Gencay Bengli 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Arkadaşlar merhabalar , Uzun zamandır şehir içinde kullandığım aracımla ilk defa şehir dışı yolculuk yapma imkanım oldu. Bu sırada aracı dinleme fırsatı da yakaladım. 100-110km hızla giderken ( akışına bıraktığım araç ) bir sorun yok ; fakat gaza basmaya başladığımda ince bir ıslık sesi geliyor. Gazdan çekince gidiyor tekrar gaza basınca ıslık sesi yine inceden geliyor. BU sesi rolantide gaza basınca alamıyorum , şehir içinde de duymamıştır. Bİr problemin habercisi midir ? yakın zamanda egzoz da spiral değişimi yaptırmıştım. Oradan gelebilir mi bu ses ? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Araç dizel mi benzinlimi ? Turbo dan geliyor olabilir. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Araç dizel mi benzinlimi ? Turbo dan geliyor olabilir. Araç benzinli+lpg Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Araç benzinli+lpg Rolantide gelmiyor yüke binince geliyor. Büyük ihtimal egsoz spiralinden geliyor bu ses. Yorum bağlantısı
Recommended Posts