Gökhan Akın 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım ve forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle westinghouse u değiştirmeye karar verdim. Ben Çerkezköy de yaşadığım için çok fazla tamirci seçeneğim ve yedek parça bulma imkanın yok Cumartesi günü fren ustasina gittim usta önce parçayı sökelim sonra çıkan parçaya bakar aynısından bakarız dedi. Tamam dedim çıkar bakalım dediğim de bunu sokmenin uzun iş olduğunu tum fren takımının dagilacagini söyledi. Bende peki söküp dagittigimiz zaman parçayı bulacağımızın garantisi var mı dedim sonuçta araba 2 gun yatacaktı. o da inşallah buluruz hallederiz vs. dedi. yani pek tatmin edici gelmedi çünkü söküp çıkarırken bir parça kırılsa ve yenisini bulamasak ya da çok fahiş fiyata bulsak elim mahkum öyle kalacağım. Aracım 2001 ghia ABS değil düz fren. Arkadaşlar uzun lafın kısası bu parçayı sokmeden aynısını bulmak mümkün mü acaba yardımcı olursanız çok sevinirim Yorum bağlantısı
Osman Uslu 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım ve forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle westinghouse u değiştirmeye karar verdim. Ben Çerkezköy de yaşadığım için çok fazla tamirci seçeneğim ve yedek parça bulma imkanın yok Cumartesi günü fren ustasina gittim usta önce parçayı sökelim sonra çıkan parçaya bakar aynısından bakarız dedi. Tamam dedim çıkar bakalım dediğim de bunu sokmenin uzun iş olduğunu tum fren takımının dagilacagini söyledi. Bende peki söküp dagittigimiz zaman parçayı bulacağımızın garantisi var mı dedim sonuçta araba 2 gun yatacaktı. o da inşallah buluruz hallederiz vs. dedi. yani pek tatmin edici gelmedi çünkü söküp çıkarırken bir parça kırılsa ve yenisini bulamasak ya da çok fahiş fiyata bulsak elim mahkum öyle kalacağım. Aracım 2001 ghia ABS değil düz fren. Arkadaşlar uzun lafın kısası bu parçayı sokmeden aynısını bulmak mümkün mü acaba yardımcı olursanız çok sevinirim aradığınız parça bu olabilir mi? Neye benzediğini bilmediğim için emin değilim bu olduğundan. http://www.kirazcioglu.com/U17559,2992,fiesta-westinghouse-1996-2001-fiesta-fren-aksami-otosan.htm Yorum bağlantısı
Gökhan Akın 30 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2016 parça görünüş olarak buna benziyor ama bunun bile çeşitleri varmış ve sokmeden anlayamayiz dedi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Bunu ancak yetkili servisten alacağınız kod ile araştırıp bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 daha tecrübeli olan arkadaşlar, ustalar yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Ersin Yazar 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 bende 1.4 var. arkadaşın attığı linkteki firmadan aldım. taktırdım sıkıntı yok. koduna moduna bakmadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts