Emre Çelikel 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 İyi akşamlar arkadaşlar. 2 gündür canımı sıkan bir sorunla karşılaşıyorum. Dün aracımı vizeye götürdüm. Oraya götürmeden yağına suyuna baktım su haznesi eksilmişti. 6 aydır ilk defa eksildi. Sonra vizede su akıtıyor dedi. Tamam dedim eve geldim su neredeyse yok gibiydi doldurdum suyu. Sabah baktım su eksiltmiyor. Sabah işe gittim sorun yok su tam. Akşam 30 km yaklaşık yol yaptım yine su bitmek üzereydi.Biraz uzun oldu fakat kusura bakmayın canım çok sıkıldı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Altay1 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Yuzde 90 devirdayim yeni degistim parca 145 tl iscilik 150 tl devirdayim degismisken trigerde degis Ve iyi bir ustaya git Yorum bağlantısı
Emre Çelikel 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 6 ay önce trigeri değiştirdim devirdaimde sorun yok dedi usta.Yere herhangi bir su akıtma yok. bodrumda da güvenilecek usta yok ne yapacağımı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Emre Çelikel 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yok vizedeki muayneyi yapan adam dedi.başka birşey demedi. Umarım fazla masraf çıkarmaz. Tahminen araba çalışınca akıtmaya başlıyor. 12 Mayıs 2016 tarihinde Emre Çelikel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Feriz AY 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Emre kardeşim, benim mondeo da oldu,yedek su deposunun kapağı gevşemiştir yada kapak termostatlı içi bozulduğu için su eksiltme gerçekleşiyor.benim mondeo da kapağı zorlayınca içi kırılmıştı,ondan eksiltme yapıyordu. Discovery cihazımdan gönderildi Kapağın yenisini takınca düzeldi.eğer ki v kayışının oradan yada diğer taraftan yere su damlatma yoksa. Discovery cihazımdan gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Emre Çelikel 13 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2016 Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Bugün yaptırdım arabayı. resmen termostat tarih olmuş araba çalıştığında basınçla su akıtıyormuş bide arasına 230 lira kaçmış. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Arkadaslar benimde uzun yolda eksiltiyor tahminimce virajlari donerken sag on tekerin ordan atiyor 180 km lik yol oncesi fulledim 180 km lik yol sonrasi minimum altina inmisti gene sag tekerin ustu islakti sorun ne ne olabilir arkafaslar cvplriniz icin simdiden tskler... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 (düzenlendi) Devirdaim-Termostat bunlar hızlı biçimde su eksiltir. Eğer su yavaş yavaş 1 hafta içinde eksiliyorsa bakacağınız yer hava filtre kutusunun altında olan kalorifer çatal hortumudur, bir ucu kalorifere diğer termostada uzanan hortum, bu hortum zamanla hava filtresine giren emiş hortumunun sürtmesi yüzünden delinir, kaçak neredeyse görünmez, dikkatlice bakınca anlarsınız.... hortum budur, resimdeki hortumun ortasında kalan köşeye yakın bir yerden delinir, (toplu iğne ucu kadar delinse su kaçar, aşınan kısım mavidir, siyah kaplamanın altında mavi iç kaplama vardır. 27 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Çelikel 27 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2016 Benim termostat sorununda da bu çatal boruyu söylediler. Bira pahalı bir hortum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Benim termostat sorununda da bu çatal boruyu söylediler. Bira pahalı bir hortum pahalıdır evet, kendim değişmiştim, hemde motorun üstünden, baya zor olmuştu Yorum bağlantısı
Recommended Posts