Muhammet Emre 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Abilerim selamun aleykum öncelikle. Aracımda ufak çaplı değişiklikler yapmak istiyorum sizden yardım bekliyorum ne gibi şeyler yapabilirim dış görünüş bakımından. İlk başta aracımın fotoğrafları : Aracım bu arkadaşlar. Forumda uğur diye bir arkadaşın connect'i vardı onun modifiyesi çok hoşuma gitti arkadaşlara sordum bende yapsam yakışır mı diye renk farkından dolayı yakışmaz dediler yorumlarınızı bkliyorum. Birde aracım 2005 kasa 2010 kasasındaki tampon takılır mı ? Takılsa neler deişecek bilgisi olanlar yazarsa sevinirm. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 2008 kasaya 2010 takıldıgını biliyorum.. marspiyel ile baslayabilirsiniz. Ayrıca öndeki brandayı çıkarmanızı tavsiye ederim iz yapıyor.. Yorum bağlantısı
Muhammet Emre 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 2008 kasaya 2010 takıldıgını biliyorum.. marspiyel ile baslayabilirsiniz. Ayrıca öndeki brandayı çıkarmanızı tavsiye ederim iz yapıyor.. Yorumun için teşekkür ederim öncelikle , öndeki prandayı kaput rüzgarlığı geldimi çıkaracağım. 2005 kasaya takılıyor mu ondan emin değilm forumda takan fotolar gördüm ama bilmiyorum sadece tampon ön panjur yeterli olacak mı yoksa ön panel'demi değişecek.? 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Bencede öncelikle kaputtaki brandayı çıkarmalısınız. İkincisi tampon ekleri takarak aracınız gözle görülür bir değişikliğe kavuşabilir. Yan marpşpiyeller arka krom ekler gibi. Arkada varmı tabi bilmiyorm fotoğraflarda arkası görünmüyor aracın. Yorum bağlantısı
Muhammet Emre 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Bencede öncelikle kaputtaki brandayı çıkarmalısınız. İkincisi tampon ekleri takarak aracınız gözle görülür bir değişikliğe kavuşabilir. Yan marpşpiyeller arka krom ekler gibi. Arkada varmı tabi bilmiyorm fotoğraflarda arkası görünmüyor aracın. Arkada krom vs onlar mevcut , kaput rüzgarlığı aldımmı brandayı çıkarıcam , yan marşpiyelleride alıcam allahın izniyle. Yorum bağlantısı
Batuhan Vural 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Öncelik ön tampon değişmesi lazım sisli otomert.com.tr den 130tl gibi bir fiyata alabilirsiniz..ayrıca cam cevresi karartma ve spoiler lazım bunlar yeterli olur bence Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Yorumun için teşekkür ederim öncelikle , öndeki prandayı kaput rüzgarlığı geldimi çıkaracağım. 2005 kasaya takılıyor mu ondan emin değilm forumda takan fotolar gördüm ama bilmiyorum sadece tampon ön panjur yeterli olacak mı yoksa ön panel'demi değişecek.? ön panelin değişecegini sanmıyorum.. tamponu değiştirmek yerine alt tarafa araç renginde ek daha güzel yaksıır kanaatindeyim.. Plaka bana mı oyle geldi bilmiyorum app plakaya çevrilebilir.. Benim profilden aracıma bakabilirsiniz.. Sade duruyor :D Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 direk tamponları gövde rengine boyatırım sonrası oluyorsa eğer yeni kasa stop ve far takımı alırdım ee tabi birde ön tampona sis farı OEM bir jant ve üstüne birde yazılım tamamdır.. Yorum bağlantısı
Muhammet Emre 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Yorumlarınız için teşekkürler. 2005 kasasın sis farlarını sevmiyorum diğer 2008 tamponuda 400tl'den aşağıya bulamadım onlarda çok pahalı yeni kasanın tamponları çok hoşuma gidiyor uyar mı bilmiyorum ama Yorum bağlantısı
Muhammet Emre 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Ön kaput maskesi söküldü , pasta cila yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Ön kaput maskesi söküldü , pasta cila yapıldı. pasta cila nasıl yapıldı ? cilaya araç boyası da katıldı mı acaba ? ben ankara da bazı yerlerde aracın boya kodu ile yapılmış rütuş boyası ile pasta yapıldıgını duymuştum ama Yorum bağlantısı
Muhammet Emre 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 (düzenlendi) pasta cila nasıl yapıldı ? cilaya araç boyası da katıldı mı acaba ? ben ankara da bazı yerlerde aracın boya kodu ile yapılmış rütuş boyası ile pasta yapıldıgını duymuştum ama Babam önceden almıştı bir kutunun içinde , beyaz pasta şeklinde vardı sünger yardımı ile sert sünger değil yaptık. Sonra temiz bir bezle sildik araba parladı sonra. 22 Mayıs 2016 tarihinde Muhammet Emre tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts