İçeriğe Yönlendir

Maf Sensörü Şanzıman P0700 Arıza Kodu Ve Aracın Çekiş Düşüklüğü

Selman Ölmez

Recommended Posts

Selman Ölmez

2.0 tdci ov aracımın son zamanlarda yığılma ustaların tabiri ile şişme yapıyor 80-100 km hızlarda gaza bastığımda araç gitmiyor sadece dip gaz yapıp vitesi düşürdüğünde gidiyor 160 km hızdan sonrası düz yolda yok ankaranın çubuk ilçesinde ikamet ettiğimden işyeri yenimahallede hergün git gel yapıyorum havaalanı yolu dümdüz ve akıcı sürekli deniyorum ama nafile ustaya götürdüm enjektörlerden şüphelendim yeni yaptırmıştım enjektörlerle ilgili sorun vermedi aracın yakıtı fazla cihaz bağlandığında maf sensörü ve şanzıman p0700 veya p0701 tam hatırlayamadığım hata kodu veriyor turbocuya gittim sorun yok dedi şanzımancı o hata kodunda şanzımanı komple indirmeden birşey anlamayız dedi. 

siz değerli insanların düşünceleri nedir kimseye ellettirmedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selman Ölmez

Bu arada map sensörü hatası ben sensörleri karıştırdım alttaki turbo ile manifolt arasındaki

Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan

Tesisat problemi var aracınızda

yapılması gerekeni biraz daha açarsanız abi daha yardımcı olursunuz.

Bu map sensör hatasını ben de alıyorum ara sıra en son kızdırma bujisi patlamıştı o zaman aldık onda bariz güç kaybı vardı 30km yukarısını çok zor çıkıyordu.

Yorum bağlantısı
Selman Ölmez

Yaklasık 1 ay oldu

yapılması gerekeni biraz daha açarsanız abi daha yardımcı olursunuz.

Bu map sensör hatasını ben de alıyorum ara sıra en son kızdırma bujisi patlamıştı o zaman aldık onda bariz güç kaybı vardı 30km yukarısını çok zor çıkıyordu.

Cekis sorunu 5. Vites 3000 devir sonrasi yok 80 km hizda gaz verdigimde gec tepkime oluyor gazi dibine kadar basmayinca araba gitmiyor
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...