Selim Kılınç 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Hocam kusura bakma dalga geçmiyorum antifirizin kırmızı olması lazım doğru ise arabanın bir yerlerinde antifiriz kaçağın olmasın sıcak bir yerlere damlama yapar uçar gider ama koku malum etrafa yayılır. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Aralık 2016 Paylaş 18 Aralık 2016 Aynısı benim arabadada var eksoz manifoltundan diye düşünüyorum. Sökmeden bir şey diyemem... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Aralık 2016 Paylaş 18 Aralık 2016 Arka tamponun altindaki hava kapakçıkların bozulmuş ve buradan koku giriyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 18 Aralık 2016 Paylaş 18 Aralık 2016 Koku tam olarak ayak kokusuna benzer bir koku ise kesin çözümü söylüyorum.. Cam suyu deponuzu iyice boşaltın. Bir miktar temiz su koyup tekrar boşaltın ve kaliteli bir cam suyu koyun. Kokunun kaybolduğunu göreceksiniz. Bu formu seviyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bilgiler öğreniyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 5 Nisan 2017 Yazar Paylaş 5 Nisan 2017 Çözüldü. Koku egrye takılan 2 hortumun yerinden çıkmasından kaynaklıymış. Atikeri bağlarken o hortumları kastırmışlar, arabada egr oldugunu bilmeyen ustalar bu ihtimali tahmin edememişlerdir. Sonuç olarak koku kesildi. 3 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Yani o sorunlu hortumlar arabada motorda herhangi bir aksaklık vermedi, gidişini etkilemedi de sadece koku mu yapıyormuş? Valla enteresan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 6 Nisan 2017 Yazar Paylaş 6 Nisan 2017 Benzinde bile çekiş 5-10 beygir düşmüş meğer, sorun düzelince farkettim. Yaşlanıyoruz abi. Sakin kullanım modu on araba taş abi ya yakıt hortumunu da söksen çalışıyor, triger rulmanı da dağılsa kayış koparmadan 200 km yol yapıyor mubarek bir makine bu 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 2 saat önce, Mehmet Eren yazdı: Benzinde bile çekiş 5-10 beygir düşmüş meğer, sorun düzelince farkettim. Yaşlanıyoruz abi. Sakin kullanım modu on araba taş abi ya yakıt hortumunu da söksen çalışıyor, triger rulmanı da dağılsa kayış koparmadan 200 km yol yapıyor mubarek bir makine bu Valla gözün gibi bakacaksın, o da sana özü gibi hizmet edecek. Taş gibi diyoruz ama millet bi kablo kopsa arabadan soğuyup sorunlu ilan ediyor. 20 yaşında araba 5 yaşındaki birçok arabayla yarışıyor, daha ne yapsın ? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts