Volkan IŞIK 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Selamlar Daha önce DSG şanzıman caddy kullanıyordum attınmı tık yükseliyor düşürdün mü düşürüyordu anında 2006 Mondeo 2.0 TDCİ Ghia O.V Aracımda vitesi saga çektiğim zaman hangi viteste oldugu yazıyor + ya bastığımda D yazıyor yine vitesi gösteriyor vites artmıyor - ye bastığımda hiçbirşey olmuyor normal gaza basıyorum otomatikteymiş gibi vites düşüp yükseliyor fakat vites rakamları 1.2.3.4.5 gibi yazıyor D yazmıyor Normal mi bu ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Manuele alınca rakamlar yazar D yazmaz. İlgili bir sigorta vardı ama o sigorta atınca hiç manuele geçmiyordu. Tuşları da kontrol etmek lazım sigortayı kontrol ettikten sonra.. Yorum bağlantısı
Volkan IŞIK 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 ok bakacağım kutuya teşekkürler buradan yazarım durumu Yorum bağlantısı
Volkan IŞIK 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Sigortalari kontrol ettim saglam hepsi Vites kolunun altinda soketi falan var mi Yorum bağlantısı
Yavuz Kara2 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 vitesin alt sagında kart var muhtemelen temizlenmesi gerek veya arızalı Yorum bağlantısı
Volkan IŞIK 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 Arkadaşlar hala çözemedim ford servisi de bakmıyor otomatik şanzımancıya yolluyor malesef iyi şanzımancı bulacaz bakalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts