İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 4 Fotoğrafları

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Önder Özcan

Tandır kelimesi geçmedi cümlelerimde abi.. Net et dedim. Boyun yada yumurtalık yiyen olduğunu sanmıyorum bu arada..  ;) Ha sana çok kanım ısındı. Abi dedim ama. Amca desem?  ;)  :p  :D

Neticede yannış hesap :angry:

Tandır dememiş olman,neredeyse hepimizin tandır yediği gerçeğini değiştirmez. 40 kişiden 30 u tandır yediyse, telef olan kuzu sayısı 2 den çoktur.Çoktan daha çoktur. En az 3 tür :crazy:

Yorum bağlantısı

Neticede yannış hesap :angry:

Tandır dememiş olman,neredeyse hepimizin tandır yediği gerçeğini değiştirmez. 40 kişiden 30 u tandır yediyse, telef olan kuzu sayısı 2 den çoktur.Çoktan daha çoktur. En az 3 tür :crazy:

Peki Önder Amca. Amcamsın, her konuda haklısın. :yes: Bana susmak düşer..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Udi adamdan köşe bucak kaçtım, İsabet olmuş :)

Adam bi ara barmene telefonundan bi resim gosterip, bu adami buralarda gordun mu diye soruyordu. Kasla goz arasinda senin resmini bile cekmis. Bence seneye mekani degistirelim. [emoji24] [emoji24]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Udi adamdan köşe bucak kaçtım, İsabet olmuş :)

seni fena kesiyordu

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ve siz beni uyarmadınız....

Seni uyarip kacirsaydik da, udi beyfendinin bahsisini biz mi vereydik.

Zaten siparisleri alan garson isimlerimizi sordugunda senin ismini Çaglar dedim, senin hesabi Çaglara kit.. odettik. Müzük parasini ode bari adam. Bunu bari yap...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Seni uyarip kacirsaydik da, udi beyfendinin bahsisini biz mi vereydik.

Zaten siparisleri alan garson isimlerimizi sordugunda senin ismini Çaglar dedim, senin hesabi Çaglara kit.. odettik. Müzük parasini ode bari adam. Bunu bari yap...

iyi ki garsona girişte ;ben Servet nasılsın demiştim... sonra olayı akışına bırakıp tğyy.. çıktım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Şaka bir yana özlemişim muhabbetlerinizi ve forumu. 

Arayı açmayalım. Bu hafta 19 mayıs yada cumartesi birşeyler yapsak mı?

Kerem Sende durumlar nedir? İstanbul'a doğru yolcu koltuğu boş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Olurdu, güzel olurdu ancak Ramazan ın ilk gününe kadar tüm izin günlerim dolu şuan. Ramazan da iftar programına gideriz. Burada da bir iftar yemeği ayarlamaya çalışabiliriz.  ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ok ozaman erteleyelim. Çokta gaza gelmiştim halbuki :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu konuya girip bakmayacağım demiştim ama dayanamadım.. Ramazan ayı gelmeden bi cesaret girip baktım.. Hepinize afiyet olsun. Ankara ya yollayacağınızı söylediğiniz paketlerden hiçbirisi gelmedi. Hala bekliyoruz... Kerem in hesabıyla telef olan 2 kuzunun 1.5 u orada gitmiş kalan yarımı yollasaydınız be yav :D

Yorum bağlantısı

Bu konuya girip bakmayacağım demiştim ama dayanamadım.. Ramazan ayı gelmeden bi cesaret girip baktım.. Hepinize afiyet olsun. Ankara ya yollayacağınızı söylediğiniz paketlerden hiçbirisi gelmedi. Hala bekliyoruz... Kerem in hesabıyla telef olan 2 kuzunun 1.5 u orada gitmiş kalan yarımı yollasaydınız be yav :D

Abi, dediğim gibi yolladım ama sanırım kargo şirketinde kaybolmuş. Şimdi mahkeme dava falan filan onlarla uğraşıyom.. ;) Uzun sürer ama. Beklemeyin. Atlayın gelin siz.  ;)  :biggrin:  :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi, dediğim gibi yolladım ama sanırım kargo şirketinde kaybolmuş. Şimdi mahkeme dava falan filan onlarla uğraşıyom.. ;) Uzun sürer ama. Beklemeyin. Atlayın gelin siz.  ;)  :biggrin:  :flowers:

kargo çalışanları iyi bir ziyafet çekmişler boşuna mahkeme ile uğraşma şimdi avukat savcı hakim hepsi neyin kaybolduğunu anlarsa birde onlara kargo yollamak zorunda kalırsın delil olarak  :p  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Son Mohikan.. İyi ki sahte para verdin de. Ucuz atlattın. :good1::D

Sahte parayla işimiz olmaz kardeşim :)

Seneye başka udi gelsin artık :)

Yorum bağlantısı

Sahte parayla işimiz olmaz kardeşim :)

Seneye başka udi gelsin artık :)

Ud ve keman derslerine başladım. Seneye ben çalcam.. 300 Tl lik yesem, 500 Tl mekandan alsam, 500 Tl de sizden toplasam!!! ;) Aboww. :shok: Hemen gittim ben.  :yes:  :D

Yorum bağlantısı

Ud ve keman derslerine başladım. Seneye ben çalcam.. 300 Tl lik yesem, 500 Tl mekandan alsam, 500 Tl de sizden toplasam!!! ;) Aboww. :shok: Hemen gittim ben. :yes::D

Pos makineside al kendine [emoji222]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...