İçeriğe Yönlendir

2.0 Dizel Otomatik 4X4 Nissan Qashqai

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Adnan Çakır
(düzenlendi)

6099ce98cdd549058b82191af9de9f26.jpg

Şöyle bir şey alsan [emoji12]

de718886c80b65090c1ef3c7351cffac.jpg

Yada şöyle bir şey aynaya astımı tamamdır [emoji106]

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yok kimseye uyduğum da köstekli olan fena ;)

Oradaki saati mümkün deel göremezsin sen gözlüksüz.

Orda saat mi olur. Ledin patlaya...

Adnan abinin önerisine katılıyorum. Köstekli saat can dır. Sallarsın aynadan aşağı [emoji16] [emoji533] [emoji8]

Sataşmışınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Oradaki saati mümkün deel göremezsin sen gözlüksüz.

Orda saat mi olur. Ledin patlaya...

Adnan abinin önerisine katılıyorum. Köstekli saat can dır. Sallarsın aynadan aşağı [emoji16] [emoji533] [emoji8]

Uzak sorunum kalmadı llen. Görüyorum [emoji23]
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O nasıl emniyet kemeri uyarısı ya :D SAnki 9 kişilik araba :p

Her koltuk için ayrı sensör ve ayrı uyarı var.

Oturup da kemeri bağlamazsan uyarıyor.

Oturmazsan bilemiyor :)

Resme dikkatli bak. Her ışık ayrı koltuğun.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O nasıl emniyet kemeri uyarısı ya :D SAnki 9 kişilik araba :p

genç işi çok bakma 2.0 motor felan baygınlık olmasın acile kaldırırlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Uzak sorunum kalmadı llen. Görüyorum [emoji23]

Köstekli saat al salla aynadan enn iyi çözüm [emoji533]
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Emmi, sana uygun bişi buldum. Üstelik geliştirmeye uygun. Servet hemen geliştirir.

v4qm2v.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Emmi, sana uygun bişi buldum. Üstelik geliştirmeye uygun. Servet hemen geliştirir.

v4qm2v.jpg

link alayım bişi denicem

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

v4qm2v.jpg

Olmaz abi patlıcan yok.
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

link alayım bişi denicem

Bir arkadaşın sayfasın da gördüm, link yoktu ama şöyle bişi buldum.

http://drivemotion.com/

Olmaz abi patlıcan yok.

Canını sıktığın şeye bak. Geliştirmeye uygun dedik ya . Servet'e havale et patlıcanı da halleder. (arabanın havaya uçması riski var tabi) :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Aracı 4 aydır kullanıyorum. 8 bin km yol yapmışım. 

Kısa bir yorum yazmak istiyorum... 

Motor: Oldukça güçlü, sessiz ve bence verimli bir motor. Yağ yakmıyor. Tüketimi kullanım tarzına göre değişmekle birlikte.. Nevşehir'de kısa mesafe (3 km) kullanım şartlarına göre 9 litre tüketiyor.. Uzun yolda 100 ile gidemedim hiç.. 120-130 km hızlarda 6-6,5 litre tüketiyor.  Tepkileri güzel. 

Şanzıman : 6 ileri tork konvertörlü, vites geçişleri çok iyi. Şanzımanın yapamadığı tek şey. inişler, bu sebeple inişlerde hızlanmasını istemiyorsam manuel moda alıyorum ve vites küçültüyorum.

Görsellik : Bazılarına göre hala çok çirkin ama ben ciddi olarak sevdim hatta bir ara takas düşündüm bir araçla ama, kızım çok ciddi israr etti ve pes ettim.

Konfor : Daha önce bazı cipler kullanmıştım ve 120 km hızın üstünde ciddi rahatsız olmuştum... Bunda X 2 hızlarda bile tedirgin olmadan ilerlemek mümkün.. Çünkü herkes bu arabaya cip desede, aslında 4x4 bir suv.. Yani bir nevi 4x4 cmax... 

Performans : Hızlanması çok iyi. Önden çekişli kullanımda 3. vitese kadar patinajla kalkabiliyor. Son hız jatco mondeodan iyi. Yol tutuşunda da resmen şok yaşıyorum.. Mondeo ile daldığım her viraja bununla da dalıyorum.. Ama şunu anladım.. mondeodaki lastiklerim kötüymüş, bundaki lastiklerin yol tutuşu iyi çıktı.. Mondeo ile esp yaktığım virajlarda bununla yakmıyorum..  Aracın en büyük artılarından birisi arazi performansı. Nere sürsen gidiyor, her yere çıkıyor, her yerden iniyor. ön ve arka tampon açıları çok iyi.

Yedek parça : Parçası ucuz ve her yerde bulunabiliyor. Örnek olarak, orjinal halı paspası yetkili servisten 60 liraya aldım :)

Aydınlatması çok iyi. 

Beğenmediklerim....

Kesinlikle deri koltuk, iğrenç bişey :) Kışında sorun yok.. basıp düğmeye ısıtıyorum ama yazın çok fena.

Malzeme kalitesi kötü. abuk subuk yerler ses yapabiliyor.  

Direksiyonu, alıştım kullanıyorum ve hata yapmıyorum ama, forddan sonra direksiyonunu hiç beğenmedim. hissiz, tepkisiz, ruhsuz bir direksiyon.. 
  • Beğen 13
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

şu koltuk altındaki çekmece işine bayılıyorum.... benim mondeo ya da uydurabilirmiyik ki bişiler ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sensin ruhsuz alıştın kazık gibi direksiyonlu forda

Hahaha.. ruhsuz işte, tepkisiz.. çevirince dönmeyecek gibi :D

şu koltuk altındaki çekmece işine bayılıyorum.... benim mondeo ya da uydurabilirmiyik ki bişiler ?

Sanmıyorum ama.. süper bir şey... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

MK1 lerde, sağ ön Kolltuk da vardı.  2 ler de yok. Diğerlerin de olan modeli var mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...