Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 Sürat felakettir . Kurallara saygılıyım. Saygısız bunlar... Ben de en arkadan hepinizi ittiriyordum Hıhı. Yürüyebildin de. [emoji23] Onuda yaparım ama emmi çatlar giremez diyeBen de girerim. Yalan haram. Dönüşte Mükremin abi ,Serkan abi , Kemal abi ve ben arka tarafı bekledik en aşağı on dakika. Beklenenler sırayla emmi,Lokman abi,Ertan abiydi.Hah biz ertanı bekliyorduk. Hatta merak edip dönüp aradık. Şarj dinamosu akü ışığını yakınca ister istemez iki defa durdum. Hepi topu o. Bu ehtiyarlar hep böyle işte... Yanmadığı zaman da 55 le gidiyordun zaten. Senin nasıl araba sürdüğünü çok merak ediyorum abi.Schumacher elini ona verdi. Etme.... Emmi ile bunun sürdüğü arabaya binme.... Ben den abi tavsiyesi... Virajda lastikler ötmezse saymayız geri döner bidaa gireriz o viraja. Ben tırsmam da merak sadece.Motora binen adam arabadan korkar mı bea [emoji3]Ertan korkuyor. Fatih ESP si olmayan arabayla İstanbul trafiğinde ESP ışığı yaktıran gördün mü? Araba artık dile geldi, nooolur daha zorlama noolur dedi kulağımla duydum..Yakamayan da var. Çağlar yakamamıştı. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Virajda lastikler ötmezse saymayız geri döner bidaa gireriz o viraja. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 Sanki ben yapmadım Ertan da yapar. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 İlk ben döndüm ama sanırım benimki sayılmıyor [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Ben tırsmam da merak sadece.Motora binen adam arabadan korkar mı bea [emoji3]Geçen ki Gebze toplantısında benim arabanın limitlerinin çooook yüksek olduğunu Servet direksiyondayken öğrendim [emoji29] [emoji29] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 Geçen ki Gebze toplantısında benim arabanın limitlerinin çooook yüksek olduğunu Servet direksiyondayken öğrendim [emoji29] [emoji29]Hahaha. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 (düzenlendi) Gül gül benim yerimde olsan nefes alamazdın esp kaldırıma 5 kala yandı [emoji31] [emoji27] 4 Ekim 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Gül gül benim yerimde olsan nefes alamazdın esp kaldırıma 5 kala yandı [emoji31] [emoji27] Emmi için olağan bir durum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 Gül gül benim yerimde olsan nefes alamazdın esp kaldırıma 5 kala yandı [emoji31] [emoji27] Bidaa denettirir 1 kala yaktırırdım 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Ankara dan gelirken benim araç ta esp de yoktu 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Şu gençlere bak, almışlar modern arabaları, esp,vdr,czt ,abs, vs vs hava atıyorlar. 70 li yıllar, altım da Murat (daha hacı değildi) maslak da okula gidiyorum, yol boş kaptırmışım. okula girmek için ilerde 180 derece dönmem lazım . Amaan dönerim dedim ve o sürat de viraja bi girmişim, dikiz aynasın da arka plakayı okudum. O zaman yok ki böyle kayıt aletleri, kaydedeyim.Ben inandıramasam da ,sizi Allah inandırsın. (Dede korkut) 6 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Hıhı. Yürüyebildin de. [emoji23] Ben de girerim. Hah biz ertanı bekliyorduk. Hatta merak edip dönüp aradık. Yanmadığı zaman da 55 le gidiyordun zaten. Schumacher elini ona verdi. Virajda lastikler ötmezse saymayız geri döner bidaa gireriz o viraja. Ertan korkuyor. Yakamayan da var. Çağlar yakamamıştı. Kurallara uyarım. Yavaş derse yavaş giderim. Sen kocadın hayattan beklentilerim var benim daha gencim. [emoji533] Ertan da yapar. Yok ben düz yolda yakıyom esp yiO anca eniklere çarparO eniklere öğlen yemeği yaparım seni...[emoji533] İlk ben döndüm ama sanırım benimki sayılmıyor [emoji4]Sayılır aslında. [emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Emmi, hazır diskoya çevirmişken, bunlardan taksan mı acep? https://www.firsatfiyatlari.com/isikli-sibop-kapagi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Artizlik yapma imzanı kapa. Veririm cezanı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Yeni telefon hemen imza açmış iyimiReklamlar bitti artık Servet abim konuşacak. Dinliyoruz abim [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 (düzenlendi) İki saatte iki m7 bir lumnia bir g4 ve bir s7 bozarak tarihe altın harflerle yazdım adımı 8 Ekim 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 İki saatte iki m7 bir lumnia bir g4 ve bir s7 bozarak tarihe altın harflerle yazdım adımı [emoji15][emoji15][emoji15] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Vicdan azabı gibi araba ya. Baktıkça içim kararıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 Vicdan azabı gibi araba ya. Baktıkça içim kararıyor... Her şartta üstünden atlar seninkinin... Emmi, hazır diskoya çevirmişken, bunlardan taksan mı acep? https://www.firsatfiyatlari.com/isikli-sibop-kapagi Abi çok güzelmiş bu... Hem de bedava.. alıyorum hemen Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Vicdan azabı gibi araba ya. Baktıkça içim kararıyor... ertan abinin içi kararıyor ama bakmaktan da kendini alamıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts