İçeriğe Yönlendir

Susturucu Iptali Yapılan Araç Muayneden Geçer Mi ?

Mustafa Karaaslan

Recommended Posts

Mustafa Karaaslan

Aracımda susturucu iptali var. Bu hafta muayne var acaba sorun olur mu ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Akıl ve kulak sağlığımız için geçirmemeleri gerekir.

Kulak sağlığınıza zarar verecek derecede değil. 

Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Son susturucu şart Ozan arkadaşımızın dediği gibi.

Yoksa geçmiyor malesef.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Eksoz emisyon değerinde sorun çıkmadı bugün eksoz pulunu aldım. Şansımı denemeye karar verdim geçmezse zaten depoda susturucum takıp öyle gideceğim.

Düz boru olan ne yapsın :blush: . Muayene öncesi son susturucu depoda hazır beklesin.

Abi senin durum benden beter. Senin ki gibi ses gelsin maksimum 2 günü var onu eski haline çevirmem için  :D  Bende öyle aman aman denilecek birşey yok sadece son suturucu iptal yerinde düz boru var ama homurtusu beni mutlu etmeye yetiyor.  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Eksoz emisyon değerinde sorun çıkmadı bugün eksoz pulunu aldım. Şansımı denemeye karar verdim geçmezse zaten depoda susturucum takıp öyle gideceğim.

Abi senin durum benden beter. Senin ki gibi ses gelsin maksimum 2 günü var onu eski haline çevirmem için  :D  Bende öyle aman aman denilecek birşey yok sadece son suturucu iptal yerinde düz boru var ama homurtusu beni mutlu etmeye yetiyor.  :rolleyes:

Benim araçda ses yok. Normal kullanımda standart ses ne ise aynı ses var. Sadece gaz tepkileri sert ya da, dip gaz yapınca homurdanmalar başlıyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Bir de, ilk çalıştırma esnasında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi senin durum benden beter. Senin ki gibi ses gelsin maksimum 2 günü var onu eski haline çevirmem için :D Bende öyle aman aman denilecek birşey yok sadece son suturucu iptal yerinde düz boru var ama homurtusu beni mutlu etmeye yetiyor. :rolleyes:

Bence hiç deneme boşuna git gel yapmış olursun :)

Bi egzozcuda 10-20 tl ye kaynak yaptır, muayene sonrası söktürürsün :)

Yorum bağlantısı

Abi senin durum benden beter. Senin ki gibi ses gelsin maksimum 2 günü var onu eski haline çevirmem için :D Bende öyle aman aman denilecek birşey yok sadece son suturucu iptal yerinde düz boru var ama homurtusu beni mutlu etmeye yetiyor. :rolleyes:

Gaziye git halletsin git gel yapmaya gerek yok bi çay içersin Benden de selam söyle kardeşime
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Gaziye git halletsin git gel yapmaya gerek yok bi çay içersin Benden de selam söyle kardeşime

Görüştüm bugün git dene şansını diyor o da söylerim abi ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...