Ali Eren 15 Mayıs 2016 Paylaş 15 Mayıs 2016 Her zamanki gibi harika görüntüler. Hepinizin yüreğine sağlık. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 15 Mayıs 2016 Paylaş 15 Mayıs 2016 Yine güzel yedik Kerem abi sağolsun herzamanki gibi çok ilgilendi herkezle. Servet abinin tatlısından da nasiplendik, Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler herkese. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 15 Mayıs 2016 Paylaş 15 Mayıs 2016 Çok keyifli olmuş belli, emeği geçen herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 (düzenlendi) Baş da Kerem olmak üzere, herkese teşekkürler. Yine çok güzel bir gün oldu. Mazda'nın boyutu kadar tatlısını da yedik .Servet'in kesesine bereket. Güle güle kullansın. KILÇIK; Tatlı arabanın boyutu kadar olduğundan, adam başı 1 dilim düştü ama King tedbirliymiş. Erken gidenlerden sonra, Ortaya çıkan Künefe daha güzeldi. 16 Mayıs 2016 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Yapılan kuzu etkinliklerinin içinde bence en güzeli ve en iyisi idi... Ailece ve bireysel katılan tüm dostlarıma,abilerime ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Mekandaki ilgi ve alaka çok çok iyidi,özellikle yemeklerin kalitesine diyecek yoktu,güne damgasını vuran yine udi Serkan bence. Servet abim,sanada ayrıca teşekkür ederim,aracın ilk tatlısını yeme şerefine nail oldum tekrar kesene bereket,rabbim kaza bela vermesin,güzel günlerde kullanın abim. Yemek sonrası,mekanın bahçesinde bize Nargile ve Semaveri yakma olanağı sunan işletme sahibinede özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Kerem kardeşim için fazla söze gerek yoktu,mekana yine en son geldi [emoji23] Şaka bir yana,emeklerin için teşekkürler kardeşim.. Bir iki fotoğrafda benden olsun:) Servet abim ve benim selfim Hüseyin abimin sahneye yakın oturmasının pişmanlığı fotoya yansımış Mazda da örümcekler geziyordu,sanırım gizli güvenlik sistemi devredeydi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Servet abinin bezelye püreli baklavasıda baya iyiydi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 afiyetler olsun hepinize gene çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Eveeett derken gün geldi et'ler yendi ve sizlere oradan bizlere de buradan '' ama iyi yedik be '' demenin vakti gelmiş Yüreklerinize sağlık dostlar, kocaman alkışlar 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 afiyetler olsun hepinize gene çok güzel olmuş Oldu valla be Mehmet 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Gerçekten güzel bir etkinlik oldu.. Başta Kerem Minaz olmak üzere.. Katılanların katkısı büyük. Yaptığım çok birşey yok. Gönül ister çok sık tekrarlamak, dostlarla daha sık buluşmak görüşmek.. Bu şartlarda buna da şükür. Özlediğimiz, uzun zamandır göremediğimiz, yeni tanıştığımız arkadaşlarımız ile görüştük, güzel yedik, iyi yedik, hakkaten yedik, ama ne yedik, eğlendik, sohbet ettik.. Hepinizin ayaklarına, yüreklerine, muhabbetine sağlık.. Taa Çanakkale den, Kocaeli den misafirlerimiz geldi. Sağolsunlar, varolsunlar.. Servet abimin dadlusunu yedik. Seramiğin anaktarla çizildiğini gördük. Allah kaza bela vermesin tekrar. Konsol bile deri kaplıydı Mazda nın. 1 kg ye 1 Mhz mi Ghz mi güç mü ne düşüyormuş. Öğrenmiş olduk. [emoji14]Kusur olduysa affola. Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi bize bildiriniz. Mert Can ın Polo yu 300 hp yaptık.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Ev sahibini bir dahakine dövelim [emoji88] Çok güzeldi, eş dost arkadaş... Yeni üyeler hoş gelmiş sefalar getirmiş Rekora gittim. 35 saniyede tabak bitti Şuncacık et, bir adama ne yapar? 35 saniye iki lokma bile değil. Yine olmamış. Karnınız doymasa da eşi dostu görmüş oldunuz, ayaklarınıza sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Şuncacık et, bir adama ne yapar? 35 saniye iki lokma bile değil. Yine olmamış. Karnınız doymasa da eşi dostu görmüş oldunuz, ayaklarınıza sağlık. Abi hiç yakıştıramadım senin gibi bir yemek üstadına.. Yediğimiz et kuzu eti. Ve tandır. Haliyle yağlı. Yağlı kuzu eti oda sıcaklığında hızlıca donar ve don yağ olur. Lezzeti azalır. Damağa yapışır vs.. O sebeple azar azar gelir. Soğumadan yenir. Bittikçe yine gelir. Ta ki sen dur diyene kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bir ara dur demeyi unutmuşum ben [emoji23] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bir ara dur demeyi unutmuşum ben [emoji23] Ben itiraf ediyorum hepsini bitiremedim az da olsa kaldı tabağımda,porsiyon kallaviydi. Haliyle kızım da bitiremedi, biz iki kişiydik ama 1 kişi parası aldılar bizden Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bir ara dur demeyi unutmuşum ben [emoji23] Bir ara derken Paşam süre konusunun açılımı olursa sevindirici olacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bir ara dur demeyi unutmuşum ben [emoji23] Senden kalan yarımları da ben yedim işte.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yanlışlıkla 50mm zoom lens ile gelince.. 9 metre kuralına göre açıldım sizde gördünüz ama nafile.. Sonrada kendime küstüm çekmedim bi daha [emoji27] [emoji27] [emoji41]Bu da benim parktan çıkmayan ege.. 16 Mayıs 2016 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Katılanların yüreğine sağlık. Resimlerden de anlaşılacağı üzere, bol kuzulu bir toplantı olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Bizim bi paket vardı kerem daha gelmedi Abi kargo şirketini aradım.. Paket kaybolmuş. Şans işte. Mecburen buraya gelcen artık. Ama gece 12 de değil. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Herşey çok güzeldi, Keremin emeğine sağlık ilgilendi herkesle. Katılanlarında ayağına sağlık. Doğuş'ada ayrıca teşekkürler, güzel bir kahvaltınin ardından yoldaşım oldu Dönüş acı oldu ama yılda bir olur okadar. 3 saat falan sürdü trafikten. Birde kahve içebileydik daha iyi olacağdııı ammaa Baş da Kerem olmak üzere, herkese teşekkürler. Yine çok güzel bir gün oldu. Mazda'nın boyutu kadar tatlısını da yedik .Servet'in kesesine bereket. Güle güle kullansın. KILÇIK; Tatlı arabanın boyutu kadar olduğundan, adam başı 1 dilim düştü ama King tedbirliymiş. Erken gidenlerden sonra, Ortaya çıkan Künefe daha güzeldi. Künefe işini ben blöf sanmıştım abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts