İçeriğe Yönlendir

Focus II - Yol Bilgisayarı Ekranı Karardı..

Ahmet Yıldıran-2

Recommended Posts

Ahmet Yıldıran-2

herkese selamlar

2 gündür 2010 focus aracımın yol bilgisayarı arız vermeye başladı. şöyle ki sabah çalıştırdığımda herhangi bir sorun yoktu ancak saat 5 gibi işten çıkarken ekranın tamamen karardığını gördüm. herhangi bir yazı falan da yok. ertesi sabah araca bindiğimde yol bilgisayarı çalışıyordu ama akşam 5 gibi gene gitmişti. ustaya götürsem gün içinde çalışıyor zaten akşama doğru gidiyor. herhangi bir fikri ya da tavsiyesi olan, başına gelmiş olan var mı acab

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

akü kutup başını çıkartıp bi 15 dk sonra tekrar takın eğer yine düzelmezse aküyü kontrol ettirmenizi tavsiye edebilirim onun dışında aklıma bişi gelmiyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldıran-2

akü kutup başını çıkartıp bi 15 dk sonra tekrar takın eğer yine düzelmezse aküyü kontrol ettirmenizi tavsiye edebilirim onun dışında aklıma bişi gelmiyor 

arabanın çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok. o yüzden aküden olabileceğini çok düşünmüyorum ama seçeneklerim arasında. araba genelde dışarda güneş altında kalıyor çok basitçe olabilir ama sıcaktan falan soketlerde gevşeme mi oluyor diye düşünmeye başladım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin

görüntü gittiğinde gösterge panelinin üzerine elinizle hafifçe vurmayı deneyin bu esnada görüntü gelip giderse gösterge paneli sökülüp lehimlerini kontrol etmek gerekebilir

Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldıran-2

görüntü gittiğinde gösterge panelinin üzerine elinizle hafifçe vurmayı deneyin bu esnada görüntü gelip giderse gösterge paneli sökülüp lehimlerini kontrol etmek gerekebilir

dediğinizi denedim ama bir değişiklik olmadı. gerçi direk ekran üzerine hafif şekilde vurdum. bilemiyorum nedir? az önce kontrol ettim ekran normal. bakalım iş çıkışı ne olacak

Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldıran-2

Araba sıcakta fazla mı kaldı?

güneşli günde kalıyor haliyle. işyerinin etrafında gölge yer yok. sabah 8 akşam 5

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

güneşli günde kalıyor haliyle. işyerinin etrafında gölge yer yok. sabah 8 akşam 5

sıcak ve güneş bu tür ekranların düşmanı. o konuya dikkat edin belki düzelme görürsünüz..

Yorum bağlantısı
Ahmet Yıldıran-2

ekran tamir edilebiilyor çıkma ekranlar ile

dün işten çıkınca gene gitmişti ekran. çıkma komple kilometre saati varda ekran daha hiç denk gelmedi. onu da internetten bulabiliyorum ancak. malum aksaray küçük şehir bir çok parça hep dışardan getirtiliyor.

sıcak ve güneş bu tür ekranların düşmanı. o konuya dikkat edin belki düzelme görürsünüz..

bakalım nasıl olacak ama anlamış değilim. sabah ekran şu an da yani çalışıyor herhangi bir sorun yok. muhtemelen akşama gene gidecek.. acayip bir durum

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Selim Kaya

LCD ekran uzun bir süre direk güneş ışığına maruz kalınca kararıyor. Bugün bizzat kiosk için kullanılan bir monitörde gördüm. Gölge alanda sıkıntı yok, güneşe direk maruz kalan alan kararmıştı. Kararan alanın kavisi bile gölgenin kavis ile aynıydı. Bir de kadranı güneş ışığından koruyarak deneyin bence.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Ön cama güneşlik koyabilirsiniz. Yada ekranın önüne güneş görmeyecek şekilde havlu falan koyabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Rıdvan Çelik

Bu konuyu hortlatayım :)ekran değişimi dışında ne tür bir çözüm bulundu?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...