Serkan Karadağ 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 İyi günler arkadaşlar. Daha önce işlem yaptırıp memnun kaldığınız oto döşemecileri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tecrübelerini yazan arkadaşlar Anadolu veya Avrupa yakası olduğunu belirtirse güzel olur. Oto koltuk kılıfı yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Hangi tür kumaş daha dayanıklı ( Deri, Suni Deri, Alkantra vs..)? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Fulya'da ARTCAR var. Senelerdir takip ediyorum işçilikleri ve malzemeleri oldukça iyi. Aracınızın deri koltuklu versiyonu varsa birebir aynısını yapıyorlar... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2016 Fulya'da ARTCAR var. Senelerdir takip ediyorum işçilikleri ve malzemeleri oldukça iyi. Aracınızın deri koltuklu versiyonu varsa birebir aynısını yapıyorlar... Aslında niyetim suni deri ve kumaş karışımı yapmak. En çok yıpranan kenarlar olduğu için kenarları suni deri yaptırıp orta kısımları kumaş yaptırmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Aslında niyetim suni deri ve kumaş karışımı yapmak. En çok yıpranan kenarlar olduğu için kenarları suni deri yaptırıp orta kısımları kumaş yaptırmak istiyorum. Tercih ettiğiniz kumaşı tedarik edip istediğiniz şekilde yapıyorlar diye biliyorum, görüşmekte fayda var. Fiyatları bana hep yüksek geliyor ama işçiliklerine değer bence Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2016 Tercih ettiğiniz kumaşı tedarik edip istediğiniz şekilde yapıyorlar diye biliyorum, görüşmekte fayda var. Fiyatları bana hep yüksek geliyor ama işçiliklerine değer bence Yaptıkları uygulamalar çok kaliteli gözüküyor. Koltuk airbaglerine nasıl bir çözüm buluyorlar? Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Yaptıkları uygulamalar çok kaliteli gözüküyor. Koltuk airbaglerine nasıl bir çözüm buluyorlar? bende merak ettim airbag konusunu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Yaptıkları uygulamalar çok kaliteli gözüküyor. Koltuk airbaglerine nasıl bir çözüm buluyorlar? bende merak ettim airbag konusunu Airbagleri orjinali gibi yapıyorlarmış... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 İçerenköy'de Lüks Oto Döşeme var. Amcamın oğlu olur. Daha önce Pejo 206'ma deri direksiyon kılıfı diktirmiştim çok güzel işçiliği var. Yıllardır o işi aynı yerde yaptıkları için şahsen amcamın oğlu olmasa da tavsiye ederdim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Ben laguna ya işlem yaptırdım bostancı sanayi de. Gayet memnunum. Yarı deri döşeme mantıklı. Sunni deri daha geç yıpranıyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2016 İçerenköy'de Lüks Oto Döşeme var. Amcamın oğlu olur. Daha önce Pejo 206'ma deri direksiyon kılıfı diktirmiştim çok güzel işçiliği var. Yıllardır o işi aynı yerde yaptıkları için şahsen amcamın oğlu olmasa da tavsiye ederdim. Bu iyi oldu. Sitelerini incelediğimde sanki sadece deri işi yapıyorlar. Yarı deri yarı kumaş yapıyorlar mı Hacım? Ben laguna ya işlem yaptırdım bostancı sanayi de. Gayet memnunum. Yarı deri döşeme mantıklı. Sunni deri daha geç yıpranıyor. Abi ne kadara yaptırdınız mı? Sizin koltukta airbag varmıydı? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Koltukta işlem oturma yerinin yanına yapıldı dolayısı ile airbag le işimiz olmadı. Ama Mustafa usta çok tecrübeli gider konuşuruz. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Bu iyi oldu. Sitelerini incelediğimde sanki sadece deri işi yapıyorlar. Yarı deri yarı kumaş yapıyorlar mı Hacım? Abi ne kadara yaptırdınız mı? Sizin koltukta airbag varmıydı? Abi ne istersen onu yaparlar. Yetenek var anlayacağın. Koltukta işlem oturma yerinin yanına yapıldı dolayısı ile airbag le işimiz olmadı. Ama Mustafa usta çok tecrübeli gider konuşuruz. Mustafa Şimşek miydi? 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Soy ismini bilmiyorum. Bir oto elektrikçi ile birlikte aynı dükkanı kullanıyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Soy ismini bilmiyorum. Bir oto elektrikçi ile birlikte aynı dükkanı kullanıyor Mustafa Şimşek fotoğraftaki şahıs Oğluyla beraber çalışıyor. Son gördüğümde dükkanı ortak kullanmıyordu. Muhtemelen değildir Fotoyu sen gördükten sonra sileceğim abi. 1 Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Ataşehir tarafında altınuç deri döşeme var genellikle lüks araçlar gidiyor döşemelerini yenilemek maksadıyla bakmanızı tavsiye ederim daha önce deri direksiyon yaptırdım iki kere fabrikasyondan daha iyi oldu bile diyebilirim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Maslak arka sokakta tabelasız, bir yarım dükkan vardır. yan tarafı hurdacıdır, dükkanın camı blle yoktur ... içeride klasik/ harley vs. döşemesi falan yaparlar.. Bir de KA... ihtiyaç halinde yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2016 Maslak arka sokakta tabelasız, bir yarım dükkan vardır. yan tarafı hurdacıdır, dükkanın camı blle yoktur ... içeride klasik/ harley vs. döşemesi falan yaparlar.. Bir de KA... ihtiyaç halinde yardımcı olurum Abi ne zaman geleyim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Maslakta harley döşeyen döşemeci. Ne döşer varya. Tabi esnaf işi başkadır 1 Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Anadolu tarafında altınuç var işçilikleri güzel diğerlerine göre fiyat biraz yüksek kalır ama memnun olursunuz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Maslakta harley döşeyen döşemeci. Ne döşer varya. Tabi esnaf işi başkadır yeri çıkmaz sokağın sonunda önünden geçen tükkanı bile anlamıyor tarif etsen zor bulunur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 "çiftçiler jeep'i bul. içinden yürü in aşağı" 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts