İçeriğe Yönlendir

D Sınıf Araç Arayışı ?

Alper DEMİR

Recommended Posts

Alper DEMİR

Alper Bey çok eliyorsunuz. İşiniz zor. bütçe büyüyünceye dek daha küçük araç tavsiye ederiz.

Araç satılana kadar her rüzgara kapılıyorum.Sonlara doğru kararı vericez inşallah :D

Dizel düzgün araba 25 26 ya olsa olsa era olur malesefki şu piyasada .( demeye çalıştığım çok masraf açmiyacak yola gidecek ) onuda beğenmiosun o sebeple zor süreç . ama trend mondeo 2005 2006 uygun fiyata denk düşürürsen 25 26 ya 1 2 de harçayarak zımba gibi yapabilrsin

Anladım teşekkürler mantıken era öyle evet fakat büyük konuşmayayımda alacağım en son araçlardan biri sanırım.Mondeoları araştırmaya devam ediyorum.O kadar ilandan 2 tane kafama yatan temizliğine hakikaten inanılacak araç çıktı.Onlarda düplü bakalım hayırlısı..

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

Dizel düzgün araba 25 26 ya olsa olsa era olur malesefki şu piyasada .( demeye çalıştığım çok masraf açmiyacak yola gidecek ) onuda beğenmiosun o sebeple zor süreç . ama trend mondeo 2005 2006 uygun fiyata denk düşürürsen 25 26 ya 1 2 de harçayarak zımba gibi yapabilrsin

O fiyata temiz dizel era dahi alınmaz olsa olsa şirket aracı ya da taksi çıkması olur.  Kia cerato 1.5 dizel belki bulunabilir ama Alper d segmenti istediğinden  tavsiye edemiyorum :) işi zor valla. Bence d segmentinden vazgeçeçek.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

O fiyata temiz dizel era dahi alınmaz olsa olsa şirket aracı ya da taksi çıkması olur.  Kia cerato 1.5 dizel belki bulunabilir ama Alper d segmenti istediğinden  tavsiye edemiyorum :) işi zor valla. Bence d segmentinden vazgeçeçek.

Abi çok sevindim alınmaz ise öleyse benim era 30 eder :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

Abi çok sevindim alınmaz ise öleyse benim era 30 eder :D

geçenlerde bir tanıdık Renault 19 aldı 18.000 TL'ye ona göre düşün. Temiz dizel era için 25-26 2 yıl öncesinin fiyatı

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

Araç satılana kadar her rüzgara kapılıyorum.Sonlara doğru kararı vericez inşallah :D

Anladım teşekkürler mantıken era öyle evet fakat büyük konuşmayayımda alacağım en son araçlardan biri sanırım.Mondeoları araştırmaya devam ediyorum.O kadar ilandan 2 tane kafama yatan temizliğine hakikaten inanılacak araç çıktı.Onlarda düplü bakalım hayırlısı..

Bir tüplüde benden geliyor Alper Bey,

Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Mustafa bey haklı era düzgün yok. Vgt Sunrofflu olması şart o olacaksa :D şaka şaka öylesine bir bakmıştım :)

Emrullah bey satıyor musunuz alıyor musunuz tam anlayamadım. Satiyorsaniz iddialı bir cevap olmuş merak ettim :D

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Alper butce d sinifi icin yetersiz ise c sinifi sw araclara bakarsan daha uygun fiyatli bulursun. Hatta d sinifinda nadir sw'ler umulmadik fiyatlara da denk gelebilir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Evren abi merhaba C sınıfında bagajla ilgili problem yok zaten. Sw'nin tek farkı bagaj evet D sınıfı sw'ler tutulmuyor çoğunlukla yani öyleydi şimdi onlarda uçmuş var mıdır aklında bir model ?

Yorum bağlantısı

307sw, 156sw,volvo v40, focus1 sw, vectra sw, mondeo sw, megane1 sw alternatif cok ama bunlarda genelde benzinli lpgli olur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

Mustafa bey haklı era düzgün yok. Vgt Sunrofflu olması şart o olacaksa :D şaka şaka öylesine bir bakmıştım :)

Emrullah bey satıyor musunuz alıyor musunuz tam anlayamadım. Satiyorsaniz iddialı bir cevap olmuş merak ettim :D

Satıyorum ve tavsiye ediyorum. En güzeli sizin olur insallah (benimkini kastetmedim)
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Evren abi alternatifler güzel lakin 307 hariç hiçbiri tutulmuyor gibi,focus 1 çıktığından beri hiç ısınamadım bir araç 156 wagon sedanindan bile iyi ama yarinada düşünmek lazım.Volvonun eskisi fena üzüyor çoğu tanıdığımda var,bi dökülmeye başladı mı kimsede bakmıyor zaten. Dediğim gibi C sınıfı sw'ler bagaj hariç geniş değil. Teşekkür ediyorum. Benzin LPG şart gibi görünüyor.

Emrullah bey aracınıza bakmak isterim. Mobilde olduğum için konulariniza bakamıyorum

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

Evren abi alternatifler güzel lakin 307 hariç hiçbiri tutulmuyor gibi,focus 1 çıktığından beri hiç ısınamadım bir araç 156 wagon sedanindan bile iyi ama yarinada düşünmek lazım.Volvonun eskisi fena üzüyor çoğu tanıdığımda var,bi dökülmeye başladı mı kimsede bakmıyor zaten. Dediğim gibi C sınıfı sw'ler bagaj hariç geniş değil. Teşekkür ediyorum. Benzin LPG şart gibi görünüyor.

Emrullah bey aracınıza bakmak isterim. Mobilde olduğum için konulariniza bakamıyorum

Konuda  telefon numaram var. Haberleşirsek yardımcı olmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Tamamdır Emrullah bey..

Mehmet bey keşke o kadar cikabilsem, ama o kadar da cikabilseydim. Bu kesinlikle 00-03 arası 525-528 olurdu. :) bendeki rakamlara gelen passatlarin hepsi bitik neredeyse onları alırsam birde SS plaka almam lazım "son sahibinden" misali :D Onun için octavia bakıyordum. Teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

chevrolet epica olur https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2008-dizel-otomatik-148000-km-full-plusfull-297345902/detay

mk3 mondeo - hyundai sonata jagur + uzay, kia magentis, vectra vs. bunlar boyut olarak yakın araçlar. İç hacimleri aynı. mandeo kadar geniş ve arkada siz mesafesi sunan araçlar değiller. Hep jaguar kasa sonatalara biterdim, mondeodan sonra içine bindim ufak geldi.

Genişlik için jeep tarzı bakın diyeceğim o paraya jeep yok, az yakan jeep de yok zaten. Hyındai matrix var onun da tasarımı kötü

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Alper DEMİR
(düzenlendi)

Teşekkürler Erdem bey, bu aralar safrane'lere sardım. Lagunadan lüks arka diz mesafesi efsane neredeyse sanırım E sınıfı artı fiyatları çok uygun 2,5 değilde 2.0 motorlar daha mantıklı 98-99 modeller Volvo motor var. Çok sorunsuz araçlar değiller sanırım. Bilir misiniz nasıl araçlardir ?

tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Teşekkürler Erdem bey, bu aralar safrane'lere sardım. Lagunadan lüks arka diz mesafesi efsane neredeyse sanırım E sınıfı artı fiyatları çok uygun 2,5 değilde 2.0 motorlar daha mantıklı 98-99 modeller Volvo motor var. Çok sorunsuz araçlar değiller sanırım. Bilir misiniz nasıl araçlardir ?

Siyahlarin buyuk cogunlugu meclisten cikmadir. Gecen dokuntu bir tane vardi ama vitesi pamuk gibi geciyor, kapilar mm'ik kapaniyordu. Degisik bir arac. Surusu keyifli o kesin ama en ufak bir ariza suphesinde ne yapacahim demek bu keyfi bozar mi ona bakip karar vermek lazim.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Evet forumdada zamanında konu açılmış herkes güzel araç olduğunu ama parça vs.durumlarinin sıkıntılarından bahsetmiş bende ufak bir araştırma yaptım opel omega'dan daha az tutuluyor, parça bulma oranları mekanik, motor hariç biraz zor bir araba.. Yani omegayla kiyaslayinca omega daha mantıklı geliyor. Bende nerde uç araba var onları seviyorum. Napicaz bakalım :(:)

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla
(düzenlendi)

Evet forumdada zamanında konu açılmış herkes güzel araç olduğunu ama parça vs.durumlarinin sıkıntılarından bahsetmiş bende ufak bir araştırma yaptım opel omega'dan daha az tutuluyor, parça bulma oranları mekanik, motor hariç biraz zor bir araba.. Yani omegayla kiyaslayinca omega daha mantıklı geliyor. Bende nerde uç araba var onları seviyorum. Napicaz bakalım :(:)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-98-model-safrane-otomatik-onden-az-hasarli-299725562/detay

8,500 istiyordu 1 ay önce satılmayınca fiyat artıranlardan amcam. 8 e verir. bi düşünün. Ben ufakken babamın fabrikatör arkadaşı almıştı, en fullüydü fransızca konusuyordu kemer takın diye .)

tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Radyatör le birşeyler almış ondan yükselmiştir fiyat :p Pert kayıtlıdır bu araç sigortadan aldığına göre yani tamam ucuza mal oluyormuş gibi ama tupte yok 2.5 6 silindir makina ya 1,5 a tupte takmazlar astarı yüzünü geçer riskli o araç biraz.Birde satmak istediğimde zaten piyasası yok o kayıtlada hiç satılmaz. Gardas olur :D

Sanırım BMW E34 alicam. Ama halen düzgün dolu bir araç yok ilanlarda gruplardan takip etmeye başladım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...