Ozan Akkaya 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Merhaba arkadaşlar. Mondeo mk2 kaput üzerinde bulunan su fıskıyeleri nasıl sökülür? Kaputa alttan baktım üstten baktım. Sökülecek gibi değil. Zorlayıp kırmak da istemiyorum. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Benim fiesatada (focusda dahil bende focus v tipi fıskye var mesela) arka tarafında tırnak var, iki tarafından tırnakları bastırarak yukarı itince çok kolay bi şekilde çıkıyor Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 altta kalın bi tırnak gibi bişey var onu biraz bastırıp dışa doğru ittirdiğinizde çıkacaktır.. aman dikkat tanesi 35 TL benimkinin tekinin tek deliği tıkalı çinden sipariş verdim hala gelecek işte .s Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-b-max-connect-sprey-fiskiye-memesi-yagmurlama-240629882/detay/ Bugün bakarken denk geldi, satıcı şu ifadeyi kullandı, "Kaput üstünde fıskiye memesi olan tüm ford araçlara uygundur." Doğrumudur acaba? Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 oem parça değil değişik bi sistem yağmurlama olarak ifade etmiş zaten denemeden bilemeyiz .. çinden aldığım gelmezse şayet bunu alırım ben. çinden çıkan kargo isviçreye gitmiş 1 aydır orlarda takılıyo nolcak bakalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-b-max-connect-sprey-fiskiye-memesi-yagmurlama-240629882/detay/ Bugün bakarken denk geldi, satıcı şu ifadeyi kullandı, "Kaput üstünde fıskiye memesi olan tüm ford araçlara uygundur." Doğrumudur acaba? kaput açıları farklıdır. spreyleme efekti faklı olabilir ancak yerine uyar Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-b-max-connect-sprey-fiskiye-memesi-yagmurlama-240629882/detay/ Bugün bakarken denk geldi, satıcı şu ifadeyi kullandı, "Kaput üstünde fıskiye memesi olan tüm ford araçlara uygundur." Doğrumudur acaba? Kendi focusumda kullanıyorum speyleme açısında falan sıkıntı olmadı. Ürünleri bu satıcıdan almıştım. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Çağatay beyin anlattığı gibi söktüm. İçerisinde kireç birikmiş. Temizleyip güzelce taktım. Takarken sorun yok. Ama sökmesi çok zor. Görünüş itibariyle Abdurrahman beyin eklediği bağlantıdaki parça ile aynılar. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 kaput açıları farklıdır. spreyleme efekti faklı olabilir ancak yerine uyar Çağlar abi aldım bakalım akşam takacağım Kendi focusumda kullanıyorum speyleme açısında falan sıkıntı olmadı. Ürünleri bu satıcıdan almıştım. Öncesinde kullanmanız ve memnuniyetiniz beni rahatlattı Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Focuslardaki spreyli fıskiyelerin açısı ayarlanabiliyor mu acaba? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Benim çinden getirdiğim spreyli fıskıyelerde açı ayarı yoktu, standart, ancak spreyleme yapması nedeniyle açı ayarına gerek kalmıyor zaten. Siz ne için açı ayarını sordunuz? Aracınızı modeli nedir?? Yeni aksa fiestalarda sorunsuz oluyor, ayrıca cam suyu tuketimim yarı yarıya belki daha fazla dustu Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Çağatay bey, araç 99 mondeo. Fıskiyeyi çinden oldım. Takınca su camın alt kısmına gidiyor. Biraz yukarı almam lazım. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Anladım, dururken benimkide sanırım hafif aşağıda kalıypr ama giderken ruzgarla tam cama puskuruyor, sizin durumunuz farklı ise yani cama su gelmiyorsa ayarlama şansınız sanırım yok, sadece kaportaya oturduğu yerin ucuna birşeyler koyabilirsiniz hafif ince lastik conta gibi, o şekilde uç biraz daha yukarı baktırılabilir belki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 o zaman hem görünüm çirkin oluyor hem de oradan alt tarafa su sızıyor Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 sanırım öylede olmayacak,, belki deliğin üst kısmı tornavida ucu ile hafif yukarı doğru aşındırılıp alt kısmı yapıştırıcı ve sakızla 1mm filan tıkanırsa yukarı yon verilebilir ama dikkat edin fıskıyeler tamamen gidebilirde, başkada aklıma bişey gelmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts