İçeriğe Yönlendir

Hangi Fiesta?yada Fiesta Mı?

Ahmet Murat Güçlü

Recommended Posts

Ahmet Murat Güçlü

Arkadaşlar merhaba.37bin civarı bir bütçe ile fiesta bakmaktayım.Sormak istediğim bu bütçe ile 2010 model ve üzeri araba tercihim de fiesta nasıl? 3 kişilik bi aile için.Alternatif önerileriniz olur mu? Diğer sorularım ise şu: 

-2009 2010 model titanium mu yoksa 2011 2012 zorlarsak 2013 trend paketi mi ?

-fiestanın 1.4 TDCi dizel motoru nasıl 75 beygir herhalde ? Performans olarak tatmin eder mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın
(düzenlendi)

3 kişilik bir aile için oldukça tatmin edici olur fiesta.

75 beygir araçtaki tatminden kastınız nedir kimse bilemez tabi herkesin tatmin olma derecesi farklı.

Ama yollarda yarış yapmayacaksanız hayli hayli yetiyor 75 beygir :) Bazen yokuşlarda diğer arabalara göre bir düşük vitese atmanız gerekiyor çekmediği için ama sonra canavar :)

Eğer fazla özellikte gözünüz yoksa trend 2013'ü zorlayıp almanızı tavsiye ederim. Sonuçta 2013'ler yeni kasa fiesta.

Diğerleri modeller bir alt kasa. Ama dersenizki farım mercekli olsun arka camlar karartmalı nikelajlı olsn vs. vs. donanımları olsun ozaman 2010 titanium almalısınız.

2013ü alıp kendinizde yavaş yavaş masraf yapabilirsiniz.

Seçenek çok fazla :)

tarihinde Ufuk Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Biz takayı aldığımızda üç kişiydik. Allahın izni ile 4 kişi olduk ve ne yazık ki yetmiyor. Bence focus veya c max tarzı araçlara bakınız. Örneğin uzun yola çıkacağım uzun uzun düşünüyorum. Bebek arabasını bagaja attım mı? Bavulları nereye koyayım diye başlıyorum düşünmeye. Pikniğe gideceğiz hangisi aldırsam diye bakıyorum. Forumdan kaptığımız virüsler sonucu bizimde araca ait bir kasa bakım eşyası oldu. Şu anda evin balkonunda duruyor sebep bagajda bebek arabası var. Onun için iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Bütçe dahilinde fiesta size yeter, aşırı büyük bebek arabası elbette bagaja sığmıyor ama baston tip falan rahatlıkla sığar tecrube ile sabit,

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

ben  olsam 1.6 tdci titanium alırım 1.4 performans olarak tatmin etmez 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bir kaç yıl eski ama o paralara focus tercih edilebilir aile için.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

1.4 tdci motorlar 67 bg diye biliyorum, 2013 sonrası 1.5 tdci motorlar 75 bg. Araç çok peformanslı değil ama 180 kadar çıkıyor, ayrıca sıkıştırma oranı düşük olduğundan s esi benzinliye yakın, ben memnunum çok keyifli Bi araba

Yorum bağlantısı
Ahmet Murat Güçlü

Yorumlar için teşekkürler dostlar.Sorumun cevabını genel olarak aldım.Bütçem dahilinde c sınıfı araba almak zor gibi.Temizi bulmak zor.Focus bakıyorum örneğin bir tane temiz deng getiremedim.tertemiz diye başlık atıp sağ boyalı sol boyalı hasar kayıtlı diye not düşmüşler.Nispeten 2012 2013 fiestalarda düşük km temiz var.B sınıfta da alınabilitesi en düzgün kasalı araba fiesta bence.Donanımdan ziyade 2013 modele odaklanacam

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Trend paket bile alsaniz ufak tefek gıdıklamalar yaparsınız, hiz sabitleyici , sis fari , ambiyans aydinlatma paketi, ayak aydinlatmalar vs

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...