bağlantısı
Ali Gök

İşte tüketim alışkanlıkları Ali bey..ben cebimdeki son kuruşa kadar verip asla araba almam..araba benim için ulaşım aracıdır..bütçemi zorlamayan rakamlara araba alırım o yüzden ıkınıp sıkınıp alt kasa arabaya o kadar vermeye gerek yok..herkesin kendi takdiri ama yanlış bence..araba sürekli götüren bir masraf kapısı..çok yormamak lazım bütçeyi..

Forum özelindede F3 yazmamın nedeni bence arada ciddi fark var..iki araca sahip olmak lazım...bende F2.5 Titanium aldım yaklaşık 6 ay kadar kullandım..çok yorum yapmak istemiyorum ama beğenmedim..o motor o şanzıman hiç olmamış..şimdi Mondeo bakıyorum Style kafamda soru işareti..tork konvertörlü 160 hp Mondeo ya tüm testlerde 160 hp gibi değil yazmışlar kafam çok karıştı..

Bence araba alırken kendi ihtiyaçlarınız ve maddi durumunuza göre seçmek daha doğru olur..kullanmayacağınız özelliklere para vermeye gerek yok bence...birde çok abartmayalım arabaları..

buraya ilan açıp aylarca satılmayan arabalar oluyor..burada birbirimize arkadaş diyorsak gerçekçi olalım..şu durgunlukta hanımın arabayı zor diyodum 15 günde satıldı..yazıyor 40 bin lira 4 ay satılmıyor altı üstü 40.000 liralık araba teknik olarak en fazla 1 ayda satılmalı..demekki fiyat şişkin.. sonra forum dışına kaça satıldığı belli olmadan konu kapanıyor..bence bu yanlış...şimdi benimle titanium ilanlarına yazıyor F3 trend alın diye dalga geçen arkadaşlarında bu ilanlarına şahsen şahit oldum...bana göre yanlış...nokta.. :)

kişisel olarak farklı açılardan bakınca herkes kendine göre doğru düşünür. ali bey dediğiniz parağraf açısından söylüyorum.

Ama genelde insanlar son noktayı zorlayarak araba alır ( işte tam bu noktada siz farklı konumdasınız çünkü bütçeniz ortalama bir arabadan daha fazla genelde) 

daha farklı bir mantıkla söylersem örneğin 40 bine araba bakan bir adamın 45 e çıkmasından ise     100 binlik araba bakanın 120 binlik araba bakması daha kolaydır.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

kişisel olarak farklı açılardan bakınca herkes kendine göre doğru düşünür. ali bey dediğiniz parağraf açısından söylüyorum.

Ama genelde insanlar son noktayı zorlayarak araba alır ( işte tam bu noktada siz farklı konumdasınız çünkü bütçeniz ortalama bir arabadan daha fazla genelde)

daha farklı bir mantıkla söylersem örneğin 40 bine araba bakan bir adamın 45 e çıkmasından ise 100 binlik araba bakanın 120 binlik araba bakması daha kolaydır.

Aynen öyle..Evkur dan telefon almak gibi bişey..param yok kredi kartım yok ama 3000 liralık telefon kullanmak istiyorum. gidiyorum 24 taksitle o tip yerlerden alıyorum geliyor telefon 6000 liraya..öteki peşin para alıyor 2800 liraya...

Hayatta mütevazi olmak hem maddi hem manevî olarak çok şey kazandırır diye düşünüyorum..

Yaşamamız gerekenden çok daha lüks yaşamayı seviyoruz maalesef..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Aynen öyle..Evkur dan telefon almak gibi bişey..param yok kredi kartım yok ama 3000 liralık telefon kullanmak istiyorum. gidiyorum 24 taksitle o tip yerlerden alıyorum geliyor telefon 6000 liraya..öteki peşin para alıyor 2800 liraya...

Hayatta mütevazi olmak hem maddi hem manevî olarak çok şey kazandırır diye düşünüyorum..

abi işaretlediğim söz gerçekten çok anlamlı . anlayana tabikii    güzel bir hayat felsefesi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben araç alırken lüksüne hiç kaçmam, ailemin ihtiyacına göre en uygun arabayı almaya çalışırım..

Hamdolsun cebimdeki telefona 100 lira verdim camı kırıktı onu yaptırdım o kadar...

Kıyafet alırken kalitelisine ama her zaman uygununa bakarım. Bir gömleğe 400 lira veremem...

Focus 2,5 da benim için lüks değil, kaliteden dolayı tercih ettim Volkan Bey..

Hacim,

Fiyat,

Performans,

Tüketim,

ve Kolay satılması sayesinde tercih ettim. 2011 Focus 2,5 benim için lüks değil ama 2011 Focus 3 benim için biraz lüks.

O nedenle onun yerine şu derken daha çok empati yapmak gerek diye düşünüyorum. Onun haricinde size katıldığım şeyleri de daha önce belirttim zaten.

Arkadaşın VW Passat konusunu da baltaladık ama dertleştik, hakkını helal etsin...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

1.4 TSI düz tavsiye ederim. tdi gerek yok. fiyat farkı da çok. keyif farkı da çok.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

1.4 TSI düz tavsiye ederim. tdi gerek yok. fiyat farkı da çok. keyif farkı da çok.

aynı paraya hemde sıfır olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Bu arada ilandaki aracin özelliklerinde bixenon cam tavan falan yaziyor. Tavan belli degil de bu farlar halojen degil mi?

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Ben araç alırken lüksüne hiç kaçmam, ailemin ihtiyacına göre en uygun arabayı almaya çalışırım..

Hamdolsun cebimdeki telefona 100 lira verdim camı kırıktı onu yaptırdım o kadar...

Kıyafet alırken kalitelisine ama her zaman uygununa bakarım. Bir gömleğe 400 lira veremem...

Focus 2,5 da benim için lüks değil, kaliteden dolayı tercih ettim Volkan Bey..

Hacim,

Fiyat,

Performans,

Tüketim,

ve Kolay satılması sayesinde tercih ettim. 2011 Focus 2,5 benim için lüks değil ama 2011 Focus 3 benim için biraz lüks.

O nedenle onun yerine şu derken daha çok empati yapmak gerek diye düşünüyorum. Onun haricinde size katıldığım şeyleri de daha önce belirttim zaten.

Arkadaşın VW Passat konusunu da baltaladık ama dertleştik, hakkını helal etsin...

Allah herkese gönlüne göre versin kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

Benden yana helal olsun....Kandiliniz mübarek olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...