İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 4 Fotoğrafları

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Mustafa Serhat

Bizim gibi beyefendiler kahvesini içemedi, ne yapalım kader. :biggrin: :biggrin:   başka zaman içeriz inşallah  :yes:

Ayrıca Künefe den haberimiz olmadı, olsa şampiyonluğu bırakırdık  :fiuw:

Birde kahve içebileydik daha iyi olacağdııı ammaa  :D

Künefe işini ben blöf sanmıştım abi  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kardeşim haberim yokken çekmiş :)

7c2dcc8f0157f7403f1a9a135cc8d384.jpg

Bahadır bu fotoda seni kınıyorum [emoji51][emoji51][emoji118]

202e3c79805b74a5e0e42ccc64ef10be.jpg

Ben itiraf ediyorum hepsini bitiremedim az da olsa kaldı tabağımda,porsiyon kallaviydi. Haliyle kızım da bitiremedi, biz iki kişiydik ama 1 kişi parası aldılar bizden p

Abi,paket yaptırıp eve götürmüşsün diolla :)

Bir ara derken Paşam :unsure2: süre konusunun açılımı olursa sevindirici olacaktır :D:D

Ağam,süreyi tutamadık ne yazık ki tabaklar karıştı bi ara :)

Senden kalan yarımları da ben yedim işte.. D

Pis boğazsın sen ya :)

Yorum bağlantısı

...

Pis boğazsın sen ya :)

Pis boğaz olan sendin abi ben değil..  ;) Sipariş verdiğin menü yerine pirzola menü geldi sana. 4 dal. 1 dalı yedikten sonra farkına vardın ve garsona "bu benim istediğim menü değil" dedin. (Kayserili stayla) Sonra kalan 3 dalı benim siparişim miş gibi bana getirdiler. 3 dalla idare etti bu beden.  ;) Sen ise benim 1 dal pirzolayı + karışık ızgaranı afitapla yedin..  ;)  :p  :D Pis boğaz.  :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Pis boğaz olan sendin abi ben değil..  ;) Sipariş verdiğin menü yerine pirzola menü geldi sana. 4 dal. 1 dalı yedikten sonra farkına vardın ve garsona "bu benim istediğim menü değil" dedin. (Kayserili stayla) Sonra kalan 3 dalı benim siparişim miş gibi bana getirdiler. 3 dalla idare etti bu beden.  ;) Sen ise benim 1 dal pirzolayı + karışık ızgaranı afitapla yedin..  ;)  :p  :D Pis boğaz.  :D

Based on a true story :D

Yorum bağlantısı

Pis boğaz olan sendin abi ben değil.. ;) Sipariş verdiğin menü yerine pirzola menü geldi sana. 4 dal. 1 dalı yedikten sonra farkına vardın ve garsona "bu benim istediğim menü değil" dedin. (Kayserili stayla) Sonra kalan 3 dalı benim siparişim miş gibi bana getirdiler. 3 dalla idare etti bu beden. ;) Sen ise benim 1 dal pirzolayı + karışık ızgaranı afitapla yedin.. ;):p:D Pis boğaz. :D

Aman yarabbim o tabak seninmiydi [emoji23]
Yorum bağlantısı

Aman yarabbim o tabak seninmiydi [emoji23]

:(  :yes:  :D

Organizasyondan hiç memnun kalmadım. Hem soğuk hem eksik pirzola geldi.. 

Yorum bağlantısı

:(:yes::D

Sen dua et hepsini yedikten sonra garsonu çağırmadım [emoji23]

Ama o tabağın senin olduğunu bileydim affetmezdim [emoji51]

Yorum bağlantısı

Sen dua et hepsini yedikten sonra garsonu çağırmadım [emoji23]

Ama o tabağın senin olduğunu bileydim affetmezdim [emoji51]

Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Vicdan azabı çekmeyeceğim. Senin siparişin içeriğinde olan 200 gr tandır ve 150 gr kuzu şişi garsondan bana getirmesini istemiştim. İyi yapmışım. :keyifli:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

:(  :yes:  :D

Kardeşim geçen seneden akıllanmadınız,aynı adama gene organizasyon yaptırdınız.Yok mu bu aileyi bir araya getirebilecek ve güzelce karnını doyurabilecek başka bir vatan evladı! Adam misafir ağırlamak için değil,yemek yemek için gidiyor oraya :angry:

Yorum bağlantısı

Kardeşim geçen seneden akıllanmadınız,aynı adama gene organizasyon yaptırdınız.Yok mu bu aileyi bir araya getirebilecek ve güzelce karnını doyurabilecek başka bir vatan evladı! Adam misafir ağırlamak için değil,yemek yemek için gidiyor oraya :angry:

Haklısı abi.. :yes:  Biz de maduruz. Maduruz da maduruz.. :angry: Kime şikayet ediyoz? 

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)

Kerem, giderken bana verdiğin, kendi yaptığın . Portakal soslu oğlak dolması çok güzeldi ev halkı bayıldı. Princin içine yerleştirdiğin ev makarnalarını çok yaratıcı bulduk. Eline sağlık.

Ehtiyarlık bazen avantajdır.

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kerem, giderken bana verdiğin, kendi yaptığın . Portakal soslu oğlak dolması çok güzeldi ev halkı bayıldı. Princin içine yerleştirdiğin ev makarnalarını çok yaratıcı bulduk. Eline sağlık.

:crazy: Afiyet olsun abi.. :crazy:

Yorum bağlantısı

Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Vicdan azabı çekmeyeceğim. Senin siparişin içeriğinde olan 200 gr tandır ve 150 gr kuzu şişi garsondan bana getirmesini istemiştim. İyi yapmışım. :keyifli:

Hesabı eksik ödemem iyi oldu [emoji23][emoji23]

Bizim yediklerimiz bizi mahvetti abi [emoji23] keşke yemeseydiniz.

Yorum bağlantısı

Hesabı eksik ödemem iyi oldu [emoji23][emoji23]

Bizim yediklerimiz bizi mahvetti abi [emoji23] keşke yemeseydiniz.

Bende yere düşen cüzdanının içindeki paraları sahteleri ile değiştirmeyeydim kazıklanacaktım..  ;)

Size yedirdiğim yemeklerin tüm malzemelerini iyiki  Ali Expres ten aldım..  ;)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

:sandalye:

Yorum bağlantısı

%100 yaşanmış gerçek hayat hikayesinden alıntıdır. Hiçbir kurgu içermez. Sadece insanlar rencide olmasın diye isimler ve şirketler değiştirilmiştir.

Yorum bağlantısı

Bende yere düşen cüzdanının içindeki paraları sahteleri ile değiştirmeyeydim kazıklanacaktım.. ;)

Size yedirdiğim yemeklerin tüm malzemelerini iyiki Ali Expres ten aldım.. ;)

Bir Kayserili asla cüzdan taşımaz,önce bunu iyi öğren [emoji23][emoji23]

%100 yaşanmış gerçek hayat hikayesinden alıntıdır. Hiçbir kurgu içermez. Sadece insanlar rencide olmasın diye isimler ve şirketler değiştirilmiştir.

Ayrıca bu konuda ürün reklamı yapılmaktır [emoji23]

Yorum bağlantısı

Bir Kayserili asla cüzdan taşımaz,önce bunu iyi öğren [emoji23][emoji23]

Ayrıca bu konuda ürün reklamı yapılmaktır [emoji23]

O zaman ya biri içinde senin kimliğinin olduğu bir cüzdan taşıyor, yada kimliğin etkinliğe katılan arkadaşların eline geçmiş.. Cüzdanları bi kontrol edelim arkadaşlar. Sahte paralarla basılmayın..  :fiuw:  :D

Konu içinde subliminal reklam vardır! (Advertorial) Oldu mu?  :p  :D

Yorum bağlantısı

O zaman ya biri içinde senin kimliğinin olduğu bir cüzdan taşıyor, yada kimliğin etkinliğe katılan arkadaşların eline geçmiş.. Cüzdanları bi kontrol edelim arkadaşlar. Sahte paralarla basılmayın.. :fiuw::D

Konu içinde subliminal reklam vardır! (Advertorial) Oldu mu? :p:D

Olan Udi Serkana oldu [emoji23]

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu sene çok mutlu edemedik arkadaşı..  :D

yemekten sonra bir ara baktım,giriş katta masaya oturmuş,udu masaya kapaklamış,elleri başının arasında kara kara düşünüyordu.Servet de kaçtı bu sene . :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah herkesin ayaklarına sağlık, Kerem abinin emeklerine sağlık organizasyon için. Gece vardiyasından çıkıp tekrar aynı gece mesaiye gideceğim için bitik durumdaydım gelemedim, fotoğraflara bakıp pişmanlık çektim, sonrasında işten de ayrıldım, keşke geçen hafta ayrılsaymışım :D

Yorum bağlantısı

Telef olan kuzu sayısı nedir ?

Basit bir matematik hesabı yaparsak;

1 kuzu brüt 30 kg olsa, net 10 kg gelir.

40 kişiden hesaplasak;

Kişi başı ortalama 300 gr net/ kemiksiz et düşse;

Yaklaşık 12 kg net et yapar.

Buda ortalama 1,5 kuzuya tekabul eder.

Cevap veriyorum, telef olan kuzu sayısı 2. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Basit bir matematik hesabı yaparsak;

1 kuzu brüt 30 kg olsa, net 10 kg gelir.

40 kişiden hesaplasak;

Kişi başı ortalama 300 gr net/ kemiksiz et düşse;

Yaklaşık 12 kg net et yapar.

Buda ortalama 1,5 kuzuya tekabul eder.

Cevap veriyorum, telef olan kuzu sayısı 2. 

Yaptığın hesabı seveyim.Kuzunun tamamı tandırdan oluşuyo dimi. Boynu,bacakları,karnı,kolları,yumurtaları bunlar hep tandırlık et dimi ? :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yaptığın hesabı seveyim.Kuzunun tamamı tandırdan oluşuyo dimi. Boynu,bacakları,karnı,kolları,yumurtaları bunlar hep tandırlık et dimi ? :angry:

Tandır kelimesi geçmedi cümlelerimde abi.. Net et dedim. Boyun yada yumurtalık yiyen olduğunu sanmıyorum bu arada..  ;) Ha sana çok kanım ısındı. Abi dedim ama. Amca desem?  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...