İçeriğe Yönlendir

Sinyal Turuncu Yapmak

Alperen Kaya

Recommended Posts

Alperen Kaya

sinyalleri turuncu yapmak istiyorum amerikan park modulu kullanacağım için sanırım orj.sarı yanıo sinyaller.Alabileceğim tavsiye ettiğinz bi ürün varmı link olarak verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden 

ben bu şekilde olmasını isttiyorum örnek olarak verdim(far focusun farları değil)

g87EdQ.jpg

Yorum bağlantısı
Alperen Kaya

Amber görünce dayanamıyorum abi :D

Kardeşim sinyal ampülünü söküp ampül tipini burda paylaş sonuca direk ulaştıralım seni. :) Py21 olma ihtimali yüksek ama emin olalım yinede :)

teşekkürler abicim öyle yapıyım sökeyimde ona göre resimlerini atarım yardımcı olursun  :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Amerikan park var bendede park ampüllerini turuncu aldım ama yinede tonları farklı. Parkları komple söksem bi zararı olurmuki.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

focusta park ve siyal ampullerinin yerelşimi ve ön cam dizaynları farklı. ampulleri aynı bile olsa farklı tonda ışık verecektir.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

focusta park ve siyal ampullerinin yerelşimi ve ön cam dizaynları farklı. ampulleri aynı bile olsa farklı tonda ışık verecektir.

aynen dediğin gibi oluyor abi. görüntü çok çirkin oluyor. park ampüllerini komple sökecem bizim araçlarda arıza lambası yakma olayı yok ama cezası filan varmıdır ondan emin değilim.

Yorum bağlantısı

aynen dediğin gibi oluyor abi. görüntü çok çirkin oluyor. park ampüllerini komple sökecem bizim araçlarda arıza lambası yakma olayı yok ama cezası filan varmıdır ondan emin değilim.

yukarıda benım attığım resimde dikkat edersenız park ampulu yok :) Söktüm lamba ve yakmaz bizim araçlar

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

yukarıda benım attığım resimde dikkat edersenız park ampulu yok :) Söktüm lamba ve yakmaz bizim araçlar

Hiç dikkat etmemişim ona :) Yarın sökeyim bende parkları . Teşekkürler :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...